Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Dny pooperační - 9. 9. 2013
Share week
photo

9. 9.Monday

photo

10. 9.Tuesday

photo

11. 9.Wednesday

photo

12. 9.Thursday

photo

13. 9.Friday

photo

14. 9.Saturday

photo

15. 9.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Vstávám hodně časně do šedivého,deštivého dne,obstarám slepičky, kočičky ,honem to nejnutnější a ujíždím do nemocnice ,podstoupit předepsanou léčbu.Doma už čeká pacient ,kterému se dnes musím celý den věnovat.Je zima ,a tak zatopím,aby bylo teplo v koupelně,musím Lubu vykoupat.Jde to dost obtížně,nesmíme namočit operační ránu.V rychlosti vařím oběd,dnes začíná Lubovi rehabilitace, a tak ho musím dovést do Chomutova.S jednou nohou chromou a druhou operovanou,jde jen těžko nastoupit do auta.Dvě hodiny mám nyní čas,a tak si trošku projdu město a něco vyfotím.Svítí sluníčko, a po ranním dešti není ani památky.Po rehabilitaci jsme ještě museli k lékaři na kontrolu.Přijeli jsme domů zdrchaní a Luba ihned usnul,já piji kafe ,trochu odpočívám u "Prostřena".Až se Luba probudí,budu se mu muset opět věnovat,udělat večeři ,uložit ho do postele,podat léky,a také se věnovat našim mazlíčkům a slepičkám,domácnost také volá.Padám únavou do postele a hned usínám.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/3/2013 1:44:47 PM
No teda Mirko, klobouk dolů, zvládáte to statečně...zdravím Lubu a přeju dobré .hojení
9/20/2013 9:06:26 PM
Ahoj Mirko, koukám, že máš stále pořád napilno, tolik hladových krků doma! :)) jo, počasí už za moc nestojí, přišla chladná rána a večery už taky nejsou nejteplejší. Navíc do toho déšť. Mám pocit, že už jsou snad jen 2 roční období - léto a zima :) celý sobotní den společně s výletem se vám rozhodně povedl :)) těším se na další týden :) já ten svůj končím v neděli :) pozdravuj doma a pa, Eva :)
9/19/2013 8:25:52 PM
Pekná momentka Matýska na ne/3...a pekné detaily...:)) Manželovi želám rýchle uzdravenie....
9/19/2013 7:35:31 PM
To je zápřah, to je starost o blízkého..Ale všecko to dopadne jistě dobře a Ty si odpočineš:-)A všecka ta péče jistě ponese své ovoce..Miluju detaily v Tvých týdnech..Třeba taková páteční osmička..Nebo nedělní šestá..Krása, jsi moc všímavá "paní fotografka", Mirko:-)Přeju hodně sil, vidím, že kočičáci Ti asistují v péči o muže, to je fajn, zvířátka tak nějak umí "pomáhat", i když to někdy vypadá, že se jen pletou pod nohama..Můj pes je pro mně "vrba" a nejlepší kámoš:-)Mějte se tam spolu všichni dobře, Tvému muži přeju, ať se nožka dobře a rychle hojí a Tobě dobré světlo nejen k focení:-)Šárka..
9/19/2013 1:58:50 PM
Zdravím jak vidím okolí Mostu tedy blízko Chomutov byli jsme tam jednou se Sábou v Zoo parku a vašeho okolí mám spolužačku já byla na internátě v Mostě:-) 80 léta ..hodně síly a týden dobrý:-) Jana
9/16/2013 2:24:52 PM
Jitko,do Prahy jedu :-))Už se těším:-))
9/16/2013 1:37:57 PM
Mirko, myslím, že minulý týden jsi byla v jednom kole a že ještě budeš...prima fotky jako vždycky...doufám, že se přes všechno uvidíme v Praze...
9/16/2013 1:33:48 PM
Je těžké rozhodnout se, který z těch pěkných detailů, zachycujících život, je nejhezčí. A tak ...... prostě sumasumárum fšechny jsou bezvadné.


Tags more tags

next dayright arrow Dny pooperační - 9. 9. 2013