Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow (0128) Co to? Drahý český česnek v levném Lidlu... - 21. 9. 2013
Share week
photo

21. 9.Saturday

photo

22. 9.Sunday

photo

23. 9.Monday

photo

24. 9.Tuesday

photo

25. 9.Wednesday

photo

26. 9.Thursday

photo

27. 9.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Týden začínám dopisovat s týdenním zpožděním, protože jaksi nemám čas a sílu věnovat se práci s fotkami každý den. Vzpomínám si, že tuhle převelikou cuketu dostala žena od jedné kolegyně v práci a dokumentuji, že tento pátek opět začala víkendová angličtina na Žižkově u Rodetu. Ve škole na chlapeckých záchodech to vypadá jako po divoké párty, lektor Milan se chlubí, že byl podruhé přijat na Karlovu Univerzitu, tentokrát bude studovat korejštinu, na tabuli píše korejsky Michal Jackson a pak se velice podivuje nad zkušenostmi jedné ze studentek, která má zlou korejskou tchýni.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/8/2013 7:08:51 PM
Česnek, když bez něj by tolik dobrot nebylo:-))Občas tedy "zešílím" a pustím žilou a česneček koupím, třebas 3-4 palice, pěkně je oloupu a šup s tím na mrazák:-)Pravdou je, že mražený trochu ztrácí říz, ale..Natrefila jsem třebas na pouliční babičku prodavačku, která ho měla za 70kč/kg..A to už jde, ne? Navíc ho pěstuje sama, tak snad bude český, nebo spíše moravský:-)Pane Františku, bezva týden, Vaše paní je kouzelná dáma, sluší jí to i v obchodě, i doma, a tak ji, prosím, ode mně určitě pozdravte:-)Mějte se hezky a přeju jen krásná oblaka nad hlavou:-))Šárka..
10/8/2013 3:39:31 PM
Po2 :-))). Český česnek většinou kupujeme na tržišti. Včera jsem zažil veselou příhodu v hospůdce, kde jsem už pár měsíců nebyl (asi na jaře). V Hallo, Hallo chodili prodavači cibule. Tam se objevil prodejce česneku na setbu. Dal jsi jen desítku, bo jel na kole do Hošťálkovic. Ostatní jsme pili dvanáctku. Byl to typický ostravak, který se už nevidí. Toho rozeznají jen místní, protože ta intonace a dialekt je nezaměnitelný (Ruda z Ostravy by na něj neměl). Místní si koupil 1kg za 200,- Normálně stojí 240,-. To paní Mirka žije v levném kraji. Říkal, že na tržišti se palička česneku prodává za 12 Kč a jde to na odbyt. Kilo za 240,- by nikdo nekoupil, přitom 20 (počet paliček do kila)x12 = 240 :-). Měl i další hlody. Opravdu jsem se tak dlouho upřímně nezasmál. Jeho fotka přes LB bude k mání u mě příští týden. Snídaně je hezká, logo WoL z toho udělat nešlo ? Od Romana Cílka jsem si nechal nadělit loni na vánoce knihu. Ještě jsem se k ní ale nedostal :-((. Bylo tu fajně.
10/8/2013 2:36:58 PM
Františku, bezva, jsi v dobré společnosti...:-) A v tom "Horňáku" jsem byl, viz můj týden...:-)
10/8/2013 10:13:46 AM
Další fajný týden. Jo česnek to je věc. Před pár dny jsme dostaly asi kilo domácího česneku od původních majitelů našeho domu a to je říz. Stačí třetina proti těm šmejdíkům čínskejm....
10/4/2013 12:09:29 PM
Zajímavě zpracovaný týden:-)Český česnek mě zaujal...také se objevil u nás v obchodech,ale nikdo ho nekupuje ,ani já né!!Bude na trhu opravdu dlouho k mání!!Co dodat ,když je za 180 Kč??Do soutěže s Kofolou jsem se také nezapojila...nemám tolik času .Naděle s poličkou mě zaujala a pobavila,máte super ženu:-))U dalších dnů už sice nejsou popisky ,ale snímky jsou výmluvné a tak ani nechybí:-)Zdravím a děkuji za komentář k mému týdnu:-)))


Tags more tags

next dayright arrow (0128) Co to? Drahý český česnek v levném Lidlu... - 21. 9. 2013