Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow V zoologické zahradě, nehlaďte lva po bradě, když tak po … - 30. 8. 2013
Share week
photo

30. 8.Friday

photo

31. 8.Saturday

photo

1. 9.Sunday

photo

2. 9.Monday

photo

3. 9.Tuesday

photo

4. 9.Wednesday

photo

5. 9.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Vstávat, cvičit … ještěže je páťulínek. Včera jsem byl u rodičů a tam na mne čekal nový přírůstek do sbírky, moc pěkný kousek. To bude asi to štěstí z rozbitého skla. Udělal se pěkný den, a slunce krásně kreslí na zeď naproti kanceláře. Nějak to přetrpím a protože i odpoledne je krásně jedu se projet na kole do Frýdku. Dojedu až na Bašku. Cestou zpět se stavím na haldě v Paskově, za poslední tři roky se asi tak … ztrojnásobila. Je z ní netradiční výhled na Mittal, fakt už mají odprášeno. Domů jedu usilovně podél Ostravice po cyklostezce, která byla dokončena letos v březnu. Ovšem jen na papíře, praxe je poněkud jiná. Na výlet po práci jsem se projel celkem slušně.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/15/2013 11:35:12 AM
Líbí se mi páteční 3 a 7, sobotní 6, pondělní 9 a čtvrteční 9.
9/13/2013 10:42:49 AM
Ahoj parádní setkání koukla jsem na galerku nedá se přehlédnout a fajn partička Ostrava vede:-))),,,je to hezký a milý a hlavně důležitý když jsou fajn lidi .... a jak píšeš nakonec tak jsem si to vzala k srdci a udělám jsi taky radost dokonce to mám i schváleno :-) měj se hezky zdravím a těším se na další týdny a ta stezka je fakt jak by řekla Sába hustá:-)))ahoj.
9/13/2013 1:04:24 AM
Děkuji vám všem pěkně za návštěvu. Objektiv je Tamron SP AF 70-300 F/4-5.6 Di VC USD, jeho stabilizátor je fakt úžasný. Ale je to těžká mrcha a pronese se. Blesk je Nissin Di 866 Mark II a také toho umí hodně. Šárko, ten foťák, to je Porst xf22 automatic s nasazeným bleskem a wide předsádkou. Patří mezi tzv. Pocket kamery na film typu 110. V Evropě to moc rozšířené nebylo, je to spíše americká záležitost. Na sobotní sedmičce jsou zleva: Jirka Kotiš, Hanka Gela, Lucka Lisníková, Šárka Lisníková, Eva Ryšková, Přemek Čech, Pepík Písek, Anička Kamrlová a já. Psal jsem to zpaměti, snad jsem neudělal nějakou trapnou chybu. Mějte se a dobrou noc, kurnik měl bych jít spát. :-))).
9/12/2013 4:05:14 PM
Tak koukám, že máte s Jirkou velmi podobnou úvodní fotku týdnu :) Děkuji opět za připomenutí soboty, bylo to fakt skvělé :) snad ještě letos třeba stihnem spáchat tu Emu? :) a koukám, že v zabíjení komárů jsi přeborník :) čerstvé fíky jsem ještě nejedla, ale sušené mi nechutnají :) úterní 1 má takový historický nádech. Prostě a jednoduše skvělý týden! Pozdravuj rodinku a těším se na další! :)
9/10/2013 10:06:38 AM
Tak vidim, ze fotovylet do ZOO dopadol na vybornu. Museli ste sa mat "bajecne". Fotky zo ZOO su kraaasne, a este sa mi paci cela nedela a stvrtok. A prajem dobre svetlo pri foteni s novym objektivom ;-)
9/9/2013 8:56:56 PM
Ty jsi, Zdeňku, nejen fotograf, experimentátor, "hračička" v tom nejlepším smyslu slova, ale i "Kill Bill" všech komárů:-))Pobavilo mě to letadélko Wol:-)A vůbec mě pobavil celý týden, jak jsi ho zachytil..Jsem teď na dně..Přejel mě buldozer a to dslova:-(..Tak se ráda aspoň na chvilku odebéřu do Tvého týdne a bavím se a je mi líp..Blesk, to ještě nemám, žádnej..Vůbec bych s ním neuměla, takže by mě to hrozně bavilo:-))Metoda "pokus-omyl", to je moje:-)Jinak ten aparát, co je do sbírky, co to je? Takový jsem ještě neviděla..Nový objektiv fakt "umí", protože ho dostal do rukou ten zaručeně správný majitel a ještě k tomu to bude fakt kvalita:-)Tak testuj, budu se těšit(a jistě ne sama) na další týdny:-)Šárka..
9/9/2013 2:32:00 PM
Pěkný týden. Nevypadá ton na WoL vyhoření. Když je člověk vyčerpaný a došly mu síly i na to, co ho dříve bavilo, tak si říká: už nikdy více. Ale pak se zase oklepe, nebere trochu sil a hned je zase znát ta dřívější energie. Líbí se mi portrét Hanky v sobotu.
9/9/2013 12:52:13 PM
Hodně nabitý týden,od začátku do konce, objektiv umííí...potřebovala bych školení na citlivé přeražení komářího vazu :-)
9/9/2013 12:15:20 PM
Nějak jsem to nezaregistroval nebo přeskočil nebo prostě neumím číst, ale podle obrázku a Tvých popisků bych to tipnul na Tamron SP70-300mm Di ?? Jestli ano, tak popisky k němu sedí do detajlu :) Já osobně jsem s ním spokojený převelice a monopod s sebou nosím už jen tak ze zvyku.
Jo, a ještě něco k fotkám: no co bych Ti napsal?? :)
9/7/2013 3:23:57 PM
Moc pěkný týden:-)Ta sklenička,ta je tedy parádní.Určitě mohu říci ,že jsem poznala JEPEho...Pepíčka Píska:-))A štěstíčko za 35 by mi bodlo:-))Jinak jsem moc ráda ,že tu na kole nejezdím jenom já:-)))
9/6/2013 7:13:09 PM
Takhle rozbít sklenku..to chce hodně cviku :D Sobota je dokonalá, hlavně ta šimpanzí holka. Celkově ta 200mm nádherně kreslí(viz panda). Snad ti blesk bude dlouho sloužit, stejně tak i nový Tamron( nové SP tamrony miluju, tak se ti nedivím).
9/6/2013 4:09:56 PM
Ani neviem, čo mám pochváliť skôr- od nadpisu po posledný obrázok včítane popisov- SUPER !!! Komár :))), je to jediné zvieratko, ktoré nemilosrdne eliminujem (aj pavúka vyhodím von)....Večerná Ostrava- nádhera, včielky-krásne (aj keby neboli tak pre mňa sú, ale oni sú)...Neverím, že naozaj tomu levovi závidíš, ako Ťa poznám, aby si si váľal to čo lev a tak ako lev, museli by Ťa priviazať...(a veľmi nakrátko bez možnosti dočiahnuť akúkoľvek fototechniku...:))P.S.: Najlepšie radosti sú tie na pokračovanie, a som si istá,že sa ešte neraz z objektívu vytešíš...Maj sa krásne...:)))
9/6/2013 1:32:13 PM
Tak rozbít sklenici neumím :-). Svůj week ze Zoo už mám připraven. Možná ho nahraji už dnes. Fotku lva jsem u Tebe očekával, tak mám připravenu fotku jinou. Byl to den, super den, ... Moc se mi to líbilo. Bylo to v pohodě, na vše byl čas. Více takových srazů ! (Ne) Škoda, že den má jen děvět fotek, jinak seznam by byl jistě delší. (Po) O závodní ulici, také píši ve svém weeku. Jó, karta snů, ... zaplatil jsem, zaplatil, ale byl jsem v pohodě :-). Koukám, že jste si z Aničkou udělali ze středy pátek. My ve středu také !! Čt 5, pán v modrém mi připomíná Petra Žáka, ten také všude jezdil na kole. Dnes je v důchodu. Možná je to fakt on. Podobnou skupinu na osmičce jsem včera také fotil. No a to nejlepší nakonec, superzápadovka. Jak Tě tak poslouchám s tím objektivem, říkám si, kde že jsem to udělal chybu, když jsem si vybral EF 70-200mm L ? :-)


Tags more tags

next dayright arrow V zoologické zahradě, nehlaďte lva po bradě, když tak po … - 30. 8. 2013