Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Medzinárodné vzťahy sú na vynikajúcej úrovni - 12. 9. 2013
photo

6. 9.Friday

photo

7. 9.Saturday

photo

8. 9.Sunday

photo

9. 9.Monday

photo

10. 9.Tuesday

photo

11. 9.Wednesday

photo

12. 9.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Snídám tousty s jednodruhovým medem ze Zlatobýlu, který jsem včera dostal od NOLI. Je vynikající a jsem tak obdarován, že mi dobrá nálada vydrží až do Vánoc. Venku je krásný den. Mám nějaké povinnosti, nákupy, banka, pošta … no na tomhle kole se asi moc dobře nejezdí. Jsem dnes autem a myslel jsem, že mám docela velké auto. Teď mu tedy dost kleslo sebevědomí, ale když ono jinde nebylo místo. :-) Přišly vytištěné fotky do ostravské soutěže. Také krytky z Číny, pořád je ztrácím a už mne to nebaví. Pěkné počasí vydrží celý den a k večeru se dělají krásné mraky. Doma najdu na zemi mrtvou vosu, všimli jste si někdy jak se vosa tváří potměšile? A to i po smrti. A jaká má kusadla? A že má na žihadle pilku? Nevšimli? To nevadí, hlavně že jste šťastní a já vám všem přeji, ať vám to vydrží. :-))))
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/3/2014 10:03:43 PM
fandím fotkám ovoce, to moře mě pobavilo :) a Ostrava a Bratislava . .:)) a v Bratislave mají super Dům Umění a celkově street art a nejlepší palačinkárnu! :)
9/28/2013 9:18:15 AM
Ludmilo díky, fakt se na týden z Bratislavy a na Čumila moc těším :-)))). A ještě jednou díky všem za nákuk a slovíčka. :-))
9/28/2013 12:29:06 AM
Dobrý večer! Už jsem u Vás byla, ale nenechala jsem komentář. Na Vaši počest a na propojení týdnů na WoL jsem taky vyfotila čumila, když jsem byla se Zdendem u Oli v Bratislavě:) A souhlasím s Vámi, není lepšího průvodce:) A jelikož pršelo, taktika držení si deštníků navzájem přišla vhod:D Jinak Pink Floyd - super výběr, líbil se mi úterní detail červíka, okurková maska a středeční barevný hotel a mohla bych pokračovat dál. pěkný week:)
9/22/2013 7:36:16 PM
Konečně jsem se sem podívala, nějak jsem pozapomněla:-)Takže Zdeňku, Ty máš doma mimozemšťana z planety Vokurkon?? Já myslela, že je to Anička a zkrášluje si pleť:-)Jsem to ale bloud:-))Bratislava, hmm, tak tam jsem taky nebyla:-))Průvodkyně mi velmi připomíná Olinku:-)))Je to přesně taková sympaťanda a krásná ženská, jak vypadá ve svých týdnech:-)A vidím, žeTě opravdu inspirovala těmi hrátkami s potravou, mimochodem velmi hezké je to moře s lodičkou..Netruchli, budou další léta:-))A to bys asi nebyl Ty, kdyby tu chyběla nějaká ta makrostudie, vosa fakt vypadá na pěknou bestii takhle zblízka..Zrovna dneska jsem dvě sejmula při obědě:-)No co, nemají mi lézt do talíře:-)Děkuji za minulý komentář, byla jsem teď nějak "vykolejená", takže jsem ráda, že už se začínám vzpamatovávat:-)Ahój, zdravím i Aničku, její mamince přeju hodně sil a hlavně vůle, snad to dopadne dobře..Nemá to teď snadné, je dobře, že Vás oba má..Tímto zdravím i ji a taky Tvé rodiče:-)Šárka..
9/19/2013 4:09:00 PM
...a já už nic psát nebudu :) Jen to, že jsem konečně taky nakoukl a líbilo se mi toho tady ažaž
9/19/2013 11:11:21 AM
Ahoj Zdeňku, vidím, že Tvoje nadšenie z blesku sa nápadne podobá tomu môjmu, keď som si ho kúpil :-) Super výlet do Bratislavy, je zvláštne ako sa to človeku hneď spojí - povieš mesto a hneď naskočí meno woláka :-) tiež mi napadlo, keď sme šli do BA, že aha NOLI je odtiaľ a v Košiciach Štefánia Spišáková (a s tou som sa stretol, paráda, už čoskoro bude) Páči sa mi tu toľko fotiek (osa, hotel, samospúšť v aute...), radšej sa nerozpisujem :-)Zdravím Ťa a pripíjam na medzinárodné vzťahy...
9/19/2013 1:01:56 AM
Děkuji vám všem pěkně za slovíčka. Ráno jedu na pár dnů na Šumavu a tak se odmlčím, slyšel jsem že tam není moc dobrý signál. :-) Mimozemšťan děkuje za pozitivní ohlasy. :-) Jano, rozhodování je těžké, ale zase to těšení to je něco. To co sis vybrala je dobré a určitě nebudeš zklamaná. Možná je ještě lepší na začátek Nikkor 18-105 a slušné dlouhé sklo pak lze dokoupit docela levně. Přemku, vosa je focena objektivem Revuenon 70-210 s obráceně nasazenou pevnou padesátkou. Noli, Tvoje nasazení pro wolsurfing je úžasné. A Ferrari … no aspoň svézt bych se někdy chtěl. Žihadlo určitě vyfoť, máš na makro nejlepší přístroj z nás všech. :-) Evo, já mám střeďulinku už dnes. IQ test má právě jediné řešení, já se jednoznačně ptám, kam jdu. :-) A Ty víš, že jdu správně. Gábi, nechat krytku doma, to mne nenapadlo, mohl jsem ušetřit pár dolarů :-))))) Mějte se.
9/18/2013 10:07:26 PM
vynikajúci týždeň! Vosa má vážně roztomilý výraz, ani nevypadá že je po ní. Tak zásoba krytek je patřičná, když teda nemáš tu podprsenku, já jsem barbar, mám na foťákách filtr a krytku mám doma, abych jí neztratila. Středa/5 vám to moc sluší. Obrázkové talíře jsou k sežrání a ten okurkovej mimozemšťan taky. Houby v sobotu jsou jako focené v poledne. Blesku to fakt jde (nebo je to fotografem? :o) Já jsem Šťastná a doufám, že mi to vydrží nafurt :o)
9/18/2013 5:28:26 PM
Tak zatím je jen středečka, ale další páťulínek je za dveřmi :D jéé, u Dvořáčků jsem nebyla dlouho.. ale brzo budu! :)) na sobotní 9 nejsou lysohlávky, co? :) ten "IQ test" na středeční 7 má ale 2 možná řešení:) buď jsi vyluštil tento symbol, který Tě navedl na pánskou toaletu, anebo jsi šel tam, kam Tě šipka táhne :D no a ta vosa... spíš se divím, že přiletěla na návštěvu neupravená :) Ale ty tvoje ranní výjevy na talíři.. umělce v sobě nezapřeš! :) na čtvrteční 1 je rozhodně panorama paneláků, na které máte doma výhled :) takže zase za 5, kolego! :D
9/18/2013 1:59:46 PM
P.S.....Žihadlo je super, musím niekedy odfotiť v mikroskope včelie....P.S.: Lodičky a pod. ma potešili formou aj obsahom, len tak ďalej a 93 bude reálna aj bez tých bio pochodujúcich bielkovín...:)))
9/18/2013 1:57:43 PM
Ahoj, Zdeňku, medzinárodné vzťahy a moravsko- slovenské priateľstvo v tomto týždni prešli zaťažkávajúcou skúškou a myslím, že obstáli....(ja som to mala dupľovane, aj s Liduškou a Zdendom) ... Ferrari je v našej rodine symbolom niečoho nedosiahnuteľného, bratia ho najprv kreslili, potom ho v malom aj dostali- v podobe “angličákov“, a dodnes, keď od nich niekto niečo CHCE, oponujú: a ja chcem FERRARI... Dyňu Hokkaido som sa pokúsila dopestovať aj ja (milujem z nej polievku), a tiež mi narástla iba jedna z každého semienka ( pritom rastlina- ADÉLA- bola cez pol záhrady)...A pozor na plody mochyně, nezrelé sú jedovaté (kamarátkine deti sa priotrávili)... Kanalizace...:))) Mimozemšťan vie čo robí, prírodné AHA kyselinky majú zázračné účinky..(Ja som raz vydesila mamu, keď som sa napatlala jahodami...:))....Farba jogurtu ladí ....A vidím, že so zásobou krytiek si myslel aj na svoje klony (ťažko sa môžeš inšpirovať Lekou V., ktorá si ich bezpečne odkladá do podprsenky...:))
9/18/2013 12:20:18 PM
Týden, v kterém je i jiný člen WOLu mě zajímá ještě víc :) Opět máš podařený týden. Koukám, že jsi s bleskem i objektivem maximálně spokojen. Vosa je super, makrokroužky, nebo nějaké makro sklo?
9/17/2013 11:22:33 AM
Ahoj ...Bratislava musela být fajn a ten komentář mě rozesmál po druhé myslím čtvrtek :-))) a fotka čt 4 :-)))) co bych měla říkat já s mým broučkem přála jsem si holčičku splněno přála jsem si peugeot 206 mám ho a co do třetice ??? nevím ...ovocný strom a talíře žasnu nad fantazií :-))a fotky ne 8-9 jak mám blbou náladu tak tedy smích nedržím:-)) ahoj Zdeňku umíš ! zdravím a ještě fotím s coolpixem...neumím se rozhodnout!ahoj
9/15/2013 8:16:47 PM
Také jsem hrátky s jídlem už někde viděl, mimozemšťana ješte ne :-). V Bratislavě jsem už nebyl šest let, zase vidím známá místa a známé tváře :-). Vosa je inspirující, jen nevím co bych měl pitvat já. V úterý jsi chyběl, teď už vím proč.
9/15/2013 11:31:21 AM
Líbí se mi pondělní 9, úterní 8 a 9. Jinak hodně dobrot v tomto týdnu :)


Tags more tags

left arrowprevious day Medzinárodné vzťahy sú na vynikajúcej úrovni - 12. 9. 2013