Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Country výlov - 9. 11. 2013
photo

7. 11.Thursday

photo

8. 11.Friday

photo

9. 11.Saturday

photo

10. 11.Sunday

photo

11. 11.Monday

photo

12. 11.Tuesday

photo

13. 11.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Vstávám brzo, abych se v klidu najedl, prolistoval noviny a stihl tramvaj. U SPAru si už dáme po štamprli a jedem busem do Polanky. Odtud již pěšky do Jistebníku, kde je výlov rybníka. Fotím co to dá a stále dobíhám kolektiv (viz čtyřka). Nafotím asi 250 fotek, ale co vybrat, když je tento den nabitý na zážitky (rybí guláš, dobroty obecně, spolužák, co jsme se dva roky neviděli atd). Zahříváme se finským punčem ředěným slivovicí. Pešky dojdeme (spíše doběhneme) do Proskovic a okamžitě busem odjíždime. Doma mě čeká na oběd pstruh a to skvělý. Po krátkém spánku už s Helou vyrážíme na country bál do Plesné. Účast jsem přislíbil dnes při výlovu. Hela se ráda přidala. Letos jsme na žádné tancovačce nebyli. Bál je výborný, koná se v tělocvičně a dobře se bavíme. (9). Soutěž v šipkách "při jizdě na koni" jsem z 65 účastníků vyhrál já. Jako druhý jsem postoupil do tříčlenného finále a nezaváhal. Jak bych mohl, s dvojkou v žíle, že ? :-) Normálně by to asi byly nervy.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

11/24/2013 3:45:35 PM
Jistě Martine, máš naše svolení :-). Díky všem za návštěvu.
11/20/2013 1:26:59 PM
Čt7 - hmmm So4 - nejčastější fotka mojí manželky je zezadu. Než začaly fotit i děti. Teď už na nás čeká :) Gratuluji k vítězství a určitě je lepší dvojka v žíle, než devítka na spánku. Ne1 - tuto průpovídku si s Tvým (a Heliným) laskavým svolením osvojím a přidám do svého repertoáru.
11/19/2013 3:13:45 PM
Ahoj Jirko, ak je "dvojka" povolený doping, tak blahoželám..:)) Zdá sa mi, že som tu nebola iba pár dní, a Ty si medzitým stihol 3 týždne...Všetky sú fajn, plné akcií a dobrých fotiek...Z BROUČKOV sa mi páčia (okrem iných)západofky, z DUŠIČKOVÉHO sobotný portrét Tvojho (veľkého)dieťatka...Maj sa a foť, obdivujem každého, kto stíha pridávať bez pauzy....
11/18/2013 6:56:51 PM
Na téma výlovu se tu letos roztrhl pytel. I já přidám pár dní od kalné vody a COUNTRY? Jako kluk jsem v tomto tanečním stylu vyrůstal a jezdil se souborem po republikových soutěžích :-)
11/14/2013 9:29:33 PM
Jo a gratuluji k fotce dne, je výborná.
11/14/2013 9:28:26 PM
Ty oplatky na čtvrteční pětce mi připomínají bryndzové oplatky, co je kdysi podávali v bufetu U sudu k sudovému vínu. Bylo to na rohu Stodolní a Poděbradky a moc pěkně se tam sedělo. Pivo Ti vydrželo dost dlouho, to se mi stát nemůže. Neplánované akce bývají nejlepší. A výlov jste si užili i s procházkou, výborně. Já byl na stejném místě hned v pátek ráno. Na výlovu se z fotek nepozná, ze kterého dne jsou. :-) Country bál, paráda. A gratuluji k vítězství, jsi prostě dobrý. Pařba do rána, procházka v Běláku, paráda. K Jarisovi jsme chodili, když jsme bydleli v Zábřehu na Patrice Lumumby. Výborná nedělní pětka. Taroky, co dodat, bylo to fajn, vyhrál jsem 85 centů. :-) A na 4x12 to jelo výborně. :-)) Jirko, měj se.


left arrowprevious daynext dayright arrow Country výlov - 9. 11. 2013