Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 51. Medzinárodné punčobranie - 7. 12. 2012
Share week
photo

7. 12.Friday

photo

8. 12.Saturday

photo

9. 12.Sunday

photo

10. 12.Monday

photo

11. 12.Tuesday

photo

12. 12.Wednesday

photo

13. 12.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
Danuš dnes bola na pohovore do novej roboty a vypada to, že to hádam dopadne dobre. A keby aj nie nevadí a tak som ju zobral na obed do jednej z top reštaurácií za rok 2011 na Slovensku. Bolo to neskutočný gurmánsky zážitok. Paradajková polievka s hlivou a pestom pre Danku a pre mňa jedno z najlepších jedál ake som kedy jedol a to teľacie líčka vo výbornej vínovej omáčke a zemiakové pyré s parmezánom... No nebíčko v papuľke... potom sme sa pokochali zasneženým Straníkom a šup do práce. po práci som v obchoďáku prispel na jašidieľňu a potom som si vychutnával domácu pohodičku.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/2/2013 9:57:35 AM
Tak ďalší pestrý týždeň za tebou, v ktorom si si stihol dať ostravský punč s WOL-ákmi aj originálny viedenský punč a okrem toho ísť na výlet do Terchovej a iné veci. Pobavilo ma otváranie kokosového orechu, som si spomenul na to, ako ho otváral Tom Hanks vo filme Stroskotanec tuším korčuľou, tvoj postup je určite bezpečnejší :-) Každopádne sa už neviem dočkať na YoL-ový vianočný týždeň, kukol som a ešte ho nemáš nahodený, zjavne naplno dovolenkuješ :-)
1/1/2013 8:49:54 PM
L´ubomíre, zdravím Vás z Ostravy a je mi líto, že jsem tenkrát v neděli nemohla přijít. Ale je pravda, že Ostrava je velice fotogenická a pokud se k nám znova vypravíte třeba na jaře, budu se na Vás těšit! Přeji Vám i celé rodině krásný nový rok a hlavně zdraví, Hanka
12/31/2012 5:52:24 PM
Týden nabitý zážitky,závidím,moc bezva!
12/31/2012 4:52:08 PM
No veru si tento týždeň počkal trošku dlhšie, kým mu bolo dopriate uverejnenie, ale hlavne, že sa dočkal :-) ďakujem za komentáre a Zdeňku, Žilina je tiež na severe, takže párek s cibulí môže byť kedykoľvek :-) Jan, kedykoľvek si s Vami rád pripijem čímkoľvek :-) Šárka, snáď sa mi podarí ísť s Vami na nejaké poriadne fajnové jedlo :-) Všetkých Vás zdravím a prajem veselého Silvestra a všetko dobré do nového roku. Ľ.
12/31/2012 1:54:34 PM
Tak hurá a ještě letos jsme se dočkali uveřejnění:-)))Bylo to super, mráz mi ani moc nevadil, pěkně jsme se zahřáli při výstupu na vrchol Emy:-))Ale i další dny byly skvělé, miluju Vaše fotky jídel, úplně se mi sbíhají sliny a to jsem po obědě:-)Takže, Lubomíre, pozdravte celou rodinku, a že Vám Lisníci přejí vše nej do nového roku, hodně zdraví a lásky!!:-)Šárka..
12/31/2012 1:53:59 PM
Zdravím Ľubomíre. Týden se Vám jako vždy povedl. Je z něj vidět, že jste si ho užil. Mrzí mě, že jsem se do Ostravy nedostal, rád bych si s Vámi tím punčem připil :) Mějte se krásně, pozdravujte rodinu a vše nejlepší do nového roku! J.
12/17/2012 10:56:46 PM
Ahoj Ľubo. To je docela jiné kafe, takový týden někoho, koho znám osobně. To se na to docela jinak kouká. A ještě v tom týdnu jsem, no to je něco. :-)))) Vidím, že sis pěkně užíval v pátek i v sobotu, to všechno jídlo vypadá fakt úžasně. To v Ostravě jsme Tě moc nepohostili a ty punče, no fakt slušný byl nakonec jen jeden. Ještě že jsme si ho aspoň dali dvakrát. To víš, tady u nás na severu …, my tak ještě párek s cibulí. :-) V tomto týdnu se mi neděle samozřejmě líbí nejvíce, vyfotil jsi ji pěkně. A to nádraží, a ty vlaky jak tam jezdí … jeden za druhým. :-))) V pondělí kokosák vrtačkou, no to mne ještě nenapadlo, já ho prorážím takovým hrubým bodlem. Vánoční Vídeň, to musí být paráda. A Schönbrunn, no vypadá to, že jste si pěkně užili. Poslední vlakovka je skvělá, škoda že nám v Ostravě ty vlaky nějak nejely, umíš je fotit bezvadně. Ľubo, rád jsem Tě poznal a zase někdy ahoj.


Tags more tags

next dayright arrow 51. Medzinárodné punčobranie - 7. 12. 2012