Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Příprava na dovolenou - 8. 8. 2013
Share week
photo

8. 8.Thursday

photo

9. 8.Friday

photo

10. 8.Saturday

photo

11. 8.Sunday

photo

12. 8.Monday

photo

13. 8.Tuesday

photo

14. 8.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dneska je den blbec. Asi hodinu si myslím, že jsem foťák nechal, no víte kde :-). Pak máme problém se spojením při telekonferenci. Když už se nám podaří spojit se zákazníkem, tak mu narychlo musím vysvětlit, že to co slyší, není ozvěna, ale opravdový požární alarm. Rychle opuštíme meeting room a spořádaně se řádíme před budovou. Naštěstí to byl planý poplach. Po obědě nás navštíví naše kolegyně s mimčem. Roste jako z vody. Je vidět, jak je šťastná. Vedra šplhají k čtyřicítce, to chce pivo. U Eliáše moc lidí není a i v parku prázdno. Začíná opadávat listí.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/21/2013 4:28:08 PM
Líbí se mi zejména ten fotokrizový den:-) myslím, že to bylo úterý:-)Koukám na známá místa, kapličku u Lidlu v Zábřehu znám, protože chodíme s dětmi k lékaři okolo:-)Oslovila mě i zatažená opona, vypadá to jak opona k letnímu dni:-))A hrozně moc děkuji, že jste toho pesánka "nedal", to bych asi bulela..A ve vzduchu už cítím vůni dálek, dovolená už je tu, to jsem zvědavá, co všecko zažijete a uvidíte:-)Přeju, ať se vydaří:-))A přeju také šťastný návrat:-)Šárka..
8/21/2013 4:21:30 PM
Všem děkuji. Vězte, že si to všichni užíváme, tedy já. žena i naše 27-letá dcera. Zatím žádná ponorka :-). Na Krétě jsme po druhé. Před 4 lety jsme byli se ženou v Plakiasu abylo to super. Dnes jsme byli v Knossosu a Heraklionu. Vice v mém týdnu. Tablet je super ale na psani to moc není.
8/20/2013 9:41:01 PM
Týždeň s napätím a prísľubom zaujímavého ďalšieho týždňa :-) Prajem vydarenú dovolenku...ja som asi jediný v Grécku nebol, tak sa budem tešiť nestranne :-)
8/20/2013 9:17:47 PM
Jirko, asi bydlíme v nějakém "začarovaném" místě - ve čtvrtek podzim, v neděli léto, v úterý opět podzim. Jsem zvědavá, kdy už začne sněžit :) tak snad jste na nic nezapomněli jako minule :) jó, v Řecku je krásně. Už se těším na fotky :) vidíš, a já myslela, že na té nedělní 2 je okoun evropský! :)) Zase supr týden, vede u mě neděle a pondělí. Už aby tu byl další týden :)
8/20/2013 8:19:12 PM
Pěkný týden. My tam byli (taky) v 2006 a projeli jsme s dětmi zase západní stranu. Stálo to za to. Jeden výlet jsme udělali lodí, druhý autem. Když máš mapu, tak silnice 2.třídy vypadají na naše cesty k JZD :) Ale dá se po nich jezdit. Je ale pravda, že jsem z takové jízdy měl doma málem rozvod (to píšu jen pro informaci, protože po takových cestách tam všichni jezdí bez problémů). Pár fotek z kompaktu na inspiraci taky přidám :) Užij si dovču.
8/20/2013 5:26:09 PM
Zaujalo ma medové pivo ... Degustačný set je výborný nápad, som zvedavá, kedy dorazí ku nám...Na Kréte som zažila (pre nás) pomerne silné zemetrasenie, my sme boli vydesení a domáci o ňom ani nevedeli (pochopila som, prečo sú steny bungalovu také popraskané..:)) Jirko, želám Ti krásnu dovolenku (napr. ostrov Chrissi stojí za pozretie- piesok je z milárd malilinkých mušličiek...:))
8/18/2013 7:22:35 AM
Moc pěkný týden,pěkné, nápadité a čisté snímky,a hlavně skvěle zpracované písemně.Děkuji za příjené posezení u PC:-)Zdravím, Mirka
8/16/2013 10:12:28 AM
Výborně, mám zprávy z taroků, když tam nejsem. :-) A líbí se mi pivní set, musím tam zajít. Krétu užijte, je to kolébka lidstva. :-) My tam byli naposledy v roce 2006 a bylo to super. Byli jsme v Iraklionu, měli půjčené auto a projeli hodně z východní části. Doporučuji planinu Lashiti, tam je Diova jeskyně, pak Agion Nikolaos, odsud průjezd k Ierapetra, tam jsi najednou u Libyjského moře …. no je to super. Ještě mám někdy v plánu západní část, hlavně soutěsku Samaria. Vytáhl jsem fotky a dal to na Web. Kvalita nic moc, je to z kompaktu bez úprav, ale pokud se stihneš mrknout, tak by to mohlo to správné těšení vyvolat. Přeji pěknou dovolenou. Líbilo se mi tady a už se těším na Krétu.


next dayright arrow Příprava na dovolenou - 8. 8. 2013