Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Ostravská vazební věznice se plní politiky, v Orlové se griluje - 12. 6. 2013
photo

8. 6.Saturday

photo

9. 6.Sunday

photo

10. 6.Monday

photo

11. 6.Tuesday

photo

12. 6.Wednesday

photo

13. 6.Thursday

photo

14. 6.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno nezačíná nejlíp, tohle se mne dost dotýká. Cimrmani mne doprovází od dětství, první desku jsem si koupil někdy v roce 1972-3. Dnes jedu na kole, kolem řeky kvete spousta vlčích máků. Je to krása. V kanceláři nám vyměnili dveře, myslel jsem, že jsem si spletl patro. Na stole mám kuličky myší, které už jsem uhnal. Než přišly optické. Odpoledne mám sraz s Honzou (a Inou, která přišla později) u Eliáše. Už tam je a má očividně radost. Udělali jsme zajímavou útratu. Honzu zaujalo na alkoholické perpetum a tak se ještě stavujeme do kanceláře. Všimněte si, že naředění je stále zřetelnější. Domu se vracím poměrně pozdě a moc mi to z pochopitelných důvodů nejede.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/20/2013 11:37:24 PM
Díky všem za náhled a slovíčka. Záda už vypadají o.k. Oli, potěšilo mne, že jsi o cestě ke kouli uvažovala :-))). Deska se nahřívá asi hodinu. Svoje amatérské hudební pokusy pokud vím nikde nahrané nemám, bez pár panáků stejně není o co stát. :-) Lenko přiznávám, že jsem tu bouřku posílal nějak a bylo mi celkem jedno kam půjde. Tak sorry. Jirko, tys počítal kapky na skle, že jo. :-) Darino, ono je historicky doložitelné, že po každé další revoluci přijdou ještě větší hovada a hlavně ještě nenažraná. Romku, nejvíc letí cuketa a žampióny. Zítra máme v plánu bramborák, volské oka a právě ty žampióny. To by se Ti asi líbilo. FT je mi fakt líto. :-( A včerejší FotoPivo (já jsem podle průběhu workshop přejmenoval) je okomentované na http://fotoakce.kamrla.eu/index.php. Mějte se.
6/19/2013 3:28:00 PM
Ostrava žije, koukám. Skoro ráj na zemi. Ale nic pro vegetariány, viď..vy jste holt drsnější kraj.
6/18/2013 10:12:08 PM
Páčia sa mi Vaše zdravé raňajky. O tom, že je to zdravé a vhodné takto raňajkovať sa snažím presvedčiť aj ocina, ale márne :) Politiku nesledujem, oberá ma to o energiu. A záhradný gril je parádny!
6/18/2013 9:16:50 PM
Zdeňku, pizza vyzerá chutne, grilovačka tiež, na Ferdu to nebonzneme, labutia rodinka je nádherná, maky tiež, západovka a pohodový piatok, hm, ten dážď mi niečo pripomína... :-) k politike sa nevyjadrujem, snáď je čas na novú revolúciu, urobiť to znovu a lepšie...
6/18/2013 8:54:23 PM
Labutí rodinka je krásná:) Bolest zad je asi nějaká epidemie, hlavně ať jsou brzy v pořádku:) Co se děje u nás snad ani nepotřebuje komentář.
6/18/2013 3:10:14 PM
Tak to napíši postupně. Příjezd, odjezd. Rozdílů jsem našel skoro 27 :-). Eliaš, hned jsem se musel podívat, kde jsem byl a co jsem zrovna dělal. Ještě že mám WoL. Zdeňku, brouk Pytlík rozhodně nejsi. Co jsem viděl stavění zahradního grilu, tak si myslím, že Ferda mravenec, práce všeho druhu :-). Vy jste klidně "žrali" v pátek, my o den později. Co člověk přímo neovlivní, s tím se musí smířit. Už jsem to říkal ženě, chce to restart. Budou předčasné volby (říjen nebo listopad). A na zítřek se těším.
6/18/2013 3:02:33 PM
Mnam, tych dobrot co tu mate :-). Slintam :-). Nastastie jahodky mame nase domace tak az pridem z roboty tak si tiez zobnem. Ale ten vas gril, ten vyzera uzasne :-). Asi aj ja musim vytiahnut ten nas a nieco dobre si ugrilovat :-). Jej, aj ja som v nedelu vecer na bicykli zmokla a mam pocit, ze ta burka dosla od Severu ;-), ze ste nam to sem poslali :-). A tyzden zase krasny, kochala som sa :-)
6/18/2013 1:40:24 PM
Pekné, veselé (napriek polit. škandálu), plné dobrotiek- jahody na raňajky by som mohla po celý rok... Domáci HAMBÁČ vyzerá neoddolateľne... Koľko asi trvá nahriatie grilovacej dosky?...Labutia rodinka je krásna...A nepridáš link, aby sme si mohli aj vypočuť Tvoje gitarovo-spevácke sólo?.... P.S.: Upútavka ma upútala, ale pripravujeme kongres,inak by som pri tej železnej guli možno zajtra bola...:))
6/18/2013 1:37:35 PM
vedro je já už 1,5,vody s citronem:-)) a to je někde v Ostravě švára na nějaký výstavě dnes ...škoda že to je přes 300km:-)))ahoj
6/18/2013 11:22:19 AM
Sorry, upoutávka zde. Už hold jedno pivo mám, dnes je hrozné vedro. :-))))
6/18/2013 11:17:11 AM
Právě fotím týden, ve kterém chci trochu představit Ostravu. Zítra, t.j. ve středu 19.6.2013 půjdu něco vyfotit na Novou Karolínu. Dnes jsem tam projel na kole, pracuje se na dvojhalí a elektrocentrále, myslím že na malý workshop by to bylo. Upoutávka zde. Nechcete se někdo přidat? Budu v 17:00 u železné koule, co je přímo před hlavním vchodem do nákupního centra. Představa je tak hoďka, max dvě a pak někde (ke Spolku?) na pivo. Dvě. Tři. Dvě.
6/17/2013 3:27:04 PM
Zdeňku výborný týden! Z pohledů na Vaše snídaně se mi sbíhají sliny a nebýt Vašich komentářů, tak ani nevím, co se po dobu mé nepřítomnosti v ČR všechno událo!Přeji ať už záda přestanou bolet a můžete dosytosti vychutnávat první letní dny :-)
6/16/2013 1:34:31 PM
Myslím, že pátek naprosto vykompenzoval ten skoro škrtnutý čtvrtek a tak to má v životě být, když nás potkávají neovlivnitelné potíže, musíme si umět najít pozitivní počiny. Snad už si nikdy nic znárodnit nedáme a přeju ať je pořád krásné počasí, v krbu dobře táhne komín a maso se povede, tak jako tentokrát a máš tam kolem něj vždycky ty správný lidičky.
6/16/2013 11:20:17 AM
Ahoj Zdeňku ..je to tak taky jsem znechucená co se děje v Praze a to se snažím to tak nesledovat a neprožívat !myslím že člověk toho má dost a proto pátek je skvělý a schvaluji ...je tam spousty hezkých fotek ..středa útrata 1* a vlčí mák taky se na něj chystám a tady v okolí se pěstuje mák ten když kvete tak to je taky nádhera ,vím že jsem Sabinku v makovém poli fotila když byla malá:-))jen jsem zavzpomínala:-)jo a psal jsi že jsi v České Lípě jezdil rok 1978 tak to jsem chodila do 8 třídy:-)...je fajn že jsi dal další týden opravdu ráda se kouknu na Ostravu ..v sobotu 8června tam jeli pendolínem na výlet naši právě Štěpa kterou jsem hlídala ještě jsem sní nemluvila tak jí budu muset vyzpovídat jak se jí líbilo v Ostravě:))) měj se hezky dárek k narozeninám nemá chybu♥ a děkuji za komentík ...ahoj Jana.
6/15/2013 3:20:19 PM
Výpravný týden a opět "širokoúhle" zabírá mnoho z Tvého života..Tak nějak je mi dosti blbě, jakmile zapnu telku nebo kliknu na netu jinam, než na Wol..V pořádku je to asi právě jen u nás na Wol..To co se děje, ve mně vyvolává nepříjemné pocity nicoty, nejistoty, vzteku a zloby..Zároveň mám obavy, co z toho bince zase zasáhne obyčejné lidi..Mám z toho všeho blbou náladu, ale Tvůj týden,ač se dotýká i těchto nepříliš pěkných událostí, na mně působí veskrze příjemně a svou moudrostí a nadhledem mě opět vyloudil úsměv..Moc díky,Zdeňku! Zdravím, Šárka..


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Ostravská vazební věznice se plní politiky, v Orlové se griluje - 12. 6. 2013