Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Před dovolenou z posledních sil - 5. 8. 2013
Share week
photo

5. 8.Monday

photo

6. 8.Tuesday

photo

7. 8.Wednesday

photo

8. 8.Thursday

photo

9. 8.Friday

photo

10. 8.Saturday

photo

11. 8.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Po prodloužené jízdě se v práci necítím dobře...vidím jen černobíle, což se odráží v mých reakcích...jedu dřív domů...všude vidím jen špínu...a příznaky končícího léta...spousta otázek...chystám se jít spát už za světla...měla jsem asi úpal nebo úžeh nebo co, ale spálit se na slunci v mých letech, až tak, je na pováženou...náladu mi zvedá Martha a vzpomínky na její super výstavu v Praze
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/28/2013 11:45:54 AM
Ahooooj, tak konecne sedam a koukam a navazuji na Tvuj pribeh :-)Jako lide zmenu vyzadujeme, ale kdyz prijde, je to boj :-)Veci okolo nas jsou neustale v pohybu a to je dobre, protoze to znamena, ze my take :-) Mas takove zarici oci, tak se jimi divej a uzivej co je :-)
9/26/2013 11:30:53 PM
Tak WoL je dobrý už i na úpal? :-)))) Postupně jsem došel k poznání, že kdo o sobě nepochybuje, je většinou blbec. Na úterní čtyřce Vám to velmi sluší, máte nádherné oči. Megabouře … pěkné … tohle mne ještě nenapadlo, teď někdo s negativem zabodoval ve FR. Slunečnice mám moc rád. Čtvrteční jednička, to je tedy banda a pak smutek … dnes jsem četl ve FV rozhovor se Štefánii Spišákovou, píše tam, že i za mrakem se skrývá slunce a myslím, že právě ona o tom dost ví … WoL je víc, než jen obrazový deník. Nad nedělní jedničkou se mi bůhví proč vybavila princezna na hrášku. Koprovka, mňam. Šárko bezva, líbilo.
9/26/2013 1:24:32 PM
fajn week. út6+čt9 jsou nej
9/23/2013 11:59:03 AM
Trochu smutné, ale pravdivé. Zajimavá slova od Tomáše Třeštíka. Musel jsem si o něm něco vyhledat a přečíst. To je to, co na WoL miluju. Člověk objevuje nové věci, lidi a témata mu blízká. Pana Třeštíka jsem také hledal na WoL. Já se nejprve kouknu na obrázky a pak čtu komentář autora a nakonec komentáře WoLáku. Svůj komentář píši průběžně do TXT souboru, který nakonec zkopiruji na webovou stránku. Hezký týden !!! A jdu hned na další :-).
9/23/2013 7:38:20 AM
*****


Tags more tags

next dayright arrow Před dovolenou z posledních sil - 5. 8. 2013