Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Týden čtvrtý aneb zasloužené prázdniny začínají - 26. 8. 2013
Share week
photo

26. 8.Monday

photo

27. 8.Tuesday

photo

28. 8.Wednesday

photo

29. 8.Thursday

photo

30. 8.Friday

photo

31. 8.Saturday

photo

1. 9.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1/ Den D je tady. Tak moc si přeji, ať už je to za mnou. S jakýmkoli výsledkem, hlavně konečně odhodit ten stres spolu s učením a pořádně se vyspat – na to jediné se po dnešku opravdu těším. 2/ Tady už to mám za sebou. Některé spolužačky ještě čekají a jsou nervózní, ze mě to už pomalu opadává. Nezbývá nám nic jiného než jen čekat na konečný verdikt, který přijde tak za 2-3 hodiny. 3/ Zvládla jsem to!!! Jsem bakalář :) hned jsme nafasovaly výstupní list, jedu k rodičům, pořád mi to nedochází, ale připadám si, že jsem zestárla o pár let. Jdu se nechat ostříhat. S novou érou nový účes :) 4/ Mamča mi balí hromadu rajčat ze zahrádky. 5/ Doma mě už čeká překvapení. S Přemečkem jsme se neviděli skoro 2 týdny. 6/ Už je mi dobře,stres ze mě opadává,dostávám konečně chuť k jídlu a dnes je to první den, kdy brečím konečně radostí. 7/ Schovávám boty, nějakou chvíli je zase nebudu potřebovat. 8/ Usínám i za chůze. 9/ Z nedostatku spánku už blouzním,rozmnožila se mi orchidej :)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/6/2013 8:54:08 PM
Děkuji vám všem za zastavení a podívání :) Mí drazí Ostravaci (a Havířováku :)), budu se opakovat, ale opravdu jsem vás ráda poznala :) Děkuji taky všem za gratulace, byl to vydřený boj, který dopadl (alespoň pro mě) velmi dobře. A Zdeňku, já taky dlouho říkala, že normální knížky nemůže nic překonat. Také mám ráda tu vůni, to, že si to můžeš nahmatat, doslova vidíš, kolik jsi toho přečetl, kolik tě toho ještě čeká atd. :) ale zase čtečka má také své výhody, které objevuji :) a myslím, že bys ji především ocenil, kdybys jel někam na dovolenou - nezabírá tolik místa a je opravdu lehoučká :) díky všem za zastavení a za nějakou dobu se pustím do týdne dalšího :)
9/6/2013 8:05:07 AM
Evo, ještě jednou gratuluji, jsi skvělá. Když člověk něco chce, tak to může dokázat. Je to jen otázkou míry chtění. A pak ten pocit, když se takto něco podaří … to je něco. Užívej si to pořádně, takových chvílí je nakonec v životě jen pár. Když je dobře. Aha, boty nebudeš potřebovat, protože teď stejně usínáš za chůze. :-))) Tour se obývák :-))))), to je z cyklu gaučových sporty. Já ten klasický gaučing miluji. Polidštěné prsty, super. Je zajímavé, jak kočky lezou rády do tašek, kočka od tchyně to dělá také. Přineseme nákup, taška zůstane někde za zemi a … už je v ní kočka. Páteční jednička vypadá spíše jako skok do postele. :-) Elektronické knihy … no, je to pokrok … ale jako nová knížka to nevoní … Když vezmu z knihovny knihu z dětství, tak i ta vůně mi vyvolá vzpomínky a sny. Tohle (zatím) elektronika nedokáže. Sobotu máš skvělou, kdo to umí, tak to vyfotí i krabičkou od sirek. Bylo to moc bezva a já Ti za tu iniciativu děkuji. Měj se.
9/5/2013 7:30:50 PM
Evčo,blahopřeji k Bakaláři:-))Líbí se mi Tvůj týden!! Mám dnes fofr ,nezlob se ,že se více nerozepíši.Omlouvám se. Pa Mirka
9/5/2013 5:23:06 PM
Blahoželám...:)) Prázdniny si treba riadne užiť, čím ďalej, tým ich bude menej.....P.S.: Sobotu som pochválila už u Šárky....
9/2/2013 9:31:14 PM
Už vím, jak to dopadlo ! Blahopřeji !!! Hezký týden a setkání bylo super, cítíl jsem se s vámi všema velmi dboře. Myslím, že Tvůj pohled je hodně zajimavý a o tom to je. Hanka měla pravdu. Ještě jsem fotky ze ZOO nevybíral, ale už jste mě ovlivnili aspoň Ty a Šárka :-). Bylo tu hezky, dávám za 5! A na KGB pozor ! :-)
9/2/2013 8:59:07 PM
Evo, to je týden právě tak sympatický, jak jsem Tě předevčírem v ZOO poznal...a rád...:-)
9/2/2013 7:36:21 PM
Hezký týden. Dokázala jsi, že sobotu dokáže každý zachytit úplně jinak :D


Tags more tags

next dayright arrow Týden čtvrtý aneb zasloužené prázdniny začínají - 26. 8. 2013