Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Konečně funkční studna - 4. 7. 2013
Share week
photo

4. 7.Thursday

photo

5. 7.Friday

photo

6. 7.Saturday

photo

7. 7.Sunday

photo

8. 7.Monday

photo

9. 7.Tuesday

photo

10. 7.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dnes jdu poprvé navštívit jinou trafiku, mám to blíže z garáže. Na oběd si dávám salát. Venku vedro jak c.. , ale v kanclu zima. Nákupy na čtyři dny, je volno a my zítra jedeme na chatu. Musíme se postarat o otce mé ženy. Žena vaří a já se dívám na dokument o vodě. Večer ukládám svůj další týden na WoL.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/23/2013 1:59:32 PM
Děkuji všem za návštěvu. Josefe, díky za vysvětlení. Na střední jsem neměl moc dobré vztahy s třídním. Dnes jsme však velcí kamarádi a scházíme se společně i s ostatními kluky 2-3x ročně (+ co pět let školní sraz). Souběh fotek se sekačkou je i díky Martinovi. Inspiroval mě jízdou na motorce a focením z jedné ruky :-).
7/22/2013 9:41:27 AM
Ahoj Jirko. Konečně jsem se propracoval k Tvému týdnu, já teď jsem tak trochu mimo čas. Fotka se sekačkou, co ji máte skoro stejnou se Cvrčkem je super, tyhle náhody mám moc rád. Nefiltrované pivo letí a mi to moc chutná, já mám vlastně kvasnicové pivo rád odjakživa. Kozel zahradníkem … je to sympaťák. Páteční osmička vypadá jako na houpačkách. Hm a také páteční devítka, tak nevím, letos jsem tam ještě nebyl. Ale je mi to povědomé. A Tvé žena má nádherný úsměv. To je dar, umět se krásné smát. Internet … já si myslím, že nic tak nezměnilo v posledních cca 20 létech svět, jako Internet. Nenápadně a plíživě. Technologie, která spojila lidi a kontinenty, ale také umožnila teroristům snadnější koordinaci akcí a mocným ovládání chudých. Klíč k nebi pasuje i k peklu. Hezké tarokové komínky si děláš, však počkej, dostaneš flek. :-) Nečekaná setkání jsou bezva, já mám docela rád, když se mi najednou změní program, Sice to chce pevné nervy, ale zase je to život. Jirko, líbilo.
7/20/2013 11:06:19 PM
...koukám, že máme FAKT stejnou fotku, ale jinou sekačku :) Ale k Tvému týdnu jsem se dostal až teď. Dobíhám resty...
7/18/2013 4:23:18 PM
...a ještě něco na vysvětlenou k mému týdnu: naše paní učitelka je jenom o 10 let starší než my, její žáci...dnes už jsme všichni senioři, tak máme k sobě blíž, než když nám bylo 15 let a jí 25...rádi na to zavzpomínáme my i ona...
7/18/2013 4:15:54 PM
Jiří, se zájmen jsem sledoval Tvůj týden, prima snímky a hlavně popisky. Tvé úvahy o "obyčejném" životě jsou pozoruhodné, možná tak nějak ve shodě s tou Černou labutí...odskočil jsem si také na tu recenzi a oslovila mě, ale...shánět se po tom nebudu, mám možná už dost svých vlastních zkušeností, které shrnuji do lapidárního konstatování, že "náhoda je blbec"...Ahoj, a přijdu zas...Pepík...:-)
7/18/2013 12:37:11 PM
Šárko díky za hřejivá slova. Bohužel to nevypadá dobře a v těchto chvílích se rozhoduje v nemocnici :-( . Žena je mé sluníčko, ale umí být i pořádná vichřice :-). Ale co dělám WoL, tak si na žádnou takovou situaci nemohu vzpomenout. Jinak by tady byla o tom fotka, že ? :-)
Evi, s mamkou Evou (tchýně) si voláme přes Skype, včera jsem ji byl koupit dárek, externí disk WD 500 GB. Přesto že jsem ji dokonce volal a přál k narozeninám, tak ještě posíláme se ženou přání. Je to takový zvyk a pořád se nás drží. Černá Labuť je hodně náročná a i já s ní mám problémy :-). Posílám odkaz na recenzi, možná Vás to osloví. Uvidíme co o tom napíše František.
7/18/2013 7:46:31 AM
Nemůžu se vynadívat na nádherný úsměv Vaší paní:-))Je jak sluníčko, takže jste ve výhodě, co se týká té rozmanitosti letošního počasí, Vy máte slunečno častěji než my ostatní:-)Starost o manželčina tatínka je asi velká, je smutné, když člověk zůstane najednou sám..Je dobře, že jste mu nablízku..V domově pro seniory, kam dochází syn jako dobrovolník- společník, jsem si to naplno uvědomila..Nejtěžší, nejhorší a nejsmutnější je, když na Vás nikdo nemyslí a nikomu nechybíte a na světě už třeba nikoho nemáte..Snad to dobře dopadne a paní se mu vrátí..Na chatě jsem s Vámi "pobyla" moc ráda, je to vždycky jiné než doma, to uvolnění, že se nemusí do roboty, je tam znát:-)I když roste tráva jako divá a práce je kolem také dosti..:-)Jiří, mějte se a já se těším na další příspěvek:-)Šárka..
7/17/2013 1:55:26 PM
Zase fajn týden, Jirko :) ty přechody z vedra do zimy jsou nejhorší, kolikrát jsem měla v létě angínu...tak hlavně neonemocnět :) EasyPack jsem také zahlédla, musím se taky podívat, co je to zač :) jo, hledání poštovních schránek v dnešní době, to je něco. Je fakt, že až na nějaké ty výjimky především ve starších generacích, většina lidí dnes žije jen elektronickou komunikací. Já mám ještě s babičkou takovou "tradici", že si semtam pošleme psaný dopis, ač jsme spolu často v kontaktu :) člověku pak zůstane i nějaká ta hmatatelná vzpomínka.. Vidím tu u Vás často tu Černou labuť.. tak po státnicích si ji asi seženu, ať nejsem pozadu :D hezký den, Eva.
7/17/2013 1:43:43 PM
Venku vedro jak c.., rozumím, bo sem do svych patnacti byval v Porubě :-) Jinak k těm celebritám... právě díky WOL se obyčejní smrtelníci dostávají na místa celebrit, na místa, kam vlastně patří... zaplať pánbů za internet :-) Černá labuť! Už jsem ji stáhl v pédeefku, ale teď zase čtu Olympus XZ-1_MANUAL_CS...
7/12/2013 8:25:25 PM
Dovolím si přidat ještě komentář, co se mi nevešel do soboty. Týká se YOL pana Zíky. Ve svých představách jsem se vydal zpět do vzpomínek. Jsem fanda formule jedna a 24 hodin Le Mans. Vidět po letech opět Emersona Fittipaldiho či Alana Jonse to ani jinak nejde. V té době jsem si lepil sešit obrázky z F1. Jezdil na kole od trafiky k trafice a sháněl poslední číslo Stadionu, Štartu či Motoristické současnosti. A vidět v kině filmy Grand Prix a Le Mans se Stevem McQueenem, to byl zážitek na roky, ...


Tags more tags

next dayright arrow Konečně funkční studna - 4. 7. 2013