Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Erik, švestka a první noc - 16. 5. 2013
Share week
photo

16. 5.Thursday

photo

17. 5.Friday

photo

18. 5.Saturday

photo

19. 5.Sunday

photo

20. 5.Monday

photo

21. 5.Tuesday

photo

22. 5.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
(1) Trhám rekordy, ... Musím se více hýbat, nebo příjdu o docenturu :-) .(3) Kolega překvapil, nejen že má přítelkyni, ale stal se i poprvé otcem. Má syna Erika. Máme třetí mimčo v kanceláři během dvou měsíců. (6) Ztratil se kocourek. (7-9) Hokejový večer. Smutný hrdina Kutlák, Slováci a Kanaďani. Překvapivě se držím v TOP10 a zásluhou Švédů, kteří jediní nezklamali, mám teoreticky šanci na druhé místo.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/28/2013 1:56:09 PM
...jen blbost, ta je věčná a zůstane tu po tom posledním, který za námi zhasne
5/28/2013 12:04:10 PM
Fulghum se ve školce naučil: O všechno se rozděl. Hraj fér. Nikoho nebij. Vracej věci tam, kde jsi je našel. Uklízej po sobě. Neber si nic, co ti nepatří. Když někomu ublížíš, řekni promiň. Před jídlem si umyj ruce. Splachuj. Teplé koláčky a studené mléko ti udělají dobře. Žij vyrovnaně - trochu se uč a trochu přemýšlej a každý den trochu maluj a kresli a tancuj a hraj si a pracuj. Každý den odpoledne si zdřímni. Když vyrazíš do světa, dávej pozor na auta, chytni někoho za ruku a drž se s ostatními pohromadě. Nepřestávej žasnout. Vzpomeň si na semínko v plastikovém kelímku - kořínky míří dolů a rostlinka stoupá vzhůru a nikdo vlastně neví jak a proč, ale my všichni jsme takoví. Zlaté rybičky, křečci a bílé myšky a dokonce i to semínko v kelímku - všichni umřou. My také.
5/28/2013 11:58:57 AM
No, vždyť to říkám: všechno od školky nahoru ten život jen komplikuje. :-))))
5/28/2013 10:14:21 AM
Já myslím, že to je trošku jinak. Školka naučí společenský kontakt, základní škola gramotnost (číst, psát a počítat), střední (snad) se trochu učit (a pamatovat) a vysoká naučí řešení problémů.
5/28/2013 8:50:13 AM
Všechno co opravdu potřebuji, jsem se naučil v mateřské školce. Pod tohle se klidně podepíšu. Sice pak ještě nějaké informace přišly, ale ty už to většinou jen zkomplikovaly. :-) Fulghum byl myslím před časem u Ebena Na plovárně. Já si od něho pamatuji, že vědění má smysl jen tehdy, když se nějak odráží v praktickém životě. Jinak mne opět baví známá místa, v tomhle Hornbachu jsem včera byl dvakrát. Chystám se postavit zahradní gril a tam bádám co a jak. Detail oka, to já fotím moc rád. Bezva. Tipovací soutěž, to je zajímavá aktivita. Vybavilo se mi, že když jsem kdysi pracoval na Silnicích, tak se tam také něco podobného při MS v hokeji pořádalo. Do Hobita občas chodím, Qásek je skvělý a ještě lepší je Chilli, ale uzené nic moc. :-) Středeční šestka je skvělá. :-) Jirko bezva, měj se.


Tags more tags

next dayright arrow Erik, švestka a první noc - 16. 5. 2013