Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow week č.4 - 2. 11. 2013
Share week
photo

2. 11.Saturday

photo

3. 11.Sunday

photo

4. 11.Monday

photo

5. 11.Tuesday

photo

6. 11.Wednesday

photo

7. 11.Thursday

photo

8. 11.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ačkoliv nebylo zrovna nádherně, vydali jsme se na procházku. Ale protože bylo pořád hůř a hůř, cestu jsme si zkrátili a chtěli jsme se stavit na Královce, ale bohužel se rekonstruuje. Proto jsme se vdali zpátky do Hrabětic na chatu.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

11/15/2013 11:11:26 PM
Vítám na WoL, sice poněkud opožděně, ale časové osy reálných životů a životů WoL je občas míjí, překrývají a kříží. Prohlédl jsem si všechny čtyři týdny, hned v prvním se mi líbí úplně poslední strašidelná cesta. Už jen jako důkaz, že pro dobrou fotku není nutno mít zrovna EOS 1 mark IV. :-) Tedy, i když nevím, čím vlastně fotíte, ale fakt to není moc podstatné. Také se mi líbí hodně dalších, převážně detailních záběrů. Fotíte hodně detailů, což není na závadu a předpokládám, že časem přibude i širší pohled. Jsem už dnes hodně unavený a tak asi trochu blábolím, chci jen asi říct, že takto začíná hodně lidí, napřed toho nechce moc prozradit a postupně se osměluje. Což ale asi není Váš případ, protože Vy to celkem podrobně popisujete. Každopádně se mi to líbilo. Mějte se.
11/15/2013 12:51:54 PM
Život zachycený v detailech. Je fajn, že Vás to začalo bavit a máte už čtyři týdny :-)


Tags more tags

next dayright arrow week č.4 - 2. 11. 2013