Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Neštěstí nechodí po horách … - 24. 1. 2013
photo

21. 1.Monday

photo

22. 1.Tuesday

photo

23. 1.Wednesday

photo

24. 1.Thursday

photo

25. 1.Friday

photo

26. 1.Saturday

photo

27. 1.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Na poště nás čeká žaloba. Odmítli jsme koupit garáž u které vznikla pochybnost zda je opravdu družstevní. A majitele nás žalují pro nesplnění smlouvy. Poprvé v životě čelím žalobě, ono to tak je. Když má člověk problémy, vždy se najde někdo, kdo mu ještě přidá. Auto nemusím vyhrabávat a hned ráno vyrážím do Orlové. Cestou cvaknu jednu volební, pro mne je čitelná jasně: "volte demagoga". Copak tohle jsou parlamentní volby? Vyřídíme v mámou spoustu věcí a před polednem jsme v nemocnici pro tátu. Do pondělí bude doma a pak se uvidí. Zatím byl v nemocnici zbytečně, otok je tak velký, že se to operovat nedá. Doma pak čekáme, co dostaneme dobrého, vaječina byla skvělá. Cestou do Ostravy vyřídím zmeškané hovory, odsolím auto a zařídím asi 10 dalším drobností. Třeba si koupím barevné bavlnky, můžete hádat k čemu. Do práce už nejdu a doma usnu na dvě hodiny jako špalek. Mám toho tento týden plné kecky. Večer pak otevřu nové FV a koukám, že tady mám další dárek k svátku. Béééézva.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/25/2013 1:37:35 AM
přejeme co nejrychlejší uzdravení..a perničky jsou super, moje mamka dělá podobné
2/8/2013 1:07:46 AM
Dodatečně přeji všechno nejlepší k svátku a tatínkovi co nejrychlejší a pohodové uzdravení. Ruka je teda vybarvená a takovou dobu čekat na operaci, ale asi se to jinak nedalo. Když vidím to zaledované auto, vzpomněla jsem si, že jsem si na okno auta nedala přikrytí a zítra budu určtě škrábat taky, no ted už tam nejdu. A líbí se mi - buď ležím nebo běžím, to znám :o). Líbilo
2/7/2013 8:52:13 PM
Díky všem za podporu, moc si toho vážím. Tátovi to vyřídím, on si to tady nakonec přečte sám, až se naučí obsluhovat myš levou rukou. Zprávy v Orlové jsou pozitivní, snad tento trend vydrží. Já jsem se dnes celý den válel a nabíral energii, nějak mne to všechno vyčerpalo. Stále to ještě dokumentuji. Jano dík za pochváleni perníku, mámě vyřídím. Martine, také to znám, zde na WoL jsem naskočil se zlomenou nohou. Ľubo, ona je to v tomto případě spíš náhoda. Před několika léty podstoupil táta sérii závažných operací v nemocnici v Havířově a tam vše fungovalo jako na drátkách a zcela excelentně mu v poslední chvíli zachránili život. Asi to záleží na tom, na koho člověk zrovna narazí. Jako skoro vždy v životě. A to focení při zvýšené zátěží mi spíše pomáhá v soustředění a udržení pozornosti. Já jsem ten typ, co buď leží nebo běží. Nic mezi tím. :-) Mějte se všichni hezky a dávejte na sebe pozor.
2/7/2013 8:06:22 PM
Ahoj Zdeňku. Ani neviem, čo ti mam napísať, pretože mi vrie žlč. Myslel som si, že iba u nás na Slovensku je zdravotníctvo v prde.. ale vidím, že tento mor je všade. Dúfam, že sa otec už v tomto momente má lepšie. Obdivujem Ťa, že si dokázal vôbec nafotiť tento týždeň. Ja by som to nezvládol. Pred dvoma rokmi sme mali v rodine vážnejší prípad s mojou babkou a nebyť známostí alebo úplatkom, by tu už nebola. V podstate sa asi aj vy môžete poďakovať za stav zdravotníctva našej finančnej skupine Penta a jej vplyvu na politikov. Prepáč trošku ma to zase vytočilo. Prajem ti aby sa u vás všetko, čo najskôr, dostalo do normálu.
2/7/2013 2:33:07 PM
Týden opravdu natřískaný smůlou a úrazy. Sám to znám moc dobře, kotník vymknutý "kolem dokola" během 2sekund, léčení přes půl roku a ještě dodnes o tom při velké zátěži občas vím - to jsem mladej kluk. Snad se všechno napraví a příští týden bude naopak plný pozitiv. :)
2/7/2013 1:24:48 PM
Zdeňku teda když se má něco pos... tak se to všechno naráz:( Ať už je tatínkovi lépe a ruka se brzy zotaví. K žalobě není co dodat, lidi jsou různý a vždycky potkáme aspoň jednoho blbce.Držte se:)
2/7/2013 12:35:07 PM
Držím palce, ať se tatínek co nejdříve uzdraví!
2/7/2013 12:25:40 PM
Zdeňku, tatínka je mi líto, ale ty to zvládneš...držím vám palce
2/7/2013 11:19:46 AM
Takový nešťastný týden:-( Doufám, že se z toho Váš tatínek brzo dostane a ruka se mu uzdraví. On ten týden byl jakýsi zlomený pro celou republiku a vyvrcholil volbou prezidenta. Mám na mysli především to mediální divadýlko kolem "skvělé" přímé volby, lži a pomluvy:-(. A ještě ta žaloba, budu Vám držet pěsti ať se vše vyřeší! S tím natáčením "sjezdu hor" - super nápad:-)
2/7/2013 10:12:14 AM
Musím se vrátit a pochválit PF z perníčků ...taky peču perníčky ale to zdobení není moje hobby z perníku už jsem měla i adventní věnec :-) a gratulace za třetí místo četla jsem v časopise.... jinak přeji tatínkovi co nejméně bolesti....mějte se Jana
2/2/2013 10:47:35 PM
Zdravím i tatínka a držím palce *
2/1/2013 10:19:31 PM
Jano díky. Dnes jsme byli za tátou na JIP, je pěkně zřízený, ale snad to dobře dopadlo, s doktory jsme ještě nemluvili. Stále to fotím a tak bude pokračování. Mějte se.
2/1/2013 8:15:00 PM
Na to se nedá nic napsat chudák ...jen malou podporu aby operace pomohla a léčba byla co nejšetrnější ....a když už jsem tady na svátek jsem si vzpomněla i když Zdeněk okolo mě žádný není jen tady a byl to i můj fajn šéf Zdeněk ráda na něj vzpomínám patří mezi ty správný mužský:-)))co jsou i tady mějte se je to strašná smůla co se stalo.
1/31/2013 11:10:48 PM
Honzo, díky moc. :-))) Fotím to dál, a také doufám že to budu moci v neděli zakončit optimisticky.
1/31/2013 11:06:31 PM
Chtěl jsem komentovat až bude týden "venku", ale když zítra vyřizujete pozdravy, tak se rychle přidám. Zranění vypadá vážně děsivě. Určitě vyřiďte pozdrav a přání brzkého uzdravení i za mě. Týden je i přes nesnáze skvěle zachycený, jako vždy u Vás. Mějte se. Doufám, že další týden bude trochu veselejší :)
1/31/2013 11:01:07 PM
Děkuji vám všem za návštěvu a obzvlášť za podporu. Tátovi to zítra vyřídím, to mu určitě zlepší náladu. Dnes ho konečně operovali, čekal na to chudák devět dnů. S volnou tříštivou zlomeninou v paži. Nic přesnějšího zatím nevím, snad to dopadlo dobře. Mějte se.
1/31/2013 11:43:41 AM
Dobře zachyceno. Období zlomenin, jste odnesli i vy v rodině. Není to nic příjemného. Zdravím
1/30/2013 11:07:05 PM
rozmýšľam, čo je menej zlé, či zlomená ruka alebo zlomená noha, keď som mala nohu v sadre, závidela som tým so zlomenou rukou, ale myslím, že oboje je na... figu... tak želám vášmu ockovi, nech mu rýchlo dajú ruku do poriadku, nech ho nebolí a nech sa mu poriadne a rýchlo zahojí... čo sa týka prezidenta, nuž, my sa tiež občas musíme hanbiť za toho nášho... nijako to nepovzbudí sebavedomie, ale prežiť sa to dá :-/ želám, nech v tie ďalšie týždne máte viac dôvodov na optimizmus
1/30/2013 10:16:04 PM
Je mi tatínka hrozně líto, i když mu to asi vůbec nepomůže..Takže ho na dálku zdravím a všem přeji, ať to vydržíte a tatínka ať to tak nebolí..Týden jsi měl, Zdeňku, fakticky náročný a neštěstí a problémy fakt někdy připomínají zvětšující se sněhovou kouli..Ale obleva je zde a i slunko občas vykoukne a stejně tak se určitě spraví situace u Vás..S tím presidentem asi nikdo už nic neudělá, ale asi máme to, co si zasloužíme..Já se teda za nikoho druhého stydět nehodlám, zásadně se stydím pouze a jen za sebe, když něco podělám..A to bývá poměrně často..Snad to s přibývajícími léty bude lepší:-)Týden byl dost smutný, potíží hodně a únava a nechuť k aktivitám obvyklým pochopitelná..Taroky počkají, však si je potom vychutnáš ještě více:-))Hlavně aby to s tatínkem dopadlo dobře..A v neposlední řadě notně opožděně přejeme celá rodina všechno nejlepší, hodně zdraví, optimismu a pevných nervů..Ať žije Zdeněk!!:-)Šárka..
1/30/2013 7:40:17 PM
To je ale smůla :-( Přeju, ať to tatínkovi dají dochtoři co nejdříve do kupy a ať ho to nebolí a brzy se uzdraví. A ta garáž taky nepotěší. Co jsou to za klauni??? Jinak týden je dobře zdokumentovaný, škoda, že samé takové nepříjemnosti. Tak ať je brzo líp a můžeš jít zase v klidu na taroky :-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Neštěstí nechodí po horách … - 24. 1. 2013