Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 57. Týždeň zmien v živote - 18. 1. 2013
Share week
photo

18. 1.Friday

photo

19. 1.Saturday

photo

20. 1.Sunday

photo

21. 1.Monday

photo

22. 1.Tuesday

photo

23. 1.Wednesday

photo

24. 1.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
Vitajte v ďalšom pre nás dôležitom týždni :-) Kúpil som orchideu, uvidíme ako dlho vydrží. Leo začína hrať hry na počítači, doteraz si vystačil s hračkami. Ja sa hrám so sklom, poháriky sú prázdne, takže pohľad nezakalený :-) Srandovná chvíľka s Leom. Musím vymeniť baterky v blesku a doplniť plyn do zapaľovača. Deti sa hrajú a ja si pečiem prepeličky, idem ich prvýkrát v živote ochutnať (nijak zvlášť ma nezaujali :-)) Fičí, fičí, fičí Po :-), veď som tie prepelice robil s rozmarínom, tak čo som taký veselý?
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/4/2013 11:01:20 AM
Ahojte, vďaka za zastavenie. Tie prepelice sú surové a sú nachystané ísť do rúry ;). Objektív som poskladal a funguje ale aj tak v tomto momente, keď toto píšem už mám nový. Bude niekde v ďalšom týždni ;)
2/4/2013 9:08:58 AM
Výborný týždeň. Podobne ako Zdenkovi aj mne sa prepelice zdajú surové :-). Je fajn, že zmeny v živote sú v tvojom prípade pozitívne - Leo je už čoskoro veľký školák (škola s vlastným bazénom sa tak často nevidí) a hlavne Danka si našla prácu, tak bude v rodine viac peňazí na foto výbavu :-D. Tučniaci sú super, máš na nich nejaké šťastie, nie si náhodou už ich dvorný fotograf? Veľmi sa mi páči utorok, auto ma pobavilo, ale "prskavková" ježibaba ohúrila, super ;-).
2/3/2013 11:10:09 PM
Ľubo, super. Máš bystré oko, hned na páteční trojce je to jasně vidět. Křepelky vypadají … syrově. Archivní víno napřed ochutnej a až potom chval. Už se mi stalo mnohokrát, že jsem se nechal nachytat. Chce to reference. Tučňáci jsou výborní, otřepala mne zima a zabalil jsem se do deky. Vypálit červa je třeba, já používán chilli i do buchet. Ježibaba. Rozebraný objektiv, držím palce, není to žádná sranda to dát zase dohromady a hlavně bez bytového prachu. Vím o čem mluvím. Dance gratuluji k nové práci a přeji, ať je spokojená a ať to je pro ní zábava. Ľubo, líbilo, bezva.
2/2/2013 11:29:23 AM
Ľubo, jako vždy jsem si užil celý týden i s popisky. Nedělní tučnáci jsou super. Pozdravujte Vaši paní, že gratuluji k nové práci a přeji ať se daří. Mějte se :)


Tags more tags

next dayright arrow 57. Týždeň zmien v živote - 18. 1. 2013