Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Skalice, Hrabůvka a Kunzov - 2. 5. 2013
Share week
photo

2. 5.Thursday

photo

3. 5.Friday

photo

4. 5.Saturday

photo

5. 5.Sunday

photo

6. 5.Monday

photo

7. 5.Tuesday

photo

8. 5.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
(1) Ráno nic moc. (2) Chleba pro kolegu. (3) Dnes jedu autem, čeká mě pojíždění s rodiči. Místo k parkování jsem našel :-) . (4) Kolega říká, že budou padat nahé cikánky. (5) Odhodit berle a hurá na úklid. (6) Měsíční zásoby nakoupeny. (7) S berlema až do pátého patra a bez výtahu :-( . (8) Musíme dohodnout akci na víkend. Skype se na to hodí. (9). Nemůžu usnout a venku tak hezky prší. Fotím asi hodinu a vybírám tento snímek.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/20/2013 11:19:04 PM
S GPSkou se už několik let snažím najít technologii jak ukládat lokalizaci do fotek, ale stále jsem nenašel nic použitelného. Užuž jsem byl v cíli u Googlu v Picase, ale oni to mezitím změnili na blbé Google+ a tu krásu s mapou a trasou mi vymazali. Třeba na turné 2010, jsem to měl s polohou, mapou, prostě paráda. A teď to tam je takové nijaké. Jsem na ně naštvaný a zatím nezkoumám, co se s tím dá dělat. :-( Do fotek to jde celkem jednoduše hromadně vložit třeba v Zoneru ze souboru trasy z každé GPSky nebo navigace. Já používám Androidový telefon. Ale co s GPSkou ve fotce, když to není kde propojit s mapou.
5/20/2013 11:18:38 PM
Tarokových dresů je celkem 12, Pagát, Adler, 13-20, Mond a Škýz. Akorát jak stárneme, tak mnozí mají hosipa a zapomínají si dresy na akce brát. Dresy jsme si vyrobili asi před dvě roky ku příležitosti pětistého hraní v naší domovské hospodě U Dluhošů. Chtěl jsem dát odkaz na fotky a koukám, že to nemám zveřejněné. Tak jsem to teď napravil. Speciálně tato fotka je skoro kompletní.
5/20/2013 9:32:54 PM
Ještě k Bobrovi. Je to ten pán co kouří na devítce v sobotu.
5/20/2013 9:31:34 PM
Díky za komentář a odkazy. Mond nebo na 16 na triku je fakt cool :-) . Kešky jsou super. Kolega je velký fanda. Na Suarasari v Helsinkách jsem mu jednu pomohl najít. GPS mám už 4 roky a externí. To jsem s ní měřil i procházky v Běláku :-). Na tabletu jsem ji ještě moc nezkoušel, ale uvidíme. Když vidím ten list, tak mě začíná svrbět ruka. K vaječině. Já se zmohl je na domácí tvorbu v kuchyni. Mraky byly úžasné a já o víkendu nechal oba širokáče doma :-(. S padesátkou to není ono.
5/20/2013 7:16:59 PM
Tady také vidím sama známá místa, ta čtvrteční čtyřka je zajímavá. A když začnou padat ty nahé cikánky …. :-) Basket: Pavla jsem už pozdravil a tak vím odkud se znáte. :-) Nový foťák vypadá, že se dá dát do kapsičky u košile, to je pro WoL ideální. Teď se mne zrovna kamarád ptal, proč jsem měl na turné kompakt a na vaječině zrcadlovku. No, na vaječině jsem měl na focení více času. :-) Stadion je úžasný, ten mám zase spojený s Werichovou pohádkou O kloboučku s pérem sojčím. Tam na něm Honza objel celý svět. Bobr je fakt machr. Nad úterní sedmičkou jsem strávil hodně času, ale fakt nevím, kdo by tady mohl pracovat. :-) Jirko, líbilo se mi tady.


Tags more tags

next dayright arrow Skalice, Hrabůvka a Kunzov - 2. 5. 2013