Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 9. - 21. 12. 2012
Share week
photo

21. 12.Friday

photo

22. 12.Saturday

photo

23. 12.Sunday

photo

24. 12.Monday

photo

25. 12.Tuesday

photo

26. 12.Wednesday

photo

27. 12.Thursday


Den udajneho konce sveta, nuz, panika zahnana, tak se jen otrepem a jedem dal/ o breaku jsme sly se Sarkou do darkveho obchodu/ nedosahnu na posledni vesacky s klici, tedy pozuji na sve stolicce :-D/ s rediteli jsme rupli bublinky, donutila jsem vsechny se zvecnit pred vanocnim stromkem, vlastne jsem to planovala uz od rana a pak uz se jen bavila nad vydarenym planem/dostala jsem kaminek, Selenit -kamen v sobe nese otisk vseho, co se kdy na svete udalo-je to po prve, kdy jsem musela ihned kamen omyt a nato pak ponechala ve sklenici s vodou po nekolik dni, tolik necistot v sobe kupil/ a vecer jeste vanocka s boruvkovou marmeladou
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/10/2013 10:48:28 AM
Dekuju Zdenku, no, ty ruce jsou prepaleny moc moc, foceno s bleskem, protoze jsem na Morave nemela stativ a take jsem babicku nechtela znervoznovat, take spatne upraveno, ach jo, muj PC doma umira a chudacek starej mi hold uz nedava moc jasnou predstavu, jak asi bude finalni foto skutecne vypadat :-) Ale co, hlavne, ze jsem dalsi tyden dotahla do konce :-)Kdyby jste zil spoustu let v zahranici, take byste cetl cizo-jazycne jak po masle, kazdy mame neco :-)
1/9/2013 8:38:15 PM
Stromek jste nazdobila hezky, já si ty Vánoce teď snad užívám víc, než v reálu. Obdivuji Vás, že umíte číst v cizím jazyku, jasně recepční musí. Já tak maximálně nějakou odbornou literaturu. Dětské vánoční vzkazy, to si zachovejte, budou vzácné. Já mám dodnes schovaný svůj, ve kterém bych rád dětskou vzduchovku (zajímavé, jsem naprostý pacifista, ale když se tak dnes dívám kolem sebe, tak všeho s mírou), no nedostal jsem ji, kdybych chodil k psychoanalytikovi, tak by v tom možná rozpoznal nějaké dětské trauma. :-) Babiččiny ruce jsou fajn, ale myslím, že to chce jedno světlo ze strany, expozici spíš do mínusu, úplně otevřít clonu, raději ze stativu a výsledek dát do bw v nějakém retro kabátku. Dobrý model je nutno využít. Martino, líbilo se mi tady.


Tags more tags

next dayright arrow 9. - 21. 12. 2012