Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Z pouti aneb zásoby - 5. 7. 2013
Share week
photo

5. 7.Friday

photo

6. 7.Saturday

photo

7. 7.Sunday

photo

8. 7.Monday

photo

9. 7.Tuesday

photo

10. 7.Wednesday

photo

11. 7.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Počasí nám přálo a střecha se stihla bez deště:) My začínáme na pouti:) 1. Nachystat a vyrážíme 2. Cyrilometodějská pouť na Vítochově 3. Samozřejmě musíme i na kolotoče:) 4. Bobík je má rád:) 5. Čekáme v Bystřici na Moriska 6. Jde se na oběd 7. Lízátko z pouti:) 8. Něco pro dědu 9. Naše první návštěva:)...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/18/2013 9:09:45 PM
Šáry ledňáčky asi bohužel nedovezu, ale jak píše NOLI, jsou rozhodně lepší než ty kupované:)Už máme v mrazáku další:) Evi za tu cenu bych si jich taky koupila víc, ale už pasu zase po jiných:D Dalibore ono to jen tak vypadá, že je jich hodně:)Jinak ten dar mají jen ti dva, já je mám poctivě vycvičené ;-) Lubomíre užíváme si spíš my dva s Bobeškem, Morisek jen velmi málo. Ale je toho do času:) NOLI i tady ve městě se pouť nepěstuje, ale máme kam utéct a to je paráda:)
7/18/2013 7:49:49 PM
Púť mi pripomenula dávne detstvo, u nás v meste sa takáto pekná tradícia nepestuje...Beník je roztomilý, ako vždy...Domáce ovocné nanuky vyrábam aj ja, sú určite lepšie ako tie chemické...Fajn week..:))
7/18/2013 1:34:34 PM
Koblížky zbožňujú aj naše deti :-) A vidím, že na domčeku usilovne pracujete, aj keď si stíhate aj užívať a tak to má byť :-)
7/18/2013 11:30:59 AM
Tak zase raz je u teba rušno, hlavne na začiatku WOLáckeho týždňa a teda cez víkend. Pekný pestrý týždeň, len ma zarazilo, koľko chlebíkov ste mali v pondelok na večeru, kde to do vás vojde, keď ani na jednom z vás to nevidno :-)
7/18/2013 9:51:09 AM
Supr týden. Na pouti jsem nebyla ani nepamatuji, ale pamatuji si, jak jsem se tam vždycky vyřádila :) vidíte, já zas nechápu, proč si někteří čistí zuby jen v koupelně a dívají se pohoršeně na ty, co ne :) večer se zubním kartáčkem sice trávím v koupelně, ale ráno skoro vůbec - často totiž spěchám a stíhám u toho dalších x věcí :) a koukám, že máme stejné hodinky (i barvou) , já mám ještě oranžové a hnědé, ať je můžu mezi sebou kombinovat :) Těším se na další týden. Eva
7/18/2013 8:39:22 AM
Jani, taky pouťový a moc krásný:-)Nejvíce se mě líbí na domečku, to je jasné, cítím úplně tu posečenou trávu:-)a žasnu, ja má Beník už dlouhé nožky(3. nedělní):-)Podchod z posledního dne mi připomněl některá "úžasná" místa u nás v Ostravě..Vikinka je moc hezká, roztomilá, a ty ledňáčky, tak ty bych si dala hned dva:-)Krásné dny přeju Kašpárkovým, ahoj!:-)Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow Z pouti aneb zásoby - 5. 7. 2013