Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Zapařený buchtičky - 10. 6. 2013
Share week
photo

10. 6.Monday

photo

11. 6.Tuesday

photo

12. 6.Wednesday

photo

13. 6.Thursday

photo

14. 6.Friday

photo

15. 6.Saturday

photo

16. 6.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Náš nový produkt, který mě stál pár let života z nervů, zda vůbec dorazí...takhle jsem se v práci nesmála už dlouho, rozhodně ani u natáčení videa...a pořád prší a i ze střechy prší a mám pocit, že prší i někde uvnitř mě...zelená a jede se domů, dnes teda opravdu HURÁ...loužovka...je po dešti, snad to byl občerstvovací a ne destruktivní déšť...pro souseda_jako kdyby měla motýlka...pro koníky z Toulcáku...potřebuji dobít energii, kéž by to bylo tak jednoduché, no možná v pátek :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/8/2013 8:24:14 AM
Pěkný. Rád jsem si prohlídnul. A naučil se nový terminus technikus - "nabarvit si řepu".Teda né že bych si ji já barvil,to spíš oholil. Oholit si řepu to se mi líbí.Dost dobrý!!
7/7/2013 9:05:30 AM
Tak Sarus koukam, ze ten cerven mame s energii velmi podobny :-) zavidim ti ten vylet, taky bych si uz u ohna zakdakala :-D, taky jsem zvedava, jak to bude s Marilyn, ale nepodivam se do pristi tydne, az bude cas :-) Mej se


Tags more tags

next dayright arrow Zapařený buchtičky - 10. 6. 2013