Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 20.týden - Prostě kouzelný :-) - 14. 7. 2013
Share week
photo

14. 7.Sunday

photo

15. 7.Monday

photo

16. 7.Tuesday

photo

17. 7.Wednesday

photo

18. 7.Thursday

photo

19. 7.Friday

photo

20. 7.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
I po prospaném sobotním odpoledni spím celou noc jako špalek a budím se až kolem půl osmé ráno - ten čerstvý vzdoušek dělá divy :-). Zatímco děda nasává raní sluníčko a kochá se všudypřítomnou zelení, já už brousím po zahradě a hledám co sladkého bych sezobla. Pár jahůdek přeci jen najdu, ale na snídani to asi stačit nebude :-). O tu se nakonec postará maminka a já hned po ní vyrážím zpátky ke své práci - směr Praha. Nejbližší autobus odjíždí z 6km vzdálené vesničky a tak se i s foťáčkem v ruce vydávám na příjemnou letní vycházku přes hory a doly, přes luka a pole, kolem trsů kopretin a vlčích máků a když konečně zasednu na břehu rybníka nedaleko zastávky, musím se hodně přemáhat, abych do přijíždějícího autobusu vůbec naskočila - komu by se chtělo v tak krásném dni zasednout zpátky k PC :-(
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/27/2013 8:27:39 PM
Jani, jako pokaždé .... pěkné, pěkné, pěkné a ještě jednou pěkné. Prostě: Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, závidí. Nezávidím, přeju. Přeju Vám úspěch, štěstí, zdraví a dobrou náladu. Přeju Vám spoustu nádherných nezapomenutelných dnů, přeju Vám splněných všech Vašich snů, přeju Vám, aby kvetlo dobré světlo ..... přeju Vám další krásný, nezapomenutelný rok.
7/26/2013 9:11:30 AM
V jednoduchosti je síla. Připadají mi všechny obrázky"jednoduché", ale zdání klame. Vidět je a správně cvaknout, To je kumšt i dar.Díky
7/26/2013 8:17:25 AM
Vsechny vas moc zdravim ze slunne Italie.Trosku toho slunicka bych vam poslala, ale protoze vim, ze ho mate vic nez dost, posilam alespon ten prijemny morsky vanek, ktery nam vCR v lete tolik chybi ;-). Moc diky za mile komentare, jsem rada, ze se letni tyden tolik libi. Marti ta sobotni dvojka neni nastylovana, to je focene na tajnacku ;-)!
7/25/2013 9:30:02 PM
Mám rád leto a u vás je zrejmé, že vy tiež, hneď nedeľa o tom hovorí. Pekný týždeň a výborná sobotná 2 ;)
7/25/2013 6:35:27 PM
Krásny, pohodový, päťhviezdičkový...a teším sa na dovolenkový...Keďže nie som poverčivá, pridávam sa ku gratuláciám, aj keď trocha dopredu...:)))
7/25/2013 4:59:43 PM
Ta Sobotni 2jka vypada jak z nejakeho magazinu, to neni nastylovane? Vyborna. Jinak jde citit, jak to Slunicko s Tebou dela hotove zazraky :-) Dort vypada dobreee, jen ten pocet svicek mi nakonec nejak nesedi :-)
7/25/2013 3:17:46 PM
Kouzelný je, hlavně tím, kdo ho prožil, kdo ho fotil..Máš úžasný dar vidět věci krásně a optimisticky, to je pak radost fotky z Tvého života prohlížet:-)Janičko, ráda bych Ti touto cestou ještě popřála k narozeninám, které jistě krásně oslavíš:-)Tedy hodně zdraví, lásky a krásných chvil v životě, to nejlepší světlo, a to nejen k focení, ale i na každý Tvůj krok:-))Zdravím do Prahy, přeju nádhernou dovču a těším se, jak se pokochám:-))Šárka..
7/25/2013 10:25:06 AM
Jak uz povedali kolegovci predomnou. Proste kuzelny. davam ***** a tesim sa na dalsi, asi taliansky ;-)
7/25/2013 9:46:03 AM
Prostě kouzelný. Hlavně ta neděle, nedivím se že se nechtělo domů.
7/22/2013 9:25:49 AM
U Vás je opravdu vidět, jak máte ráda sluníčko, světlo ve Vašich fotkách hraje naprosto jasně hlavní roli. A v kombinaci s výborným smyslem pro humor … no paráda. Nejdůležitější italská slovíčka … :-)))) Dáreček na úterní osmičce je fakt skvělý … to už si asi v rodině všimli, že máte fotografování ráda, že jo. :-))) Hele, máte narozeniny jen čtyři dny po mě (a tři po Šárce Lisníkové) a protože jsem také ze staré školy, přeji Vám už dnes vážená lvice vše dobré. A mámě a dědovi vyřiďte, že dámě se věk na přání nepíše. I když je velmi mladá. Těšení na dovolenou ... také se těším na výsledek. Dnes máme volno a chytáme se k vodě, letos poprvé. Umělecká tramvaj … já si myslím svoje, ale na moje slova dojde. Jano, líbilo se mi tady a přeji moc povedenou dovolenou. PS: nezapomeňte si doma foťák. :-)))


Tags more tags

next dayright arrow 20.týden - Prostě kouzelný :-) - 14. 7. 2013