Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Svatební den se blíží. Ale ne můj! - 23. 5. 2013
Share week
photo

23. 5.Thursday

photo

24. 5.Friday

photo

25. 5.Saturday

photo

26. 5.Sunday

photo

27. 5.Monday

photo

28. 5.Tuesday

photo

29. 5.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Den nic moc. Celý nějak vzhůru nohama.Indy se taky netváří moc přívětivě. A moucha na parapetu má dneska hájení. Snad jen ten večer to trochu vylepšil.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/9/2013 6:50:17 PM
Ahoj zdenku, tykání proč by ne. Děkuju za tvoje slova.Tu středeční dvojku by ale musel vidět snad i slepej. Ale určitě jsi mi udělal radost. A několik dalších variant mám v archivu. Jen bohužel tady při těch rozměrech to až tak nevynikne.Já ten week fotím hlavně a především kvůli sobě. Je to naprosto genialní způsob vedení osobního deníku. No akdyž se navíc něco líbí i někomu jinému, pak to je pro mě bonus navíc. Dobré světlo a fotonápady. Don
6/9/2013 2:23:13 PM
Ahoj Don, teda Donald...Nádherné obrázky ,streda/2,púpavy (pampelišky), Indi (toho Ti trochu závidím, náš Bally, ktorého mi pripomenul, odišiel do psieho neba), ale aj veľa iných, ako som u Teba zvyknutá... A dodatočne gratulácia ku Konfrontácii, vo FV som si ju hneď všimla, len meno som si nespojila s Tebou. Môžem byť zvedavá, kde to bolo? Krásny deň, OliN.
6/6/2013 8:22:38 PM
Samšina, musel jsem se podívat na mapu. U Jičína? Je tam moc pěkně, Vaše týdny sleduji od počátku, cesty do práce touto idylickou krajinou se mi moc líbí. Tady hájení much (no, já bych je nehájel, ale srandu beru), fotky jídla, nojo profese, kolektiv, dobrý, den doma není špatný, svatební dar je macek, to se pak balí blbě. Středeční dvojka je skvělá, tak nějak pro mne vystihuje Vaše skvělé fotografické vidění. Gratuluji k prvnímu místu, Konfrontace je výborná. A nabízím tykání.
6/4/2013 2:00:00 PM
Tak středa se mi strašně líbí. A máš pravdu. Někdy nafotit 9 fotek je docela problém. Ten problém mám nejen když jsem doma, ale ikdyž se zaberu do práce a celý den sedím u PC. Potom si kolem šesté večerní vzpomenu, že by bylo dobré něco cvaknout... Píšeš tu o hlášených bouřkách :) už se těším na další týdny (nejen Tvoje) tentokrát "podešťových"
6/3/2013 6:56:31 PM
Váš pohled na mnohé je mi blízký a pracovní prostředí je mi tolik povědomé..Indy v kytkách, tomu to tam sluší:-)To poslední ráno jste opravdu zachytil pohádkově..To se mi líbí asi nejvíc, i když, pravda, máte tu moře krásných fotek..Tak ať se daří v práci i jinde a ať Vás to baví dokumentovat:-)Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow Svatební den se blíží. Ale ne můj! - 23. 5. 2013