Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Very fast week - 10. 12. 2012
Share week
photo

5. 12.Wednesday

photo

6. 12.Thursday

photo

7. 12.Friday

photo

8. 12.Saturday

photo

9. 12.Sunday

photo

10. 12.Monday

photo

11. 12.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
V pondělí vstávám brzo a jedu do Orlové pro mámu, kterou vezu do Lexumu na operaci šedého zákalu. Trvá to cca tři hodiny (z toho vlastní zákrok 15 minut). Čekání vyplním úklidem v práci, dnes je večírek. A už je to hotovo a mám to moje chuďátko zase v autě. Dopadlo to dobře, ještě ji čeká druhé oko. Klobouk dolů, v Lexumu to mají zvládnuto výborně. Pak zpět do Orlové, uklidit sníh, s autem domů a tramvaji do práce. Kamarádi se už scházejí, je to takový mini večírek a je vydařený. Dokonce si i zahrajeme.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

12/24/2012 11:37:35 PM
Moji milí WoLácí. Dovoluji si vás pozdravit touto cestou na sklonku letošního štědrého dne a popřát vám všem, ať si zbytek vánoc užijete v pohodě. Vlastně … před chvilkou mi přál Roman, jeden z nových kamarádů, kterého jsem poznal letos při cyklovýletu na Lysou . Přál mi tohle: "ať jsi jen tam kde je ti dobře, ať jsi jen s těmi které máš rád, ať děláš jen činnosti, které ti přinášejí radost a naplnění". Teď mám pocit, že to musím poslat dál a nic moc víc se popřát nedá. Takže to stejné přeji také vám všem co si to čtete a vězte že jsem vás všechny rád poznal, ať již osobně nebo virtuálně. A děkuji za návštěvu v mém týdnu. :-)
12/20/2012 2:01:36 PM
Parádní fofr týden. Taky toho poslední dobou moc nenaspím, kdyby se dal čas koupit, asi utratím nejvíc. Musím se zamyslet a zastavit, já ale moc stát neumím, tak asi až jednou... :O) Krásná PFka světelná, trochu mi připomínáte děti ze školky, občas jim to taky vyjde obráceně. A stateční Woláci v -13°C. Já bych se taky přidala, ale na mě jsou moc omrzlé silnice a bojím se i u nás, natož takovou dálku, třeba o prázdninách, když jezdíme na Slovensko, by to šlo. Maso na pondělí/7 vypadá super, jsem masožrout. A bleskooperace oka, to je machrovství, tak ať je to všechno v pořádku. Líbilo se mi tu.
12/20/2012 8:59:35 AM
Městem chodí Mikuláš je můj oblibený film i když na Mikuláše mi přišel vždycky hrozně smutný.Teď už se na něj dívám trochu jinak.Každý rok se na něj těším a letos jsem ho prošvihla:( Mrazivý sraz měl jistě své kouzlo:)Děkujem za super pfko:)
12/20/2012 8:21:16 AM
Závidím Vám sobotu brr sice v mrazu :-),ale fotky jsem si prohlídla v galerce dokonce mám i Ostravu extrahovanou u mě v pc...díky líbí pěkná podívaná a máte zahraniční návštěvu...supr a Šárka nezklamala obdiv i jí tento týden je hezký a klidně bych si přála být tou kočkou středa/6 vypadá moc spokojeně:-) ...a co mě pobavilo sobota výměna a večer slivovička:-))) to mě fakt rozesmálo ...přeji krásný týdny a já přeji za PF moc hezký všem krásný svátky ....mějte se byla jsem tady a s Ostravou ráda na návštěvě...
12/20/2012 12:05:48 AM
Šárko díky, také jsem Tě rád i Tvou rodinu poznal. Příští sraz uděláme až bude teplo, v tomhle počasí jsou všichni raději zalezlí za pecí. Každopádně díky za účast, stejně tak Tobě Ľubo. Darino, až do Ostravy dorazíte, tak dejte vědět. A já dám vědět, až mi zase otrne a vymyslím nějako další blbinu. Mějte se.
12/19/2012 7:30:54 PM
Ahoj, milý kamaráde Zdeňku! Krásný týden, opravdu..Nedělní atmosféra úžasná, mám radost, že jsem Vás oba viděla a vůbec nelituju, že jsme kapinku vymrzli..Lucka je sice nemocná, ale to víš, astmatička na haldě:-)Jinak se mi líbí ta zimou zjemnělá Ostravěnka..Ona Ostrava Tvýma očima(či objektivem, chceš-li) je prostě krásná a zajímavá..A to v každé roční době..A za to Ti děkuju, protože já Ostravě dlouho nemohla "přijít na chuť"..Jsem z Havířova, což je sice nedaleko, ale Havířov byl domov,mám tam své rodiče, kořeny.. To Ostrava dlouho nebyla..Bylo to jen místo, kde žiju, bydlím a pracuju, vychovávám děti..Ale čím déle tu jsem a čím více lidí poznávám, tím více jsem tu ráda a cítím se tu být doma..Myslím, že i Ty máš na tom podíl a Tvoje povídání o Ostravě a prohlídky známých míst..Jsem ráda, že jsem Tě prostřednictvím Wol poznala:-)A těším se na všechna "příště"! Krásný večer a pozdrav Aničce od Lisníků:-)Šárka..
12/19/2012 5:33:54 PM
Mrzí mě, že jsem se nemohl zúčastnit. Přiznávám, že v Ostravě jsem byl jen jednou. Doufám, že na příští sraz se dostanu :) Pěkný týden
12/19/2012 1:10:33 PM
Tak toto bol týždeň, ktorého súčasťou som bol aj ja :) Vyplatilo sa stráviť skoro celý deň v tých mrazoch. Bola to moja prvá WoL stretávka a ešte k tomu zahraničná. Dúfam Zdeňku, že čoskoro zorganizuješ ďaľšie spontánne stretnutie :) Pozdravujem do Ostravy a okolia.
12/13/2012 12:23:17 AM
závidím! nedeľná akcia vyzerala moc fajn, ja mám rada také akcošky, keď sa zíde aspoň pár fotografov - keď fotia všetci, tak ma nik nenaháňa, že mám pohnúť a nezdržovať... :-) navyše je vždy o čom hovoriť... lenže ani nie pred mesiacom som bola na otočku v Bratislave a je to dosť o držku a Ostrava je len o kúsok bližšie... proste sa nedalo, nedalo... ale ja raz do Ostravy dorazím! :-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Very fast week - 10. 12. 2012