Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Nákupy, hřbitov a Eliáš - 15. 4. 2013
Share week
photo

15. 4.Monday

photo

16. 4.Tuesday

photo

17. 4.Wednesday

photo

18. 4.Thursday

photo

19. 4.Friday

photo

20. 4.Saturday

photo

21. 4.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
(1) Ráno se nemohu probudit,mám rozostřené vidění, ba ani foťák na tom není líp :-). (2) Domací úkol z EN. (3) Idoly naše mládí. Suzi nebo Pink Floyd ? Za B) je správně. Už pár měsíců máme lístky. (4) Před schůzkou, nevím co od ní mohu očekávat. (5-6) Rodinka mě zatím čeká nam pivku. Už se dá sedět venku. (7) Ale tati, to nemyslíš vážně. (8) Hlad je prevít. (9) Loučení.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/4/2013 11:30:00 PM
Jirko díky, potěšení je na mé straně. Byl pro někoho inspirací, co víc si člověk může přát. :-) Určitě se jednou potkáme, třeba u Eliáše na pivu. Pavla pozdravím až se konečně dostanu na taroky, zatím mne drží při zemi problémy se zánětem ucha. On ten svět je vlastně hrozně malý. :-))) Mějte se.
5/3/2013 4:16:50 PM
Šárko, díky za přání. Slavili jsme to na dvakrát, přes týden a o víkendu. Škoda, že jsem si vzal volno ve WoL. Fotek by bylo dost. Už jsem to ale nevydržel a včera jsem zahájil svůj čtvrtý týden. Zdeňku, díky za komentář. Nalil mi energie do mých fotografických žil :-). Vypadá to, že to máme více společného, focení, pracovní obor, Ostravu, taroky, ... Pozdravujte Pavla Vlčka. Ano, v tom domě bydlíme a už přes rok si to uživáme (přesně na velikonoce). Ano, je to hřbitov v Hrabové a přidám i jiný hřbitov ze včerejška. Vlastně mi došlo, že i díky Vám jsem se zapojil do WoL. Četl jsem článek o Vás v časopise FotoVideo a to rozhodlo (kupuji si ho od lonského srpna) a také ta bohatá nadílka sněhu o velikonocích. Vaše fotky se mi moc líbí, ale v paměti budu mít pořád ty týdny s Vaší sádrou. Také časosběry byly super.
5/2/2013 11:53:15 PM
Sama známá místa, to mám rád. Kolem Karbonie jsem chodil několik let do práce, z Vítkovic u haly, kde jsem bydlel do Hrabůvky na Hasičskou, kde mám kancelář. Vy snad přímo v tom domě bydlíte? Z nějakého pohledu ven jsem to odhadl. Do Eliáše stále občas chodíme na oběd a na výbornou Plzeň. A koleno a žebra. Každopádně vítám dalšího Ostraváka, těch není nikdy dost. S třemi týdny už jste v ostravské statistice vidět a Vy určitě ještě něco přidáte. Je vidět, že Vás to baví. Výborný je první týden, tyhle Velikonoce určitě za zaznamenání stály. A také druhý a třetí, no nepopírám, že ta spousta známých míst mne ovlivňuje. Okolí Svoboďáku, Bělák, podchod na Karolíně, známé zastávky, výhled z Tieto Towers, CineStar, hřbitov v Hrabové?, vysoké pece, Sauvignon, samozřejmě Eliáš a kdoví co ještě. Jirko, líbilo se mi u Vás - u nás v Ostravě.
4/28/2013 9:38:30 PM
Líbí, pěkně jste se "rozjel", je to lepší a lepší:-)Přeju vše nejlepší k svátku, ať žijí Jiříkové:-))!!! Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow Nákupy, hřbitov a Eliáš - 15. 4. 2013