Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Dlouhý víkend, oslavy a smutek - 18. 7. 2013
Share week
photo

18. 7.Thursday

photo

19. 7.Friday

photo

20. 7.Saturday

photo

21. 7.Sunday

photo

22. 7.Monday

photo

23. 7.Tuesday

photo

24. 7.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Na úvod musím napsat, že mě v něděli navštívila černá labuť (neočekaváná událost z velkým dopadem, v tomto případě na můj WoL). Kbyby v pondělí neodletěla, nemohli by jste číst tyto řádky. Můj kompakt mi neděli hlásil chybu karty a já neměl dost snímků pro čtvrtek a pátek. V pondělí se mi fotky podařilo obnovit, ufff !!! Poznámky se snažím psát bezprostředně, opravy textu dělám minimálně (jako např. teď) a samozřejmě kontrolu před uložením. Na druhé straně co je to zráta pár fotek před ztrátou člověka :-((

Ráno jsem brzo v práci. Kamarád, bývalý zákazník, mi do Hošťalkovic přivezl med. Beru si volno pro dovoz. Při příjezdu si uvědomím, jaká že to jsem Velmi důležitá osoba. Asi ano, jinak bych se do garáže nedostal :-). Ve vestibulu máme novou výzdobu. Zřejmě autor i výzdoby z podchodu. Rychle na nákup, osprchovat a tradá na chatu. Zítra máme dovolenou, tak si to už dnes užijeme. Večer nás čeká hraní si z kamínky a disco pro dva. Je nutno vyplavit stresy minulých dní.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/31/2013 4:19:56 PM
Hezký, i smutný týden zároveň. Upřímnou soustrast, Jirko. Určitě máte na Vlastu hezké vzpomínky a ty vám zůstanou. Zůstanou i krásné fotografie...z tohoto týdne třeba i sestavování vozíku. Držte se, mějte se. Š.
7/31/2013 11:31:25 AM
Hezký, ač smutný týden. Bohudík, že to odnesla jen 8GB karta, mám občas strach ze ztráty u své 64GB (redundance jen pro prvních 8GB)
7/31/2013 11:11:52 AM
Ahoj Jirko, každý odchod z tohoto sveta je ťažký, ale keby som mala šancu si vybrať, tak aby ma niekto blízky držal za ruku...Uprimnú sústrasť... Z obrázkov sa mi páči Ne/1, pobavila ma pi/8...Naučila som sa nové slovné spojenie- byť pod jednou penou...P.S.: Nádejných fotografov treba pochváliť a podporiť, aj ako dorast pre WOL..:))
7/29/2013 5:46:50 PM
Jiří,děkuji za nahlédnutí na můj první ,"uspěchaný":-)týden, a milé přivítání:-)Jen doufám ,že se brzy dostatečně zorientuji:-))Zdravím ,Mirka
7/28/2013 9:32:44 PM
No teď má od úterý pršet, tak chvíli počkám a pak určtě s rodiči pojedem letos už konečně na houby :) už se nemůžu dočkat! Jirko, holt jsou věci mezi nebem a zemí... a to, že tu zkušenost máte oba, to ještě umocňuje. Těším se na další týden! :)
7/28/2013 6:08:37 PM
Díky všem. Zdeňku, teď jsem se vrátil z chaty. U Chýlka je už cesta spravená. Evi, fotky z hospody jsou ze stejného místa, ale v jiný den. K té kočce ještě jedna poznámka. Stejnou zkušenost udělala moje žena. Té se o ní zdálo ještě něž se s ní ráno potkala a měla úplně stejný pocit jako já. Naposled jsme to kotě viděli v pátek. Houby byly boží (všechno jsem sežral :-) ) a bez jedniného červa !
7/27/2013 10:27:22 AM
K tomu není co dodat.:-(
7/27/2013 9:14:00 AM
Týden opět vydařený, jen škoda toho konce týdne... přeji upřímnou soustrast, Jirko. Prostě to k životu patří... zrovna včera by měl narozeniny můj dědeček, který mi neustále chybí. Ale je to prostě fakt, který musí člověk přijmout a hledat v něm nějaký ten další smysl... a na reinkarnaci věřte.. ukázala se ještě číča? Čtvrteční 8 a páteční 9 musely být rozhodně pořízeny v jeden den! :D a houby teda rostou? já se jich nemůžu dočkat, ale myslela jsem si, že počasí nepřeje. Nebyly moc červivé? Příhodu s fotkami nezávidím, určitě to muselo být pomalu na infarkt (ještě v takovém počasí :)). Ale je fakt, že všude kolem nás jsou různí nezbední skřítkové jak píše Zdeněk. Jeden takový často řádívá u mé babičky,ta totiž pokaždé něco nemůže najít - ať už klíče či zlaté náušnice. Tentokrát se ale skřítek činil a náušnice narozdíl od klíčů nebyly k nalezení téměř půl roku! :D a jelikož by každý skřítek měl mít jméno,tak jsem pojmenovala i toho babiččiného. Jmenuje se Alzheimer :)) supr týden,Jirko!
7/27/2013 12:32:51 AM
A s tím se nedá nic dělat, snad jen si dát panáka, pak sprdnout toho šikulu na chodbě (ale on stejně za nic nemůže, ale uleví to) a začít psát znovu. Všiml sis, že už to pak nikdy nenapíšeš stejně a jsi si jistý, že to předtím bylo lepší a vystižnější. :-) No k věci. Líbí se mi, že už jsi objevil kaligrafii WoL, kamínky jsou bezva. Pak úsměv Tvé ženy, i když právě v tomto týdnu ji bohužel zhořkne. Je to bída, ale je to život. Páteční osmička. :-) Celá sobota: léto s rodnou. A neděle. Uzávěra u Chýlka mi pije krev, to je moje cesta do práce a z práce. Teď se trápím, ještě že často jezdím na kole. Smutné úterý, dobře laděno do bw. Po každém člověku zůstane nějaká mezera. Houby, já myslel že v tomhle suchu nerostou. Jirko prima. Oslavy a smutek. Černá a bílá. Jin a jang. Hlava nebo orel, dvě strany mince.
7/27/2013 12:32:21 AM
Jo, technika. To dělají takoví malí trpaslíci. Třeba píšu nějaký složitý text a mám už zvyk pravidelně ukládat. Ale ono právě jde o situaci, kdy mi volal některý z partnerů, že to teď hrozně spěchá a že zákazník už pění. Tak také spěchám a na to ukládání příliš nedbám (automatické nic neřeší, příliš časté zdržuje a stejně se další děj děje těsně před uložením). Trpaslík číhá na situaci, kdy už je toho napsáno opravdu hodně a já si to uvědomím, tak se chystám stisknout . Už mám stisknuto Ctrl a než stihnu S, tak na chodbě je šikovný řemeslník zkoušející, který jistič patří k tomu světlu, co se chystá spravit. Další trpaslík mu samozřejmě nakuká, že teď bude nejlepší zkusit ten, co vede k mému počítači. Jasně mám tam UPSku, ale u ni už vartuje další trpaslík a ten zajistí, že právě teď kapacita baterie klesne strmě dolů a já stisknu S do už černého displeje.


next dayright arrow Dlouhý víkend, oslavy a smutek - 18. 7. 2013