Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Jedeme,jedeme, jedeme - 4. 11. 2013
Share week
photo

4. 11.Monday

photo

5. 11.Tuesday

photo

6. 11.Wednesday

photo

7. 11.Thursday

photo

8. 11.Friday

photo

9. 11.Saturday

photo

10. 11.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Jedeme, jedeme, jedeme ... tak se jmenuje třetí album Olympicu a tak se jmenuje i můj třetí woltýden. Nevím, zda-li vydržím tak dlouho jako Olympici, ale každopádně se o to pokusím. Takže třetí týden začínáme černobíle. Vítá mi známá křižovatka a známá světla. Nejraději bych se odebral na relaxační zónu, ale není mi dáno a tak makám až se ze mě kouří a občas odbíhám relaxovat po nákupním centru. Obdivuji, že tady rostou květiny, v New Yorkeru pojali výzdobu ve stylu posílání psaníček (zřejmě ježíškovi .... budu mu muset taky napsat). No a je večer a já se loučím se svou další důvěrně známou křižovatkou. Cestou domů si všichni hrajeme, ale každý po svém. A jsem doma, unavený usínám u sudoku. Takže zatahuji žaluzie, jak okenní tak oční a .... a.... dobrou noc.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

11/17/2013 9:20:55 AM
To prostě nemá chybu:-))Moc se mi líbí čtvrtek a 6 /čtvrteční/je prima:-))Přeji vydržet, tak dlouho ,jako Olympici:-)))Ahoj....
11/16/2013 8:55:24 PM
Relaxační zóna pro muže, to v Ostravě nemáme. :-((( Za trest si jdu nalít slivovici, když jsem takto diskriminován. Líbí se mi Vršovické vzpomínání. Kdysi jsem to nesnášel, když dospělí pořád na něco vzpomínali. A dnes už to dělám také a … ještě k tomu to mám rád. :-))) Přehlasované o, tedy ö, vložíte prostřednictvím mapy znaků nebo kombinací Alt+0246, což ta mapa znaků také poradí. :-) Sousedčino velké prádlo je boží a moc se nedivím, že soused se začal svlékat už na chodbě. Jo, vášeň je vášeň, s tím se nedá nic dělat. :-) Kdyby páteční jednička byla z metra, byl by to jasný metrosexuál. :-) Jene, líbilo se mi to a ještě jsem se parádně pobavil. Prima. Jo a co to posloucháte za hudbu? To je příprava na muslimskou invazi? :-))))
11/16/2013 5:06:23 PM
Týden milý, vtipný a ..Nejvíc mě pobavilo sousedčino "velké prádlo"..A taky povídání o Vršovicích a vůbec komentáře..Tedy fotky samozřejmě také:-)Taková úterní osmička, to je nádherně zachycený okamžik, to je tak dobré, že se každému ta pusa musí vytvarovat do úsměvu ať už chce nebo ne:-)))Zdravím do stověžaté matičky měst, Šárka..
11/13/2013 8:59:19 AM
Jeníku,z Tvých dní sálá energie, mám dojem, že žiješ "non stop". Noční snímky jsou super...Popisky taky... Těším se na další...


Tags more tags

next dayright arrow Jedeme,jedeme, jedeme - 4. 11. 2013