Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 79. Like a Willow tree...aneb pocta Vrbákovi - 21. 6. 2013
Share week
photo

21. 6.Friday

photo

22. 6.Saturday

photo

23. 6.Sunday

photo

24. 6.Monday

photo

25. 6.Tuesday

photo

26. 6.Wednesday

photo

27. 6.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
Tak a je to tu...stávka s Janom Vrbom a čiernobiely týždeň. Nič nestíham, pretože sa mi všetko zosypalo naraz alebo len s malými odstupmi. Najskôr konferencia a milión fotiek, potom svadba a ďalší milión fotiek a do toho ešte zákazka na web stránku, ktorá ale musí byť hotová čím skôr. Ide o holandskú cestovku, ktorá bude ponúkať holanďanom výlety na Slovensko:-) Takže idem fotiť na Oravu...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/18/2013 7:13:36 PM
Očakávam inváziu holanďanov na Slovensko...príjemná zmena v Tvojom podaní...aj detičky sú v ČB fajn....ako výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo, že fotíš výborne....
7/15/2013 12:05:02 PM
ále jo, ujde to :) Černobílá, barevná, to jsou dvě různé cesty. Něco jako perokresba a olejomalba. Kdysi byla ČB nutnost. S černobílou jsme vyrůstali a všechny "ty dřívější fotky" byly černobílé. Barvy bylo málo. ČB tady byla "od nepaměti". Ale ČB by se dnes asi měla fotit jinak, než kdysi. Nejde jen barvy vymazat nebo jen barvy doplnit. Podle mě to tak nefunguje. Na některých fotkách barva obsah doplní, někde zavazí. A je třeba najít co patří kam... Souhlasím se Zdeňkem, že pátek se Ti povedl. Hodně. U dalších dní mi sem tam barva chybí. Ale ne až tak moc. U Honzy mi ale často barva přebývá... :)
7/14/2013 12:55:37 PM
Ahoj Ľubo. Tak jsem se dočkal :) Už jsem tady byl dvakrát, ale nestihl jsem napsat komentář. Jde ti to. Barva ti asi sedí líp, ale jak psal Zdeněk, i u černobílé jsi dokázal, že prostě umíš. Sobotní akční fotky jsou super. A páteční 9 je parádní. Uvidíme, třeba se zase někdy dohodneme a prohodíme si na týden role. Líbilo se mi tu :) Pozdravuj!
7/12/2013 9:14:10 AM
Pardon, překlep: Salix caprea. A odkazy to stejného okna, to zas bude den. :-))) Takže ještě jednou Tři kříže.
7/12/2013 9:05:34 AM
Držíš se Ľubo usilovně barvy a moc Ti to jde. Nicméně tady je vidět, že v barvě to není a že prostě Tvoje oči vidí. Hned v pátek je ten začátek nádherným příkladem správné volby prezentace fotky ve vztahu k prostředí. Kdybys napsal, že to je například z archívu Tvých rodičů když se poznali, tak bych tomu věřil. Prostě kdyby první cca 4 páteční fotky byly v barvě, tak by pro mne ztratily na atraktivitě. A poslední páteční je parádní. Okamžitě mi vyvolaly asociaci na mojí oblíbenou písničku Tři kříže. A opět bw provedení je to pravé, je tam vše co mám být. Tedy až na ten čtvrtý kříž. :-) Dále skvělá sobota, je vidět že prázdniny jsou za dveřmi. Ještě jednou gratuluji k výbornému rozhovoru. Neděle, prostě pohoda. V pondělí to vypadá na volno, alespoň podle bystrého oka na poslední devítce. Úterý prší a vidím že volno máš až do konce týdne. Ľubo skvělé, chybí mi tu jen Salix caprea. :-)


Tags more tags

next dayright arrow 79. Like a Willow tree...aneb pocta Vrbákovi - 21. 6. 2013