Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Takový nudný týden bez nápadů - 21. 5. 2013
photo

18. 5.Saturday

photo

19. 5.Sunday

photo

20. 5.Monday

photo

21. 5.Tuesday

photo

22. 5.Wednesday

photo

23. 5.Thursday

photo

24. 5.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Také dnes je pěkná viditelnost, tak se mrknem na druhou stranu, na Beskydy. Je těsně vpravo je komín Paskova, co ho teď fotila Šárka. Jedu do Orlové pro mámu a vezu ji do Ostravy na oční kliniku. Něco ji musí po operaci očí ještě dodělat, moc to nedopadlo. Během zákroku nakoupím, něco udělám v práci a vyfotím pracoviště jednoho člena WoLáka z Ostravy. Pak jedu s mámou zpět do Orlové, kde už čeká táta a dostaneme oba oběd. Mezitím se zatáhne a já jedu za deště do práce. Dělám asi tři věci současně, třeba opravuji NoteBook, na který je nutno nainstalovat Visty. Tohle nepřeji fakt nikomu, zkoušet zprovoznit tenhle mrkvosoftí omyl. Podle toho to vypadá a jsem v práci až do večera. Venku odchytím měsíc na anténě a den večer ukončím stejným pracovištěm jako ráno. Mám na něho výhled z okna.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/31/2013 11:44:34 PM
Díky všem za návštěvu v tomto nudném týdnu. :-) Jiří s manželkou jsem to pořád nestihl probrat, pořád se něco děje a my se skoro nevidíme. Šárko, táta vypadá výborně, ale ruka je mizerná :-( A dík. Milane byl to bacilus fernetus. :-) Gábi, klíč jsme vyzkoušeli. Funguje, ale závoru stejně nejde zvednout, viz příští týden. A děkuji Ti za výborné ocenění. :-) Olinko, ten spolužák je Vlastík a seděl se mnou celou základku v lavici. Na své háro je patřičně pyšný. Jirko díky :-))))) Petře vaječina je jeden z valašských zvyků u příležitosti Letnic. Myslel jsem si že to je 6 týdnů po Velikonocích, ale když jsem to teď popisoval NOLI, tak jsem zjistit, že to není tak jednoduché. Mějte se a mějte dobré světlo.
5/30/2013 9:22:38 AM
Vaječina vypadá jako super akce a dobrá inspirace. Taková akce je o lidech, jak k sobě mají blízko a dovedou se chápat a bavit – a tady vypadá, že to funguje skvěle. Docentura je taky výborná věc, musím večer vletět na váhu, jak na to jsem s tituly :) Zábavné hodiny strávené instalací Vist :):) k tomu netřeba ničeho dodávat, plně chápu. No a ukradené sloupky? Asi žádné specifikum pro Orlovou. Nedávno jsem viděl odstavený autovrak. Během chvíle z něj byly jenom plastové díly, jako ohlodané kosti. I když v tomto případě se asi paradoxně jednalo o docela záslužnou věc. A taky díru v zemi, kde dřív byla mostová váha. A u nás na vísce byla několik měsíců místo kanalizační vpusti varující dopravní značka. Na místě kde chodí ráno děti, v té době za šera na autobus. Zdravím na sever Moravy.
5/29/2013 10:48:49 PM
:) ... nee není nudný ... je prima ... a v rámci terapie přijímám tykání ... i když mě to dva dni trvalo ... než jsem se rozhodl něco napsat ... time-lapse videa jsou supr ...
5/29/2013 10:35:33 PM
Ahoj, pri pohľade na kostolné veže na po.1 som si najprv myslela, že si z nás strieľaš a je to fotomontáž (aj s panelákom)...Ale vygooglila som si ich...:))..Audiograf vyzerá ako kolísanie devízových kurzov (dcéra si ako dvojročná prepichla ihličím bubienok,graf mi to pripomenul, dnes na to uško počuje lepšie, ako na to druhé..)... Pekná kostra, aj západofka, a obdivujem kvalitu a hustotu porastu na hlave striebrovlasého spolužiaka...Ako vidím, nuda môže byť aj príjemná...Maj sa krásne..:))
5/29/2013 10:09:09 PM
No tyhle nudné týdny bez nápadů mám tady na wol vůbec nejraději. Je fajn mít řidiče před i po náročném dni. Anička má bezva klíč :o), pak taky západofka, výlet, srdcovka... Máš to, Zdeňku, vážně pěkně nudné.
5/29/2013 9:23:57 PM
Páteční večer - to musela být pořádná viróza:-)Ne každý týden je akční a plný nápadů, mám ty "tuctovky" rád.
5/29/2013 7:19:50 PM
Takové nudné týdny mám vůbec nejradši:-)))Spousta přátel a příjemných chvil, spousta krásných květinových zátiší, zmijovec je krásný a smrdí až sem:-))Koukám, že jsem skoro na fotce taky:-))Kus té naší barevné Babylónie mě potěšil..A poslední den, to je vyloženě nářez:-)Ten megafernet, ten bych asi nedala:-))A muselo to být bezva, když se to tak pěkně mázlo:-))Zdravím, Zdeňku, s tou mohutností to u Tebe není až takový problém, jsi prostě kus chlapa a Anička má aspoň pořádného bodyguarda:-)Mějte se fajn, zdravím též rodiče, tatínek už vypadá docela zdravě:-)Šárka..
5/28/2013 8:24:21 AM
Hm, chyba v analýze. Nepředpokládal jsem, že ses zanořil tak hluboko. Tenhle sraz je sraz mojí manželky (na fotce vpravo) po 30-ti létech od ukončení gymplu. Až se večer vrátí z Brna, tak to s ní proberu. Tím se to vysvětluje a také potvrzuje, že svět je malý a o náhody tu není nouze. :-)
5/28/2013 7:26:03 AM
Zdeňku, souhlasím a přijímám :-) . Našel jsem v albu sraz po třiceti letech. Tady je Vláďa (ten uprostřed) http://fotoakce.kamrla.eu/displayimage.php?album=27&pos=16.
5/27/2013 11:27:44 PM
Zmohutnění je v tom smyslu, že docent jsem přestal být někdy kolem vánoc a pořád se mi to nedaří napravit. Nejsem žádný drobeček a tak to na mne není až tak moc vidět (doufám), ale když jdu ověšený taškami do našeho čtvrtého patra bez výtahu, tak bych byl raději ten docent. :-) Vláďu Mahra bohužel neznám a marně pátrám o koho jde. Použil jsem všechny své analytické schopnosti a došel k závěru, že nejpravděpodobněji to bude tento člověk na vaječině. Je to Hugův kamarád, který rozvážel noviny ve Václavovicích před ním. A na večerní pracoviště jsem samozřejmě použil dost dlouhé sklo, ale není to moc daleko. Vzdušnou čárou téměř přesně dva kilometry. A někde jsem vyšťoural, že asi budu o drtínek starší a tak nabízím tykání. :-)
5/27/2013 7:56:02 PM
Vaječinu jsem stihl vidět už dříve, také super samosběr s mrakama. Do včil jsem měl foto depku, ale tento týden mě rozesmál i povzbudil. Článek ve FV jsem už si stačil přečíst minulý týden. To "zmohutnění" však ještě neumím posoudit :-) . Líbíla se mi uterní jednička, autoportrét z autobusu a na to večerní pracoviště jste jistě použil dlouhé sklo. Spolužáka ze ZDŠ jsem žádného nepoznal. Za to z jiné třídy ano! Nechal jsem si to potvrdit dvěma mými kolegy a ženou tuplem. Pozdravte i Vlaďu Mahra. Bylo to tu super !!!
5/25/2013 2:06:15 PM
Do popisu se mi nevešel odkaz na fotky ze školního srazu, pokud by se někdo chtěl mrknout. Je to na adrese http://zds.kamrla.eu/, sekce Srazy, odkaz Sraz39. Stálo to zato, musel jsem v Orlové nechat auto. :-)))))


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Takový nudný týden bez nápadů - 21. 5. 2013