Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Prázdninový týden aneb hledáme Ostraváky z WOLu :) - 7. 7. 2013
Share week
photo

7. 7.Sunday

photo

8. 7.Monday

photo

9. 7.Tuesday

photo

10. 7.Wednesday

photo

11. 7.Thursday

photo

12. 7.Friday

photo

13. 7.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Tak jsem tu podruhé, snad se vám bude týden líbit :) 1/ Před chvílí jsme s Lily vstaly, už teď je ale teplo – zapínám proto ventilátor. 2/ Opravdu je neděle. Ponožky mají vždy pravdu! 3/ Odpoledne mám jít za kamarádkou a zároveň spolužačkou z gymplu, proto vybírám pár náhrdelníků, které by se jí mohly líbit. Tipuju to na pomeranče (odpoledne zjistím, že jsem měla pravdu :)) 4/ Podávám Lily drogu, legální. Jmenuje se šanta kočičí a kočky ji zbožňují. Nepůsobí déle než 10 minut a kočky se po ní válejí nebo se stočí do klubíčka. 5/ Tic-tac pro svěží dech. 6/ A už jsem u Haničky. 7/ Odpočíváme a povídáme si u farce .. a že si toho máme co říct :) bydlíme od sebe přes cestu a stejně jsme se sešly až po 2 letech. 8/ Večer dávají Četnické humoresky, zrovna můj oblíbený díl Volavka. Trojan je úžasný! 9/ Před spaním vzít poslední „lentilku“.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/22/2013 12:11:46 AM
Jo, Trojan v roli volavky je boží … a co když se mu to povede … :-). Hlásím, že na zmrzlinu jsem byl dnes, ale pevný rozpis nemám. Udělal jsem výjimku a dal jsem si černý rybíz. Bezva, oni ji tam dělají fakt poctivou. Ale koukal jsem celý pátek na Festivalu v ulicích, jestli nezahlédnu někoho známého a potkal jsem Hanku Gelu. Lily je ve Vašich týdnech celebrita číslo jedna, je super. Ony zvířata jsou vůbec ideální materiál. Třeba takové ublížené vydry (:-)))))), na ně chodím do dost často, při krmení jsou úžasné. Mám jejich asi 500 fotek. :-) Soběšovice jsou pěkné místo, na přehradu jezdíme často. Třeba se jen tak projít. Evo, líbilo se mi tady. A lampa je sice osamocená, ale svítí … to je hodně důležité ...
7/20/2013 8:23:54 PM
no ještě že to je kočka :) ač to nevypadá, tak váží jen 3,5 kila :) ale být to kocour, tak už je asi sedmikilová :)
7/19/2013 8:27:12 PM
Teda ten kočičák je opravdu macek :-)krásný
7/18/2013 10:10:28 PM
Děkuji všem za komentáře :) Jirko, rozhodně doporučuji jít do ZOO i v létě. My chodíme pravidelně do ZOO na Silvestra :) ale teď je ZOO krásná, až na ty probíhající rekonstrukce a výstavby - zajděte si hned ráno na ta komentovaná krmení! :) a přes léto jsou i večerní komentované prohlídky, byli jsme před 2 roky a taky supr zážitek :) Lubo, já jsem až druhá strana :D :( jo kočka se nemění, máme s ní aspoň o zábavu postaráno :) Šárko, při česání se v ďábla mění. Nemá to ráda, ale česat se musí, vždycky je u toho plno řevu :) pracovně o prázdninách? Vy vlastně rekonstruujete kuchyň že? :) tak na Lucčin týden se těším, budete na nějakém snímku i Vy, nebo se před ní také schováváte? :)) Děkujeme a snad někdy v brzké době naviděnou :)
7/18/2013 9:58:35 PM
Ponožky mají vždy pravdu:-))Mně se líbí Lilynčina "pusinka" a to česání, tam vypadá jako maličký ďábel s těma červenýma očima:-))Na mně byste, Evi, mohli natrefit tento týden někde v Hrabůvce, jsem tento týden v OV, mám službu v práci:-)Do Zoo nechodíme moc často, je to pro nás malý svátek..Ale Lucka maluje kdekoli a kamkoli přijde..A taky fotí už aktuálně svůj sedmý týden Wol:-)Těší mně, že vidím místa která znám, u někoho dalšího:-))Mějte se všichni tři suprově a snad na sebe brzo fakt natrefíme..Svět je malý a o náhody tu není nouze:-))Šárka..
7/18/2013 9:20:57 PM
Příště budeme určitě fotit každý jiný týden. Máme totiž velmi obdobné nápady na fotky :)
7/18/2013 12:54:19 PM
Druhá strana mince, či prvá? Zaujímavé, sledovať jeden týždeň paralelne...len mačka sa nemení :-D Len tak ďalej...
7/15/2013 10:36:44 AM
Zajimavý týden, zajimavá místa :-). ZOO, dobrý nápad. Musíme tam zajít i někdy, kdy je teplo a nejen o vánočních svátcích. Řecký týden, ten bývá super, kupujeme víno Mavrodaphne, které jsme objevili na Kosu. Polymerová škola, tak to slyším poprvé. Musel jsem se podívat na web. Ne kancl mám na první straně :-). Mám kancelář přesně nad Vaším palcem (směrem na Kaufland a Karolínu). Jste celá po tatínkovi a to jsem poznal, aniž bych četl komentář :-).


Tags more tags

next dayright arrow Prázdninový týden aneb hledáme Ostraváky z WOLu :) - 7. 7. 2013