Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Dobří holubi se vracejí - 15. 3. 2013
photo

14. 3.Thursday

photo

15. 3.Friday

photo

16. 3.Saturday

photo

17. 3.Sunday

photo

18. 3.Monday

photo

19. 3.Tuesday

photo

20. 3.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Páťulínek, paráda. Ráno chystám velikonoční přání a tak sem jedno dám pro vás všechny. Tak nějak odhaduji, že by se to mohlo akorát před svátky zveřejnit. Také trochu uklízím a definitivně se loučím s loňskými vánocemi. Tahle mámina perníková krajinka je asi nejkrásnější ze všech, co kdy udělala. Už se ale sype a tak to raději skončím, dokud je krásná. Musím umýt auto, už mne špiní jen se přiblížím na metr. Také na poštu, zaplatit složenky. Krávy červený, nenažraný. V práci mne čeká kapesní tiskárna z Aukra. Výborně, tiskne. Patří do Polaroidové sekce muzea a nějakou parádu s ní snad ještě spáchám. Kancelář vedle je hotová, v pondělí se začneme stěhovat zpět. Chystám láhev na návštěvu, od metanolové aféry si kořalku zásadně vyrábím sám. :-) Po západu je dramatické nebe. A když se setmí, tak se začnou ženit čerti. Že by do rána napadlo těch slibovaných 15 cm sněhu?
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/7/2013 11:07:18 PM
Díky, díky, díky …. Šárko, pozdravy rodičů a Aničce vyřizuji a oni to tady (zvlášť táta) monitorují sami. :-) Lenko (a Ľubo), tuhle kořalku koupit nejde. Ale jde do libovolného čistého alkoholu (čím silnější, tím lepší) hodit na pár dní několik chilies papriček, stačí i jedna, tři až pět je optimální. Je to fakt dobré a teď si fakt nedělám srandu, chutná to třeba Aničce, která moc pikantní nemusí. S tou chutí alkoholu se spojí pálivá chuť papriček, ale poměrně hned to zmizí a zůstane takový prima pocit. A je dvakrát zdravé na červa (NOLI vám to vysvětlí), capsaicin je zdravá věc. Martine, přiznávám kometu jsem podcenil. Já si myslel, že si spatřím okem a na hledání dalekohledem jsem byl líný. Škoda, aspoň jsem ji viděl u Vás. Milane, tomu říkám optimistický pohled. Velikonoce byly opravdu veselé, v Ostravě napadlo 31 cm nového sněhu. A děkuji všem za velikonoční přání, mějte se.
3/29/2013 9:31:26 PM
Také veselé velikonoce a povedenou pomlázku :-). Racek, kos a tulipány nádhera. Š.
3/29/2013 8:11:47 PM
Ďakujeme za veľkonočné blahoželanie. Načasoval si to perfektne ;) Kapesní tiskárna je cool. Piatkový západ slnka ma veľmi oslovil. Tie farby sú neuveriteľné. Aká bola tá paprikovica? Naozaj bola z paprík? Nedeľa je plná výborných záberov a samozrejme vedie hladná čajka. Pozdravujem do Ostravy a dúfam, že budeš stale pokračovať a pridáš ešte veľa týždňov.
3/29/2013 12:09:53 PM
Skvělý týden! Škoda, že ta kometa nešla vidět.. racek je naprosto geniální. :)Zdravím a mějte se.
3/29/2013 10:49:51 AM
Zdeňku, nevymlouvejte se na kancelář, prostě by Vám Wol chyběl :) Týden se Vám opět povedl, zachráněné tulipány jsou super. Přeji veselé Velikonoce (tady chumelí) a pozdravujte i Vaši drahou polovičku samozřejmě. Mějte se :)
3/29/2013 9:32:27 AM
Tady Velikonoce veselé určitě budou, protože tady zase sněží jak o život:( Bílé tulipány jsou krásné:)
3/29/2013 1:11:30 AM
Fuj, ta můra je ale ošklivá, zato racek, tulipány a záběry Ostravy jsou krásné. Řemeslníci dělají pěknou ostudu všem co se živí rukama :O( Přeji krásné velikonoce.
3/28/2013 12:55:16 PM
Hezký týden a tulipány za péči opravdu odměnily a co jsem s epobavila něž jsem pochopila ...,,,Krávy nenažraný červený:-))))☺...ale co se děje to je opravdu děs!!!! tak jedno přáníčko oplácím Vejce pěkně malované, též mazance vypečené, štamprlička slivovice, tak se svátky jara slaví, ať jsme veselí a zdraví mějte se hezky Jana.........
3/28/2013 10:41:58 AM
S řemeslníky je to občas kříž. Jednoui se mi na výtku dostalo odpovědi, že rovně to umí každý blbec, ale hezky to vohnout je uměni. :-) Nejvíc se mi líbí racek. M.
3/28/2013 9:34:26 AM
Racek se mi líbí, i noční Ostrava. Na Panstarrs bylo třeba počkat až do tmy. Stejně nebyla vidět okem. Já ji hledal až na fotkách a potom, podle fotek, se zaměřil přesněji...
3/28/2013 9:31:31 AM
*****,kos je krásny...
3/26/2013 2:14:23 PM
Tu chilli kořalku bych mohla sehnat Pepovi :-) Hm, řemeslníci se teda nevycajchnovali. Nevím, jestli má cenu se nad tím rozčilovat a snažit se o to, aby věci byly lepší nebo si nekazit náladu a říct si, že mohlo bejt hůř. Líbí se mi racek a špaček. Nedělní depresi mám ještě teď v úterý :-( Doufám, že je to jen tím počasím, protože to je naděje, že se zlepší. Tvarůžky jsou fakt dobré, měla jsem je dnes k snídani.
3/24/2013 8:06:34 PM
Veselé velikonoce i Tobě, Zdeňku:-))Výtečný týden, moc mě zaujal ten Satanův mls:-)A taky makro fotky a racek..Pejsek odešel do psího nebe, to přebolí,i Shelby si zvykne..Asi to chvilku bude trvat..Zdravím rodiče, doufám, že tatínkovi se ruka lepší..Velmi se mi líbí maminčiny perníkové výtvory, vydržely dost dlouho:-)Tímto tedy přeju krásné "jarní" svátky celé Kamrlovic rodině a ještě i hodně štěstí na řemeslníky, koukám, že šlendrián vládne..Kancelář ale bude pěkná a čisťoučká..Ahoj, Šárka..


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Dobří holubi se vracejí - 15. 3. 2013