Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Týden návratu - 2. 9. 2013
Share week
photo

2. 9.Monday

photo

3. 9.Tuesday

photo

4. 9.Wednesday

photo

5. 9.Thursday

photo

6. 9.Friday

photo

7. 9.Saturday

photo

8. 9.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Vztávám do nového dne ,do nového týdne.Můj pohled z okna padá na komín u sousedů.Topí,venku je taková zima,je už po létě??Léto pomalu odchází a vrací se zima.Tento týdem se vrátí Luba z nemocnice:-))I já se musím vzpamatovat,vrátit se nohama na pevnou zem!!Opět je jedna krabice prázdná,kočičky začaly hodně papat,opravdu se blíží zima.Matýsek je zlatíčko , kdo by při jeho kouscích plakal:-))Peru ,prádlo věším na zahradu a doufám ,že mi nezmokne.Dnes,už si také konečně něco uvařím.Na terásce je smutno,slunečník ani křesílko dnes nevyndám.K večeru prší a já se dívám na tu nádhernou duhu,je jako most naděje,most návratů:-))Vložím poslední snímek ,dopíši komentář a ...dobrou noc:-)))
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/12/2013 11:16:43 PM
Já tady už byla a nenechala jsem tu ani pozdravení..Tak to musím rychle napravit..Není lepší vyplnění času, než už mít konečně svého muže doma a pečovat o něj a tím mu pomoci k rychlejšímu zotavení:-)To je úplně jiný týden, než ten minulý..:-)S mužem vrátila se Ti i radost do každé chvíle:-)Zdravím Vás všecky a přeju Vám krásný podzim..To bude barev a postřehů Tvým objektivem, to bude podívaná, Mirko!:-)Už se těším, Šárka..
9/12/2013 3:47:56 PM
Ahoj Mirko! :) duhy jste tam měli teda úžasné, u nás nic. A je strašně fajn, že už máš manžílka doma. Ale jsme na tom stejně, já taky, když jsem sama, tak se klidně odbudu rohlíkem s máslem, nač vyvařovat :)) a u čtvrtku jsem se lekla, co Ti to vyskočilo z monitoru :) děkuji každopádně za návštěvu :) to já teď taky moc nestíhám, ale pamatuju si, koho zde musím navštívit :) a strašně moc se mi líbí sobotní 9, ta je skvělá, Mirko!:) prostě supr týden a těším se na další :) pozdravuj Lubu a užívejte zřejmě poslední teplé dny :)
9/12/2013 12:17:56 PM
Rozšantený Mtýsek, dúha, prádlo, tieňovky, obláčiky a veľa ďalších, super..:))
9/9/2013 9:03:08 PM
Opět nadílka velmi dobrých detailů. Takže opět za pět.
9/9/2013 12:22:42 PM
Už radostnější, i když únavnější týden. Člověku samotnému je smutno, že. Slunko na prádelní šňůře je super...Jsem zvědavá na další týden. To už bude manžel fit :-)
9/9/2013 10:08:41 AM
Krásně ztvárněný týden. Mirko přeji aby byl Luba co nejdříve fit, ale věřím, že s tak pečlivou ošetřovatelkou to bude určitě brzy :-). Fotka pověšeného prádla je prostě kouzelná...Krásný den a těším se na další týden!


Tags more tags

next dayright arrow Týden návratu - 2. 9. 2013