Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Jen malé množství lásky.. - 22. 9. 2013
Share week
photo

22. 9.Sunday

photo

23. 9.Monday

photo

24. 9.Tuesday

photo

25. 9.Wednesday

photo

26. 9.Thursday

photo

27. 9.Friday

photo

28. 9.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Vstávám a vyla bych na Lunu, jak mě bolí z rýmy hlava a v duši mám takový divný "galematyáš"..Špatně spím, pořád přemýšlím a mám pocit, že se mi hlava rozskočí..Hele, můj nejlepší přítel nechce vstávat a jít se venčit??..Nakonec jsme ale vyšli a přistihli sluníčko, jak se po oknech paneláků sápe nahoru na nebe:-)Stračeny mají také starosti: je jich tu jako máku a obal s oplatkou je jen jeden:-)Jsem bez invence..Co udělat na oběd? Nakonec to odbudu pizzou z listového těsta, co milujeme:-)Má velkou výhodu oproti kupované pizze, dáme si na ni to, co máme nejraději a hlavně si dáme, kolik chceme:-)Jo a prý byla dobrá:-)Jestlipak víte, co se událo důležitého??Skupina One direction má svůj vlastní parfém!!To je, co??Kdopak z Vás už viděl šot na jeho propagaci?:-)Dojídám ještě kousek k večeři a vraždím dvě opovážlivé bestie, co mi to asi chtěly zežrat:-)Tak letos se Dny NATO musely obejít bez mé účasti..Akorát vyfotím narušitele nočního klidu, jak burácí nad sídlištěm..Už letí "domů".
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/7/2013 8:50:42 AM
Šáry soucítím s Tebou a Tvou novou občankou :-)). Já mám podobnou fotku na pase, vypadám tam jak hledaná ve 150 státech a divím se, že mě přes ty hranice vůbec pouští. Ještě že jich je v Evropě už tak málo :-))! Myslím, že by si pan fotograf na úřadě měl vzít z Tebe příklad, protože Tvé autoportréty jsou vždycky kouzelné, originální a hrozně ráda se na ně dívám - ten na hrncích nebo mezi záclonami - parádička :-)! Držím moc palce, aby se doma vše srovnalo a úsměv Ti na rtech nevyvolávala jen práce..
10/5/2013 5:18:38 PM
Úterní jednička je super :D jinak Ti stále držím palce Šárko a doufám, že to bude už jen lepší :) Sobota se mi líbí nejvíce :) měj se !
10/4/2013 1:44:05 PM
Ahoj Šárko, muchotrávka a kopa ďalších fajn obrázkov, detičky "na šnúre" som ešte nevidela..:)) Zaháňanie do postele som vyriešila veľmi jednoducho a rýchlo- večierka je cez týždeň o 10, a keď Sandra mešká viac ako 5 min., na druhý deň má zaracha na počítač. Odvtedy nezmeškala ani raz (dobre ma pozná a vie, že dodržiavenie pravidiel u nás platí...:))) Výborný week, a hlavne ma teší, že je veselší ako tie pred ním...:)))
10/4/2013 11:39:25 AM
Šárko,Tvoje týdny jsou takové živočišné! Je v nich optimismus,strach ze sklamání ,které by se mohlo opakovat,starodst o děti,pracovní vypětí i pohoda v kolektivu.A také je tam láska!!Láska ke zvířátkům a hlavně k manželovi, a to je to hlavní:-))Druhou šanci ....tu si zaslouží každý!Hezky zpracovaný týden ze života ženy,manželky a mámy:-)))Ahoj......
10/4/2013 10:24:39 AM
Šárka, vedela som že u Vás čoskoro vykukne slniečko. Možno je ešte zubaté, ale zahreje :)
10/3/2013 11:37:18 PM
Ten mokrý Rexík:D Pěkný i když melancholický týden. Líbí sem mi pá 7 a so 6 :)
10/3/2013 8:36:04 PM
...trochu jsem vás poznal, jste rozumní lidé, však ono se to vyvrbí...moc si to přeju...
10/3/2013 8:22:22 PM
Rexík ve vaně mě rozesmál a udělat veselé foto považuji opravdu za "vyšší dívčí", sobota je nádherná. Držím palce.
10/3/2013 7:59:26 PM
Barva dobrá, ale Šárka je prostě nejlepší černobílá!!!
10/3/2013 7:45:01 PM
Podzim, který mě docela zahřál.
10/3/2013 1:35:47 PM
Vypadá to docela dobře, tak snad je nejhorší za Tebou. Mokrý Rexík... to je v poho, když ho máš kde umýt. My takto s kamarády vyrazili na 3 dny na kopec a ta moje psina se po první půlhodině naparfémovala medvědím parfémkem... A tři dny před námi. Trestankyně je dobrá. CZ má tu výhodu, že aspoň "zainvestovala" na úřadech do jednoduché zrcadlovky. Na SK mají kompakty (ale asi taky zainvestovali do zrcadlovek) a fotí všechny tak za 40cm. To máš vidět ty fotky s velkým nosem... Paráda.
A ještě zopakuji to poslední slovo ve vztahu k tomuto týdnu: paráda :)
10/3/2013 8:42:34 AM
Šárko přesně tak jako Rex vypadá typický zmoklý pes:D a jak si krásně ten rozhlík drží, co kdyby mu ho chtěl někdo vzít:)Je to paráda:) Je vidět, že se to začíná uklidňovat ;-) Přeju vám to a držím palce:)Zdravíme z Brna.
10/3/2013 8:05:37 AM
Šárko, vidím, že se Ti rozjasnil svět, je barevnější a veselejší. Asi jsi taková dobrá optimistická povaha. Uprchlá trestankyně mně rozesmála, hlavně proto, že přesně stejný pocit jsem měla, když jsem si vezvedla pas...Přeji Ti další barevné týdny...
10/1/2013 8:56:37 PM
A já se těšil, že když jsem letos NATO prošvihl, tak u Tebe ho určitě uvidím. :-))) No nic, příští rok uděláme na dnech NATO WoL workshop. :-) Máš tak zato opět spoustu výborných fotek, hned první tři, Luna, Rexík a slunce v okně paneláku. A straky. Táckový Manhatan :-))) Občanka, tos neviděla mojí. Úterní jednička, asi na vás pošlu spolek pro ochranu zvířat. Chuďátko. Čtvrteční trojka, tohle mám moc rád. Paráda. A jednička je také super. Femme fatale, chudák Rexík … vlastně, šťastlivec Rexíx … Šestka mi připomíná, že už bude končit poslední kolo FR. Páteční sedmička … super, nápad a vtip, to je Tvá doména. Celá sobota a mí chlapi. A trojka je bezva. Šárko, přeji Ti větší než malé množství lásky a to hodně větší. A přeji Ti to upřímně z celého srdce.
9/30/2013 1:09:31 PM
Táckový Manhattan :-))). Uprchlá trestankně, myslím, že to není tak špatné. Škoda, že jsi je nepřesvědčila, že Ty jako mistr fotograf, si uděláš vlastní foto. St1, no abych pravdu řekl, tak mi to poprvé mozek četl trochu jinak :-))). St9, nevěsta nebo Hanačka ? Je dobře, že zase vidíš krásu. Pá7 :-))). Šárko, rozesmála si mě a jsem rád, že i Tobě humor nechybí. Je to vidět na fotkách i v komentářích. Jen tak dál !


Tags more tags

next dayright arrow Jen malé množství lásky.. - 22. 9. 2013