Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Dvacáté osmé výročí a Černá Labuť - 6. 6. 2013
Share week
photo

6. 6.Thursday

photo

7. 6.Friday

photo

8. 6.Saturday

photo

9. 6.Sunday

photo

10. 6.Monday

photo

11. 6.Tuesday

photo

12. 6.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
V práci včera kolegyně nevěděla, co je to modrý život a viděla pozdvihnuté obočí svých můžských kolegů. Beru svých 13 bobříků do práce. Vím, kolik jsem v deseti měřil a vážil, kolik jsem skočil do dálky, či hodil granátem. O "desateru" ani nemluvě. Další kolegyně, která stejně starého kluka projeví o obsah velký zájem. Odpoledne jedu koupit ženě drobný dárek k výročí a k narozeninám. Pak si to namířím na sraz z bývalými kolegy. Po hodině jen ve dvou je nám to trochu divné. Až dorazí třetí kolega, tak nás vyvede z omylu, že restaurace Pivovarská je někde jinde :-). Mineme rozkopanou stodolní ulici a projdeme podchodem. Čeká nás ještě osm žízeň hasících kolegů. V devět večer to zavíráme a mám možnost udělat fotku z dámskéhoo záchodku :-) .
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/21/2013 9:55:35 AM
Františku, děkuji za názor a návštěvu.
6/21/2013 8:40:38 AM
...Jiří, taky jsem objevil Talebovu Černou labuť a zatím jsem si ji jen instaloval do čtečky... zachytil jsem se na háček Talebovy dovednosti podávat konkretizovaně a přitažlivě celkem abstraktní vztah nutnosti a nahodilosti... uvidím... taky chodím na EN a probíráme "has been, will be"... zase se přijdu podívat :-)
6/19/2013 11:29:32 AM
Ještě že máme sluníčko :-). Můžeme to dnes probrat v hospůdce.
6/19/2013 10:28:15 AM
Černou labuť nedokážu číst moc dlouho v kuse, protože mi pořád připomíná v jak mizerném světě (z hlediska kterým se zabývá) žijeme. A mám pocit, že všechno co Taleb moc pěkně a většinou srozumitelně vysvětluje, vím. A že to také nutně ví i generálové průmyslu, financí a politiky, ono to všechno jedno jest. Oni prostě nejsou hloupí, oni jsou lační. Většího prospěchu pro sebe a větší moci. Viz například francouzské znárodnění bank v roce 1980 nebo naopak v roce 2000 nastolení řízení vlády bankami v Americe. Taleb ve svých radách jak zvýšit odolnost společnosti před černými labutěmi mimo jiné radí: "Zastavme privatizaci zisků a socializaci ztrát". Ale kdo ji má zabránit, když to je jeden z hlavních a úmyslných pilířů realizace moci. Nehovořím pochopitelně o naši malé zemičce, tohle je naprosto globální. Zisky jsou vždy do kapes hlavních hráčů a ztráty zaplatíme všichni prostřednictví veřejných rozpočtů, krmených z daní. No .... ještěže každý den vychází slunce ... :-)))))
6/18/2013 10:41:16 AM
Jirko, dnes se hrají taroky. Nechceš se přijít podívat a zahrát? Polanka nad Odrou, restaurace U Dluhošů, 17:00 - 20:30. Když tak se ozvi, zdenek.kamrla@volny.cz nebo 602727052. Jinak už jsem tady byl, a zatím vidím, že studená voda Ti moc nevoněla. :-) Ještě se vrátím, následky vysoce nepravděpodobných událostí mne pronásledují celý život. :-)
6/18/2013 10:15:01 AM
Evo, můj týden končí ve středu. Veverku jsem fotil ve čtvrtek (první den mého desátého týdne) už mám připravené fotky v adresáři. Dlouho jsem váhal, kterou vybrat. Snad se bude líbít :-). Restaurace IQ restaurant se nachází v přízemí naší firmy. Je přístupná veřejnosti. Dostanete se k ní podchodem pod Frýdlanskými mosty (http://www.iqrestaurant.cz/ostrava/). Vaří skvěle a proto mám problém s váhou, což se mě nikdy netýkalo.
6/18/2013 8:58:51 AM
Fajn a pohodový týden :) Modrý život neznám, vidím jej poprvé a asi se zeptám rodičů, jak moc modrý jej měli :)) na Vaši svatební fotku se těším, tak snad příště se nám s ní tady pochlubíte :) Jirko, mohla bych se Vás zeptat, kde je ta italská restaurace, do které chodíváte na obědy? Rizoto i lasagne z předešlého týdne vypadají moc dobře, určitě tak i chutnají :) já vím jen o jediné skvělé italské restauraci v centru (hned za Baťou, v létě mají venku i zahrádku), tak se ptám, ať kdyžtak znám i druhou :) ale ať koukám, jak koukám, veverku nikde nevidím :( že by byla se Vám tady nevešla? Hezký den, Eva.
6/17/2013 9:14:03 PM
Děvčata, děkuji za pozbudivá slova. Šárko, tentokráte dorty z Ollies nebyly. Žena je na firemní oslavě vyzkoušela poprvé. A tyto dorty a jsou vynikající (nejen poměrem cena / výkon :-) ). Jsou k dostání v Kuaflandu. Připadám si jak v pořadu "Vyvolení" V mém už desátém WoL týdnu zapomínám, že běží kamera (foťák).
6/17/2013 6:02:31 PM
Moc pěkný týden, zejména oslavovací sobota:-)Krásná paní a nádherná dcera, ta portétovka se moc povedla:-)Ty dorty, ty teda jsou:-)Vypadají jak z Ollies..Na ty osmnáctkové fotky bacha, někdo pro ně nemá pochopení, můj muž třeba všecko cenzuruje, jen máloco mi projde..To by moje týdny byly určitě trošičku odvážnější..Tak ať tu hezkou paní manželku nenaštvete, ať jí pořád zdobí jen úsměvy, za to žádná fotka s hvězdičkou nestojí:-)Zdravím z OV do OV, Šárka..
6/17/2013 12:35:51 PM
Modrý život...také jsem ho jela, jen ho nemám tak pěkně uschovaný jako vy. Každopádně mě to pobavilo, a také, že mohl být týden "18" :-). Tak třeba příště :-). Hezký týden. Š.


Tags more tags

next dayright arrow Dvacáté osmé výročí a Černá Labuť - 6. 6. 2013