Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 39 týden... čas borůvek a nikoho nemusím tahat z postele :-)..hurá prázdniny - 3. 7. 2013
Share week
photo

3. 7.Wednesday

photo

4. 7.Thursday

photo

5. 7.Friday

photo

6. 7.Saturday

photo

7. 7.Sunday

photo

8. 7.Monday

photo

9. 7.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1)sice mám radost že máme prázdniny ,ale pro nás se nic nemění trávíme doma ...a za peníze které neutratíme za moře investuji Sábě do pokoje :-)2)pro slámu3)dělám omáčku 4)vitamíny no to bych chtěla vidět?:-)5)Pepča dostal balík z firmy 6)čeká na opravu to je stejně Besinky ...7)bouřka a leje jak z konve8)ukázkové nebe s duhou 9)všude plno vody zadní zahrada pod vodou....
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/17/2013 10:47:03 PM
Borůůůůůůůůůůvky!!!!!Doufám, že taky budeme nějaké mít:) Jani nic si z toho nedělejte, takové pocity zažívá občas každý. Snad bude aspoň hezky,sluníčko nabíjí, aspoň u mě tak funguje:)Držte se, myslím na Vás:)
7/16/2013 9:42:29 PM
V životě jsem nebyla na dovolené jinde, než u rodičů..Už celých osmnáct let a jak jsem spokojená!:-))Sice bych se ráda někam podívala, ale..Snad jindy, no:-)Tak aspoň mrknu do jiné části naší vlasti a vidím, jak se máte u Vás:-)Rexík měl také dva roky:-)v červnu:-)Koukám, že jste na tom u Vás s borůvkami líp než my..U nás nějak moc nejsou, ale koláč už jsme měli a dokonce i knedlíky:-)Přeju krásné a hlavně slunné léto:-))Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow 39 týden... čas borůvek a nikoho nemusím tahat z postele :-)..hurá prázdniny - 3. 7. 2013