Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Víkend jako lék - 24. 6. 2013
Share week
photo

24. 6.Monday

photo

25. 6.Tuesday

photo

26. 6.Wednesday

photo

27. 6.Thursday

photo

28. 6.Friday

photo

29. 6.Saturday

photo

30. 6.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Tuhle mám ráda, ale je pondělí, vím co mě čeká, takže mě zahřeje jen trošku...13tka byla vždycky moje šťastné číslo, teď mám trochu pocit, že se schovává...z Olinčiny zahrádky...letní výzdoba před prací...a zase leje...asi nebudou mít šanci dozrát, to je dřív sezobou ptáci...kaluže jsou už všude...nové hodinky, zdarma k plavkám...dali jsme si závazek zapsat dědu na Wikipedii, tak do toho
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/24/2013 8:58:05 AM
Výlet byl super a se špatnou náladou zatočte:)
7/23/2013 11:00:11 PM
pro mě to vahrál VÝLET :) fajn atmosfera a hezky nafoceno
7/23/2013 3:59:20 PM
Děkuji za návštěvu a milé ohlasy :-). Lenko: to je super plán, pod můstkama bývá vždycky super atmosféra a pokud mohu doporučit vím, že nejlepší závody bývají v Zakopaném v Polsku a pak poslední závod čtyř můstků ve Slovinské Planici. Tam jsem byla už asi šestkrát a je to vždy velká oslava tohoto sportu. Miluju to tam. Noli: jsem ráda za nové slovo do slovníčku, já si zase občas beru ta tvá, třeba "děduško" se u nás nepoužívá a přitom je to tak moc hezké oslovení. Maartinoo: v Břeclavi jsem měla kdysi vzdálené příbuzné :-), svět je malý. A jsem napnutá k prasknutí, jak se ti bude pozdávat Marilyn v mém podání :-). Na posvatební party v duchu 50.tých let jsem s ní měla docela úspěch. Jiří: uf vy jste mi dal, musela jsem také googlovat co je to austenit a ledeburit :-), ale jsem chytřejší, díky. Mějte se všichni krásně, Š.
7/23/2013 2:32:28 PM
Jako asi všichni, dědu jsem si vygoogloval. Do očí bijící kreativita, ano přesně. Než jsem to rozluštil, začaly mě bolet oči :-). Na čtvrteční trojce jsem hledal austenit a ledeburit, ale nenašel jsem :-). Pěkný week a velmi hezká sobota.
7/23/2013 1:04:45 PM
No ja jsem taky z okresu Breclav, tak to jsi byla u nas :-) je tam dobre :-)tesim se na Marylin a s takovym nazvem to urcite neprehlednu :-D
7/23/2013 12:39:33 PM
Ahoj Šárka, nebudem opakovať a pridávam sa k hodnoteniam nižšie...deduško super, aj keď VYVDANÝ (pre mňa nové slovko do slovníčka), a máš byť na prečo naňho hrdá...Maj sa krásne..:))
7/23/2013 10:19:27 AM
Jej, Sarko, moc krasny veek. S dedeckem si ma potesila, velmi rada sledujem skoky na lyziach a se segru sme si dali zavazek, ze navstivime co najviac skokanskych mostikov... :-). Jo a sobota je krasna. Boli ste kusok od nas. Hradistek je krasny a pri zapade Slnka najlepsi. Asi si tam zbehnem na biku...
7/22/2013 3:44:23 PM
Jééé, Ondřeji děkuji. Brala jsem to jako hotovou věc. No. Psala jsem na Wiki poprvé v životě. Už jsem na to koukala, ale vypadá to složitě. Potřebuji podporu. Takže až večer z domova. Ale MOC děkuji za upozornění a za pochvalu Ne4 :-). Š.
7/22/2013 2:51:35 PM
Zdravím Šárko, přidal jsem se ke googlení a dostal se i přímo na Wiki. Píšou něco o urgentním ověření a že k smazání může dojít k 1.8. tak raději pospěšte ať veškerá práce nepřijde vniveč. Zatim a u ne4 souhlasím s Maartinouu :)
7/22/2013 12:40:41 PM
Zdeňku, děkuji za krásná slova o dědovi. Budu mu vás tlumočit, bude z toho mít radost. Na wikipedii už něco je, ale jak jste psal, chceme to ještě dotáhnout a doplnit třeba i odkaz na Pohádku o Raškovi a nějakou fotku. Jen teda, abych se nechlubila cizím peřím. Děda je vyvdaný, ale mám ho jako vlastního :-). Děkuji za návštěvu i pochvalu fotek. Š.
7/22/2013 12:39:00 PM
Ahoj Maartinoo :-), díky za návštěvu. Reklamní kampaň na Colu se mi fakt líbí. Myslím, že to je nápad s velkým N. Sobotní výlet je kaplička ve Velkých Bílovicích a výlet mě fakt dodal energii, je to tam nádherný kraj. Odkud jsi, Moravando? Jinak splnila jsem slib, co jsem ti dala a Marilyn bude. V týdnu, který budu teprve nahrávat a bude se jmenovat "Marilyn pro Maartinuu", tak snad ho nepřehlídneš :-). Š.
7/22/2013 8:50:13 AM
Tak Váš děda je Zdeněk Remsa, no to je paráda. Když jsem před skoro 40 léty četl Pavlovu Pohádku o Raškovi, možná právě zde jsem si poprvé v životě uvědomil, že to co člověk chce nepřijde samo, ale je nutno se o to porvat a také hodně obětovat. V případě Vašeho dědy třeba nechat Vlastu nosit uhlí do třetího patra, aby mohl jít za svým cílem. A věřte, že to je pro skutečného chlapa těžší než cokoliv jiného. Stálo to za to a Zdeněk Remsa je (nejen) pro mne skutečným hrdinou a jeho otisk v historii československého sportu je velmi výrazný. Dotáhněte prosím svůj závazek do konce, stejně jako on dokázal dotáhnout do konce své sny. No to jsem se zasnil, musím si Pohádku přečíst znovu. Asi po padesáté. Váš týden se mi líbí, držíte si styl a laťku. Středeční trojka je mi nějaké povědomá, není to někdy dole na zdi pod Vyšehradskou. Tedy pod kongresovým centrem? Čaj s rumem, když ho tam je, je rum s čajem. Já v něm ani ten čaj nakonec nemusím mít. :-) Mějte se a držím palce.
7/22/2013 12:29:36 AM
Ahoj :-) tak jsem si hned dedu musela vygooglovat :-D takze velky skokan :-)No s nama Moravakama je vzdycky srandaaaaaaa :-D, ja dnes videla colu s napisem bohyne a malem jsem ji koupila jen tak z hecu, sakra jsem ze zacatku neverila, ze to muze byt tak uspesna kampan :-D A ten sobotni vylet, marne zkoumam, kde asi jste :-) Sobotni 8cka by chtela trochu vykontrastovat oblohu a uuuuuplne ji vidim, ty krasne paprsky, jak proudi :-)/Teda a nedelni 4rka, watch out everybody :-D Zmeny, hmmmmmm, zmeny boli :-), bez zmeny mame zivot plny jistoty, ale urcite to neni nic pro dobrodruhy ;-)


Tags more tags

next dayright arrow Víkend jako lék - 24. 6. 2013