Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow (0119) Jsou vedra a záchranářská kynologie má deset let - 25. 7. 2013
photo

20. 7.Saturday

photo

21. 7.Sunday

photo

22. 7.Monday

photo

23. 7.Tuesday

photo

24. 7.Wednesday

photo

25. 7.Thursday

photo

26. 7.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Kapky vody na autě dávají vědět, že v noci pršelo. Viktor předvádí kouzlo se lžičkou. Vůbec přitom není důležitá k cukru přichycená lžička, ale Viktor, jeho klukovská radost z pokusu. Myslím, že my chlapi jsme na tom všichni stejně :-) Irenka přivezla z turecké dovolené bonboniéru. Na talířek s kočičkou dávám vylouhovaný čajový pytlík a hodinky mi říkají že moje srdce při sezení u počítače má 62 tepů za minutu. Odpoledne jsme v Lidlu potkali známé a doma před garážemi nás čekala asijská sbírka volně a zdarma k rozebrání. Soused si už prý vzal hrníčky. Na večeři zkouším recept z facebooku, ale moc se mi to nedaří stejně jako focení nad párou.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/3/2013 2:30:28 PM
Ahoj Františku, prvá sobotná ma veľmi potešila /a aj krásne farebne zladené vidličky..:)/... A pokiaľ tá nameraná tepová frekvencia patrí Tebe a nie vnukovi, blahoželám...:)))) Páči sa mi aj streda /9....P.S.: Nad nedeľnú 9 by som dala nadpis- WISH YOU WERE HERE...
8/1/2013 2:28:52 PM
Františku, adresu http://www.flightradar24.com/ znám, je zajimavé kolik je letadel stále ve vzuchu. Jó, my chlapi, zůstaneme navždy kluky :-). 62 tepů za minutu v práci, to je docela klídek. Na druhé straně, když je stres, tak asi není čas si měřit tep (tedy aspoň v mém případě, musel bych si z domu donést přístroj). Tak jsem si představil paní s pejskem jako záchranářskou dvojku, ... :-).


left arrowprevious daynext dayright arrow (0119) Jsou vedra a záchranářská kynologie má deset let - 25. 7. 2013