Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 78/26 Čtecí mánie - 21. 3. 2013
Share week
photo

21. 3.Thursday

photo

22. 3.Friday

photo

23. 3.Saturday

photo

24. 3.Sunday

photo

25. 3.Monday

photo

26. 3.Tuesday

photo

27. 3.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Když v Brně procházíte ''Myší dírou'' pod vlakovým nádražím, můžete si prohlédnout ''galerii'' maleb, grafik od různých umělců. Tak třeba na 1.fotce bylo dřív ''Home less'' (ironicky k Home credit), samozřejmě to autor musel sundat, jelikož tím dost naštval Homecrediťáky. S Klárkou jdeme na snídani a pak do školy. Dnes probíráme české fotografy, mimo jiné Rudolfa Kopitze. Jeho dílo se mi strašně líbí a rovna teď je jeho výstava v Brně, kam se musím zajít podívat. Ve vlaku si čtu scénář. Večer spím u Zdendy.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/10/2013 10:53:05 AM
Děkuji všem za návštěvu:) Oli, Brok je starší, než Rexík, takže má se závoji větší zkušenosti:-D Pane Zdeňku, nemůžu srovnávat, protože jsem zkusila fotit jen na Kieva, ale má to fakt něco do sebe. Ještě by to sice chtělo zoom objektiv, ale i tak na Kieva nedám dopustit!:) Burning man - této akce bych se chtěla taky zúčastnit. Kinder vajca nevermore:-D ale vždy je dostanu, ne že bych si je koupila. S tím čtením to už není jako dřív. Na gymplu jsem četla většinou jednu knížku týdně, ale jak jsem na vysoké, v obklopení skript a jiných bichlí, které musí člověk přečíst, už nemám čas na "čtení pro sebe". Honzo, nedělal Timo i návrh na úžo OC Letmo?
5/8/2013 9:44:56 AM
Jojo, Homeless dělal Timo, nejlepší frajírek z Brna. Jinak týden se povedl, dost se mi líbí třeba neděle, ale všechny dny jsou fajn. Měj se a pozdravuj přítule :)
5/7/2013 11:12:24 PM
Jo a zapomněl jsem pochválit, že čtete. Není nic lepšího, než si prostředí příběhu tvořit ve vlastní fantazii. :-)
5/7/2013 11:10:53 PM
Home Less versus Home Credit, to je docela sybmolické. Home Credit makes Home Less. :-) Kiev, na fotky těchto foťáku já reaguji skoro vždy. Kieva ještě nemám ve sbírce, to budu muset napravit. Love je z Burning Mana ne? To je úžasná akce, tam bych se chtěl někdy podívat. Kinder vajíčka tady na WoL často vidím, docela by mne zajímalo, proč to kupujete, když skoro všichni píšete, že tam jsou blbosti. Čekáte zázrak? Nic ve zlém, já jsem jen zvídaný. :-) Výborná je úterní sedmička, to vykukující oko z ofiny, paráda. A středeční osmička, do živého oka se vejde celý svět. :-) Ludmilo výborně, líbilo se mi tady.
5/7/2013 8:37:25 PM
Vaše týdny mám opravdu moc ráda a černobílý je stejně nejlepší:)
5/7/2013 11:56:14 AM
Tak závoj Tvojho Bročka je jednoznačne krajší, ako Lisníkovic Rexíka z 30.4.(dúfam, že sa Šárka neurazí, ale fakty nepustia)....Páčia sa mi tieňovky So/2 a Ne/1...P.S.: Oslava bola zjavne kvalitná (so/7 a Tvoj hlavybôľ)..:))) Majte sa krásne (aj so zvieratkami)...


Tags more tags

next dayright arrow 78/26 Čtecí mánie - 21. 3. 2013