Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 6- marcový (daňový) - 11. 3. 2013
Share week
photo

11. 3.Monday

photo

12. 3.Tuesday

photo

13. 3.Wednesday

photo

14. 3.Thursday

photo

15. 3.Friday

photo

16. 3.Saturday

photo

17. 3.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
1. Sandra má písomku, učí sa pri raňajkách -keďže má takmer fotografickú pamäť, tak možno FOTÍ :))....2. Škrabala a hlavne odhrabávala som auto túto zimu už veľakrát, ale prvý raz mi ho takto krásne Mrázik pomaľoval až teraz .... 3. Zablokovali ma smetiari (v jednosmerke), a to je pondelok, jediný deň, keď musím byť v práci načas, lebo mávame sedenie....4. Trošku zelenej trávičky, aj keď zatiaľ iba namaľovanej na garáži....5.U susedov opravujú snehom poškodenú strechu....6. V záhrade nám narástli 3 (slovom TRI) snežienky, tu je prvá rozkvitnutá....7. Chránim sa pred chrípkovými vírusmi, ktoré u nás lietajú ....8. Nový objektív v zábehu....9.Večer zamiesim cesto na Pannetone, podľa originálneho talianskeho receptu má prvá časť kysnúť celú noc (dúfam, že nedopadneme tak, ako v rozprávke o divotvornom hrnčeku)....
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/9/2013 8:32:51 AM
Ďakujem,Joseph, mne sa na 9 páči pozadie- Klimtov obraz / žiaľbohu nemám originál...:)))/
4/8/2013 11:31:07 PM
Na tej utornajsej dvojke ozaj nieco je (nie je to Marry?). to sú tie fotografie, ktore sa ulozia do pamati niekde hlbsie, vidím že redakcia robí svoju prácu zodpovedne. (A ty tiež) Tú deviatku by som nazval, " čo na tých mužoch vlastne vidíme ? " :-)
4/7/2013 9:15:17 PM
Zdeňku, ďakujem, a naozaj si cením, že ste si dali námahu tak dôkladne prelúskať a okomentovať moje weeky....Wol ma baví stále viac, iba času je málo (nie ste sám, kto je na tom s ním mizerne, a ten jediný sa nedá kúpiť)...Čo sa týka makráča, teším sa na fotky hmyzu a podobných potvoriek, keď konečne vylezú ..Mám pripravený ďalší týždeň, snáď sa mi ho podarí čoskoro "otextovať" a pridať...Majte sa krásne...:))
4/7/2013 6:24:05 PM
Také v tomto aktuálním týdnu je mnoho výborných fotek. Tři sněženky, Petra u zrcadla, roletové perly, dětské oči, odrazovka, zimní návrat, balzám na duši. Fotíte moc dobře, alespoň mi se na to dobře kouká. A máte vytříbený smysl pro humor, bylo to prostě moc příjemné odpoledne. Děkuji Vám za to. Omlouvám se za zkomprimování všech komentářů do jediného týdne, ale jinak by to bylo na román. Ještě ex post gratuluji k zaslouženému výběru. Pokud Vás to tady nepřestane bavit, tak se tady s Vám i ještě hodně pobavíme. Mějte se. PS: ženy vůbec vidí něco jiného než muži. Já mám teorii (už jsem to tady myslím někde psal), že u dobré fotky je většinou rozpoznatelné jestli ji fotila žena nebo muž. Žena prostě nějak vidí to jakési záření kolem, pokud tam je.
4/7/2013 6:23:33 PM
V poslední době jsem na tom mizerně s časem a tady na WoL se týdny hrnou jako zběsilé. Vaše ovšem určitě stojí za prohlédnutí, právě jsem si u nich udělal pěkné nedělní odpoledne. U Chipmanků na FV jsem si vzpomněl na seriál Rychlá rota, když byl můj Kuba malý, tak to miloval. Máte je zaznamenány skvěle. Také odkaz na Vladimíra Boudníka mne potěšil. Byl to výjimečný člověk, jehož Hrabal skvěle zvěčnil a Polívka dobře zahrál. Já na něho vzpomínám často, u každé praskliny na zdi přemýšlím nad jeho touhou uvidět a stvořit absolutní grafiku. Britský týden je výborný cestopis a pobavil mne semafor s cyklem pro koně. Pak zrcadlové přání, hlavy – jedna maková, slevy, krásné město. Makro, 41kx, tak už nám něco ukažte. Skypující maminka, tleskám. Spřátelené kartáčky jsem už komentoval. Únorová úvaha o váze hmotnostního úbytku a nového objektivu :-)))))))). Nikor 105/2,8G? To jste byla rovnou hladem. :-) Zapomenutá vánoční ozdoba, zlatíčka, pes se slabými nervy, Bilakova vila a další.
4/4/2013 3:36:06 PM
Lenka, ďakujem pekne. Priznám sa, že keď som prvý raz počula, že Petra trénuje tanec pri tyči, oblial ma studený pot...Ale je to celkom inak, ako sa nám môže na prvý pohľad zdať. Je to gymnasticko-tanečno-akrobatická disciplína a s tancom pri barovej tyči nemá nič spoločné, trénujú ho aj mamičky a malé deti....Mám 4 netere, všetky sú krásne, a hoci 2 žijú v Kanade a jedna študuje v Anglicku, na Slovensko chodia, tak sa časom určite vyskytnú v mojich weekoch. P.S.: Pozrela som si Váš Dúhový, je super (nechcem sa nijako dotknúť silnejšieho pohlavia, ale my ženy viac vnímame farby)....Takže budem trocha objavovať Ameriku, ak sa rozhodnem môj dúhový zverejniť.....Majte sa krásne :))
4/4/2013 3:08:08 PM
Noli, krásny week, právom zvolený ako výber redakcie. Gratulujem ;-). Skoro som na neho zabudla, ale neter Petra na mňa vykukuje z hlavného banera :-). Fotky z telocvične sú úžasné, Petra je fotogenická a ten šport sa mi páči ;-).Prajem do ďalších týždňov dobré svetlo :-)
4/3/2013 10:59:06 PM
tleskám, zasloužený výběr..
4/2/2013 8:35:01 PM
moc se mi to líbí! :-) děkuji A.
4/2/2013 7:03:33 PM
Ďakujem: redakcii za výber (úplne nečakaný, mám o to väčšiu radosť), ostatným za ohlasy a podporu :)))
4/2/2013 10:14:47 AM
Báječný! Gratuluji k výběru.:-)
4/1/2013 11:49:35 PM
Pannetone vypadá krásně, super nápad s plechovkovýma formama. Tominko je jako z časopisu, krásné miminko :o) Tulipány mám na jaře nejraději, už se těším, až konečně vyrostou na zahradě. Gratuluji k výběru redakce.
4/1/2013 7:03:17 PM
Gratuluji k výběru redakce:-)))Šárka..
3/30/2013 12:07:41 AM
Děkuji za reakci. Já to mám s foťákem jako s láskou, které jsem ale hodně nevěrný. Jestli se mi podaří se jí věnovat alespoň týden ... :)
3/29/2013 9:43:51 PM
Krásný týden, líbí se mi fotografie z tělocvičny, vaše kočarkovanie a Tominkův vyplazený jazýček. Š.
3/29/2013 9:11:51 PM
Ďakujem, Petře. Aj ja si priebežne oživujem češtinu, dnes som si pripomenula RAMPOUCHY (cencúle)...P.S.: Vraciate sa na WOL ? Pozrela som si Vaše týždne spred 2 rokov a sú fajn...
3/29/2013 7:12:28 PM
Moc se mi líbí Váš týden. A rád jsem si oživil pár kouzelných slůvek "po slovensky"
3/29/2013 4:12:35 PM
Skoro jarní týden! Chudinky sněženky a ostatní rostlinky zapadané sněhem:( Každopádně, líbí se mi pondělní mrazivé malování na sklo, středeční 7, páteční rampouchy a nedělní tulipány a 4.průhled. Ta show působí dost dobře!
3/29/2013 3:30:19 PM
Lucka pubertu prožívá mnohem, no, jak to napsat, "hlasitěji" než Honza, ten byl v pohodě, pubertu má v klidu..Lucka je drak, hubatá, drzá a plačtivá..Ale i tak z ní mám radost, vždyť je moje:-)))Mějte i Vy nádherné velikonoce a užijte si společné chvíle:-))Šárka..
3/29/2013 1:50:13 PM
Vďaka za návštevu... Šárko, Vy máte tých teenagerov dvoch naraz, a ako sledujem, zvládate ich v pohode...Vlastne som vďačná, že nemám s dcérou horšie problémy, a keďže je veľmi múdra a šikovná, je to v rovnováhe...Martine,že by bol Váš uhol pohľadu ovplyvnený vlastnou skúsenosťou? (Oteckovia vraj pubertu dcér prežívajú ešte ťažšie)... ja skôr čakám, kedy sa z tej kukly vyliahne motýľ..Ľubo, ďakujem...a veci, ktoré neovplyvním, ma neštvú...Krásne voľné dni(aj keď zasnežené), majte sa všetci fajn :)))
3/28/2013 5:29:22 PM
Pekný týždeň, farebný, plný dobrých fotiek, páči sa mi námraza, kvety aj fialová hviezda a aj makro je zaujímavé. Hlavne ma potešili frézie, sú to najobľúbenejšie kvety v našej rodine, tak aspoň na fotke, aj keď najlepšia je ich vôňa, ale čo už v tomto snehu...:-) A práve tento týždeň som objavil obchod, kde predávajú slovenské jablká po 0,80€, ale nechcel som Vás naštvať :-)
3/28/2013 9:42:32 AM
Puberta slouží k tomu, abychom byli schopní (a abychom z toho neměli výčitky svědomí), to krásné, malé, přítulné a milé stvoření vyhnat z domu a aby nám nezůstalo na krku... :) Ale týden se mi líbí
3/28/2013 9:34:24 AM
Každý den hledám odpověď na otázku co tak asi má dospívající dcerka chce?? Koukám, že Vy také nevíte přesně..:-)Líbí se mi zachycení toho jarního záchvěvu, než se vrátila zima a líbí se mi zachycení emocí na Anime show Istropolis..Takového nevšímáka, jakého "hodila" Vaše dcera na Vás na páté nedělní, moje děti přímo direktivně vyžadují.."Mami, kdyby něco, tak se neznáme.." Ach jo, puberta není nemoc, doufám, že jednou přejde..:-)Zdravím a přeju už nám všem jaro:-)Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow 6- marcový (daňový) - 11. 3. 2013