Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 4.týden - Každý týden není posvícení - 24. 3. 2013
Share week
photo

24. 3.Sunday

photo

25. 3.Monday

photo

26. 3.Tuesday

photo

27. 3.Wednesday

photo

28. 3.Thursday

photo

29. 3.Friday

photo

30. 3.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dexíkovi se u mě evidentně líbilo a dalo velkou práci ho z mého bytečku nakonec dostat :-). Vzali jsme ho s Eri alespoň na dobrý obídek a pak už se Erika vydala na zpáteční cestu do Krumlova a já směrem na Malou stranu. Na celé odpoledne jsem měla zamluvený ateliér, kde jsem fotila svou kamarádku a její dvě krásné princezny. Cestu domů jsem si zpříjemnila báječnou i když mrazivou procházkou po starém městě a byla ráda za další skvělý den!
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/8/2013 11:19:21 PM
Jano, potěšení je na mé straně. Inspirovat někoho k zapojení do WoL …. no to je lepší než dobrý skutek do modrého života. :-) A ještě k tomu takovou fotografku, jako jste Vy. To bych měl od redakce dostat aspoň pochvalu. :-)) Co se týče alkoholu, tak já se k němu moc nedostanu, poměrně hodně jezdím autem. Ovšem, když na mne leze choroba, tak se řídím pravidlem, že "bacil je sviňa a mosi sa zabiť" a "alkohol podávaný v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství". Obojí není pochopitelně ze mne, jsou to citace a schválně kdo ví z čeho. :-) Mějte se.
4/8/2013 8:52:55 AM
... ale většině chlapů to nad nedělní 4 dojde, stejně jako Zdeňkovi, taky zajímavé ... pěkný týden, sám pro sebe jsem si ještě vybral třeba úterní 4 a středeční 5
4/8/2013 8:43:46 AM
Zdeňku, díky moc za milý komentář i cenné léčitelské rady, zkusím je příště v praxi :-)! I když alkoholu neholduji, natož slivovici, když je člověku nejhůř, zkusí rád cokoliv :-). Musím říct, že to byl právě Váš rozhovor ve FV o Vaší nemoci a focení pro WOL, který mě k přihlášení se do projektu inspiroval - takže dodatečně ještě díky! Leni ta 7 z neděle je opravdu sluníčko a modrá obloha :-)! Už se nemůžu dočkat, až přestanou být takové fotky vzácností! Ještě jednou všem díky za krásný den přeji :-)!
4/7/2013 10:19:23 PM
A to je TO super, že jsou v týdnu vyfocené pěkné fotky, i když není fotografka na výletě v tropech, ale doma v posteli. Snad už je všechno v pořádku a druhé ležení tělu pomohlo.
4/7/2013 8:55:11 PM
Janka, hoci Popelčiným týždňom ste si nasadili laťku veľmi vysoko, nemyslím, že je tento horší, je iný, určite aj vzhľadom na chorobu...pripájam sa k Zdeňkovej rade-malý frťanek slivovičky dokáže zázraky (vedeli to už naši predkovia- dávali si ráno NA ČERVÍČKA, pričom nemohli tušiť, že bacil Helicobacter pylori vyzerá presne ako malý červík)...P.S.: Veľmi sa mi páčia piatková 2 a 6....:))
4/7/2013 8:29:24 PM
Moc pěkný týden, jde Vám to. Ta nedělní čtyřka, jak píše Zdeněk, se mi taky líbí. A nemůžu uvěřit, co to vidím na fotce číslo 7 z neděle? To je skutečné slunce a modrá obloha??? Nebo je to přefocená nějaká letní fotka? :-))
4/7/2013 7:52:44 PM
Dnes jsem to psal u NOLI: u dobrých fotek je poznat jestli je fotila žena nebo muž. A nedělní čtyřka je ten případ, tohle většinou chlapi nevidí. Správně přivoláváte léto, jaro letos nebude. :-) A olivy vypadají lákavě. AL je typický příklad ženy, co změnila svět. Klobouk dolů. Třeba to jednou někdo napíše o Vás, máte slušně nakročeno. Choroba, to je na nic, co k tomu říct. Ale každá mince má dvě strany a lze dohnat spánkový dluh, on si organismus o vše řekne sám, jen se tomu nebránit. A focení okolí z leže, to je zajímavá a náročná kategorie. Já tady na WoL začal zlomenou nohou a 8 týdnů jsem byl v sádře doma, Jak já hledal, co ještě vyfotím a byl vděčný za každou návštěvu u lékaře. A páteční jednička je výborná a pěkně to dokumentuje. Místo uhlí bych doporučil slivovici, já už tady tím začnu být znám, jako moravský alkoholik. Já léčím slivovici skoro všechno. To mi připomíná, že mi je po večeři nějak těžko. Tak si dám jednu i na Vaše zdraví, ať jste už příště fit. Mějte se.
4/7/2013 7:16:59 PM
nahodou parada tyden a spousta dobrych fotek :-)
4/7/2013 10:30:34 AM
...inu, není...!...ale věřím, že už jste zase v kondici a budu se těšit na veselejší vaše týdny...to už opravdu bude jaro...:-)


Tags more tags

next dayright arrow 4.týden - Každý týden není posvícení - 24. 3. 2013