Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow (68) Návrat do reality - 23. 9. 2013
Share week
photo

23. 9.Monday

photo

24. 9.Tuesday

photo

25. 9.Wednesday

photo

26. 9.Thursday

photo

27. 9.Friday

photo

28. 9.Saturday

photo

29. 9.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Vítejte u dalšího týdne :) Předchozí den jsme se vrátili z Amsterdamu pozdě večer, takže jsme se trošku více prospali. Nechtělo se nám vůbec domů, tak sjme se rozhodla, že tento týden bude černobílý. Na dnešek jsme ještě přespali v Praze. Dali jsme křečkům nové piliny a Romča volá domů, v kolik cca přijedeme. Měli jsme přijet mnohem dříve, ále :D stačilo zapomenout odbočit na jednom exitu a místo na Strakonice jsme jeli na Písek a už to bylo...byla tam nějaká objížďka, takže jsme se o hodinu opozdili :) Po cestě jsme si udělali pár zastávek. Večer jsem si prohlížela ještě letáky z Amstru a Roman hrál nějakou děsnou stříečku, tak jsem šla spát...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/10/2013 9:58:57 AM
Vesnický fotbal mě baví mnohem víc, než ten v televizi, ale jen když není taková zima jako byla teď :D Tak to je nejvyšší čas Zdeňku, vy těch albumů budete mít strašně moc :) Šárko, děda je tvrdej chlap to jo, nechce hlavně přiznat vinu...naštěstí už noha vypadá lépe, než tady na fotce. Líza se nevrátila a ani jsme ji nikde neviděli :( tak doufáme, že se má hezky v nějaké nové rodině. Jinak moc děkuji, tvoje milá slova mi vždycky zvednou náladu ;-) Měj se krásně!
10/8/2013 7:29:29 PM
Děda je tvrdej chlap, ale možná by se na to doktor kouknout měl..A kotěte je mi moc líto..Lidi jsou hnusný..Ale třeba ji ještě najdete, třeba je jen někde dále a neumí se vrátit..Moc držím pěsti! A kurýruj se, Míšo:-)Doufám, že příští týden budeš již v plném zdraví, dědovi se bude noha dobře hojit, Naty se začte do bájí(milovala jsem tu knížku) a Ty už to uvidíš zase v barvách..Ale tento černobílý je moc pěkný!:-)Šárka..
10/8/2013 10:10:08 AM
Nikdy jsem fotbal nevnímal, ale tomu vesnickému začínám o víkendech přicházet na chuť.... A založení alba chválím. Já album nezaložil několik let :-(


Tags more tags

next dayright arrow (68) Návrat do reality - 23. 9. 2013