Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 6.týden - Ve zdravém těle zdravý duch :-) - 7. 4. 2013
Share week
photo

7. 4.Sunday

photo

8. 4.Monday

photo

9. 4.Tuesday

photo

10. 4.Wednesday

photo

11. 4.Thursday

photo

12. 4.Friday

photo

13. 4.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Přesto, že se začíná ruka hezky barvit, přestává naštěstí bolet a tak se pouštím do sestavování nového stativu a luštění návodů k montáži. K práci si pouštím výborný dokument o Římě vysílaný na Zoomu - konečně tv stanice, na kterou se dá dívat. Kolem oběda už stativ stojí v obýváku v celé své kráse a já zbytek dne trávím s přáteli ve Vestci na oslavě kamarádky narozenin. Domů se vezu s Kačenkou, která to bere přes auto-myčku, což je pro mě jako "neřidičku" zcela nový zážitek, který dokonale završil celý skvělý den :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/20/2013 11:56:47 PM
Pekný, pestrý týždeň. Pripomenulo mi to náš teambuilding, z ktorého sme si ale odniesli len spomienku na dobré jedlo :-) oveľa radšej by som sa zúčastnil nejakého dobrého foto workshopu...možno keď budem veľký :-D
4/19/2013 10:23:03 PM
jani krásný světlý týden!!!!
4/19/2013 6:50:35 PM
Skvělý týden :) Líbí se mi fotka z myčky. Mějte se
4/19/2013 11:05:42 AM
Pre mňa sú top štvr/2 a sob/9... Pekný deň....:))
4/15/2013 9:18:33 AM
Doufám, že jste si Zdeňku užil příjemný výlet a už se těším, až si tu z něj budu moct prohlédnout nějaké obrázky. Venku je prostě úžasně a je potřeba to sluníčko i začínající jaro pořádně vychutnávat :-) Kdyby to jen trošku šlo Šárko, tak Tě s sebou do ateliéru vezmu ráda. Ona to zase taková věda není :-)! Tuto sobotu mě čeká workshop s panem Vanem, jak jsem Ti o něm psala, tak Ti pořídím na památku nějakou jeho fotku a třeba už budeš moct na příští osobně :-)! Krásný den všem!
4/14/2013 9:33:14 AM
Dobrá zpráva, tělo jest zdrávo a duch též, to je dobře:-)Skvělý týden, hrozně by mě bavilo focení v ateliéru:-)Já jsem si jedinkrát cwakla v aťase, to když jsem šla se synem nechat ho vyfotit na obč. průkaz:-)Nevím prakticky lautr nic o svícení, synchronizaci blesků, a tak by to mohla bejt veliká junda:-)))Stativ je "kus", tak teď už jen ten jarní "rozpuk" a máš o zábavu postaráno:-)Taky se těším, to jaro už teď cítím ve vzduchu, teď už je tu, i když je ještě takové rozpačité:-)Jani, měj se jarně,buď zdravá a těším se na další setkání:-)Šárka..
4/14/2013 9:00:51 AM
Ve zdravém těle zdravý duch. Nebo vzduch? No nevím, na večeři byl zdravý hrách. :-) Mám dnes nějakou infantilní náladu. To bude tím, že venku je konečně sluníčko, chystáme se na výlet a stejně jako Vy se těším na to jarní focení. Až zalehnu do trávy, dnes jedeme do Beskyd, tak to půjde. Ono to půjde i v Ostravě, ale budu si na sebe muset navléknout nějakou ochranu proti psím exkrementům. Stativ vypadá stabilně, tak hodně štěstí. Také nový objektiv a při Vašem talentu a úctyhodném úsilí se sebevzdělávat si dovolím předpokládat, že se jednou budu chlubit, že Vás alespoň virtuálně znám. Jano, moc se mi tady líbilo, působí to na mne velmi jarně a je to výborný start do dnešního výletu. Děkuji.
4/13/2013 9:31:16 PM
Ano.... opět skvělé a zajímavé.


Tags more tags

next dayright arrow 6.týden - Ve zdravém těle zdravý duch :-) - 7. 4. 2013