Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Návrat z Tater a havarie vody - 27. 6. 2013
Share week
photo

27. 6.Thursday

photo

28. 6.Friday

photo

29. 6.Saturday

photo

30. 6.Sunday

photo

1. 7.Monday

photo

2. 7.Tuesday

photo

3. 7.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Celý den je deštivo. Po ranní každodenní návštěvě naší oblíbené cukrárny vyrážíme směr Tatranské Matliare. Dáváme si pozor a nebagrujeme, raději použáváme příbor :-). Co člověk opustil a zanedbal :-( si už příroda bere zpět a to velmi rychle. Dáváme si příjemný oběd a jdeme zpět. U hotelu Praha si chceme zahrát šachy, ale počasí není optimální. Na pokoji sledujeme Zlatou tretru, tu si nenecháme ujít, zvláště dvojnásobný běh na 100m. Večer je setkání slovenských turistů. Myško zase nepřišel. Je tu pořád hlučno. Pavouci mají také dovču (až další týden s dozvím odkud přijeli :-) ).
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/11/2013 1:51:34 PM
Děkuji všem za návštěvu. Měl jsem obavy, že projektová problematika bude členům WoL cizí. Mile jste mě překvapili :-). Evi, na Váš týden se docela těším, zvláště, když se uvidím na nějaké fotce. Úděl fotografa je fotit a nebýt nikde viděn.
7/11/2013 1:39:18 PM
Zase bezva týden! :) Dovolená je za Vámi a tak zase zpět do "reality". Dokumentace nedělního pozdvižení je super :D nejlepší je vždy, jak jeden dělá a zbytek kouká - ale věřím, že určitě zrovna 3 odpočívali, případně se dívali, jak se to dělá správně :) moc se mi líbí páteční 2.. to je teda lidu při vyhlášení evakuace :) mimochodem, dneska jsme Vám mávali do práce, Jirko :D tak možná se příští týden uvidíte na nějaké fotce :)
7/10/2013 10:11:03 PM
Dokumentace havárie vody a hlavně komentář k tomu je super! Jinak samozřejmě skvělá dovolená a evakuaci jsme měli včera. Venku vedro k padnutí a stádo z několika firem se tam potilo jak před porážkou, naštěstí byl vedle stánek s točenou zmrzkou :-).
7/10/2013 10:57:35 AM
Nedělní komentář je luxusní :D Středečního viníka chápu, vidět tolik bledých lidí před budovou musí být zážitek :)
7/6/2013 6:50:15 PM
V úterý na přejezdu ta hlava hned vedle bílé Felicie to jsem já. A vedle je Ivo. Také jsme tam těch cca 15 minut čekali. A na sedmičce v pravém horním rohu, to jsem také já, ale to na rozdíl od šestky víš. :-) Taroky s Tebou byly bezva, jen ty mouchy. Měl jsi nějaké pavouky v Lomnice přivést. :-) Středeční jednička, stínovky mám moc rád. Ono světlo dělá divy, nakonec je to základ fotografie. Není světlo, není fotka. Poplach v Tietu? To někdo nahlásil bombu? Haló, haló je super, já to říkám pořád. Když je člověk na něco krátký, tak si z toho musí umět udělat srandu. A Britové a BBC to myslím umějí. Jirko bezva, líbilo se mi to. PS: Nestwill jsem ještě neochutnal, šetřím si to až budu zase sestavovat týden pro WoL.
7/6/2013 6:49:37 PM
Nojo, pavouci jsou v Tatrách, už je mi jasné proč jsou v Polance takové drzé mouchy. :-) Čtvrteční trojka je pěkná memento, ale člověk má krátkou paměť a hlavně je nepoučitelný. Deštivé počasí mne nepřekvapuje, už jsem myslím psal, že já mám Tatry prochozené v podstatě jen v pláštěnce. Vždyť to říkám, že paměť je děravá, Štart je mi děsně povědomý … co to jen je … no jasně přece ta mezistanice cestou na Lomničák. já už v Tatrách fakt hrozně dlouho nebyl. :-( Páteční osmička je paráda. Nejen pro Bohouše. Zajímavá je monotématická neděle, takový WoL časosběr. No stihli to hezky. Na neděli. Krabice s vínem od šéfa po dovolené … no to bych si dal líbit. Kurnik, ale já vlastně žádného šéfa nemám … no to je pak těžké. Ten sporák, to je vzpomínka na dětství a každodenní zatápění a vynášení popela a … no já mám dodnes živý oheň moc rád. Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat.


Tags more tags

next dayright arrow Návrat z Tater a havarie vody - 27. 6. 2013