Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Setkání s Panem Fotografem - 18. 11. 2013
photo

15. 11.Friday

photo

16. 11.Saturday

photo

17. 11.Sunday

photo

18. 11.Monday

photo

19. 11.Tuesday

photo

20. 11.Wednesday

photo

21. 11.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
V pondělí ráno je venku pošmourné listopadové počasí, stejně jako na mé duši. Ten včerejší zkažený film mne moc mrzí. Včerejší den je černobílý, zhruba tak jak měl asi vypadat z filmu 6x6. Je to ale potupný převod z digitální zrcadlovky, z fotek kterými jsem měřil expozici. No nic, jedeme dál. Venku se postupně dělá pěkné počasí, tak přestanu brečet do ranního kafe a vyrazím do práce. Stavím se ve městě pro oběd, dám si opět čínu, v sobotu mi to chutnalo. Je pořád pěkně. Domů jedu až za tmy, a spěchám. :-) Večer pak trávím druhou verzi pozvánky na Adventní punč, O tohle rozšíření se postarala Lenka Vízdalová, moc mne tím potěšila. Budu mít první adventní neděli asi dost náročnou.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

12/1/2013 7:52:16 AM
Moje dnešní nabídka: Adventní punč online.
11/29/2013 8:45:39 AM
Díky všem za návštěvu a slovíčka. Také za reakce na adventní punč. Právě jsem zveřejnil definitivní verzi, snad to v neděli dopadne přiměřeně dobře. Nevím jestli všechny vaše pozdravy udržím, já už moc neudržím, ale tady si to všichni nakonec najdou. Lenko, já to prostě nějak vycítil, že právě píšeš koment a tak jsem se na to honem vrhl, abych Tě předběhl. :-))) Kuba je s Barborkou moc spokojený, on ji ostatně také dobře zná. Anička problém nemá, ona ho celou dobu měla jako auto k osobní dispozici a tak to až tak služební auto nebylo. :-) Oli, já jsem v podstatě starší, vážný a seriózní pán … :-))))) A ať Ti audit dobře dopadne. Mějte se se všichni krásně a na vás, se kterými se v neděli uvidím se už moc těším.
11/28/2013 3:39:19 PM
No, bodaj by konzerva nevybuchla, keď čakala od Františka Josefa....:)) Barborka je krásne meno, pre auto aj pre dieťatko (moje), želám Kubovi veľa bezpečných kilometrov....dúfam, že Ťa smútok z nepodareného filmu už prešiel, kto nič nerobí, nič nepokazí, a to platí aj pre tú veľmi čistú lampu...Na ut/1 si zabudol na sýýýýýr, takéhoto Ťa nespoznávam....Milona (v Tvojich rukách) fotí stále krásne....Zadrôtovaná je nielen Ostrava, podobnú som urobila v piatok v Brne....Zdeňku, fajn week, aj keď trošku novembrovo smutný..:))) P.S.: Ďakujem za pozvanie na punč, ale tento rok sa mi nepodarí prísť- v pondelok máme v labáku audit, a vyzerá to tak, že tam strávim aj sobotu a nedeľu....:(Ale určite Vám na diaľku pripijem)
11/28/2013 9:52:44 AM
Zdeňku, gratulujem Kubovi k Barborke ;-). Musí to byť zaujímavé, keď služobné auto naraz patrí do rodiny. A nebude mať potom Anička taký čudný pocit, že zase musí na služobku? Aj keď autko bude vlastne Kubove :-). A cely týždeň máš pekný. To s tou prošlou vývojkou ma mrzí, to už sme si vlastne písali. Jo, a máš tam také chutné fotky s jedlom, asi som dostala chuť na čínu. A vidím, že máš aj orloj vyfotení. Tam by mala byť keška, ale je teraz disable, tak snáď ju do soboty sprevádzkujú. Zdeňku, páčilo sa mi a teším sa na nedelu. Jo. a zatial čo ja tu mám asi dve hodiny rozpísaný koment, ty si mi medzitym poslal koment na moj week. Hold, ja este aj pracovne veci vybavujem... tak si ma predbehol.
11/27/2013 1:52:23 PM
Zdeňku, to je moc fajn týden... film je smůla, ale rozumím, mně už přezdívají sestra spořivá :-D jste tam v Ostravě prima partička, punč vám závidím! Moc ráda prohlížím a čtu vaše týdny, je to super!
11/27/2013 8:44:40 AM
Zkaženého filmu je škoda, ale ty zážitky zůstanou:) Nevím jestli bude punč, ale třeba si na vás vzpomenu a na dálku taky připiju na ostraváky:)
11/27/2013 12:03:31 AM
jo pobavil jsem se.. :-)
11/26/2013 4:37:17 PM
Zdravím! Ten zkažený film dokáže zamrzet:( ale na druhou stranu, ještě, že jsi fotil digitálem. Setkání s panem Poláškem musel být opravdu zážitek:) Mám takový respekt z lidí, kteří něco dokážou. Pak mám výčitky, že vlastně pořádně nic nedělám:/ Jinak se mi moc líbí nedělní 5. Nevadí, že je upravená. Úterý je zajímavé, už to nebude dlouho trvat a už si budu moct taky vyvolávat filmy:) nemůžu se dočkat. Čt dráty mají něco do sebe. Osobně se mi nelíbí, ale ráda je fotím v kontrastu s historickými budovami. Doma máme asi 20 kazetek, potřebovala bych je taky digitalizovat:D A s vánočním punčem se omlouvám, nějak mně to finančně nevychází ta cesta do Ostravy:( Mrzí mě to, jelikož bych chtěla poznat woláky osobně, ale tak snad jindy:)
11/26/2013 3:52:13 PM
Hezky nakombinovaný week s čb, líbí.
11/26/2013 3:25:31 PM
Na punč nezapomínám, ale tady to dám na veřejnost, že se omlouvám... snad příště. Tentokrát budu daleko...
Čt5 20roků? a sakra, toto letí, já si pamatuju, když to vylezlo jako novinka :/ a pak přijde nějakej Zdeněk, kterej mi to připomene :) Kdyby o tom nemluvil, tak bych tuto věc nikdy nespojil s nějakým konkrétním datumem v minulém století. Ale je pravda, že jsem na ni filmoval Dominiku a té už taky tahá na 20...
11/26/2013 3:21:45 PM
Výborný týden a tiše závidím já se nemůžu odlepit začnu s týdnem a po dvou dnech to zase nejde tento měsíc mě nějak utekl a tiše závidím 1prosince budu na Vás moc vzpomínat ........jo výlet do Olomouce tento měsíc v roce 2001 jsem tam taky byla :-)) na vojenské přísaze:-)))a středa mě taky zasáhla ....mám jeho písničky strašně ráda ♥a pauza v myčce mě pobavila ....málokdy tam sedím když byla Sabinka malá tak měla z toho trauma pomalu jsem nesměla ani natankovat jak řvala ...a tak už mě to zůstalo radši jsem venku a nebo nejezdím já ale kluci :-) ...měj se moc hezky zdravím .......Jana a pozdravuj 1prosince♥
11/26/2013 3:03:46 PM
Ten měsíc (NE7) je úžasný...a taky škoda toho pokaženého filmu. Jinak Zdeňku také děkuji za pozvánku na punč...přijela bych kdyby byly Ostrava s Prahou trochu blíže...
11/26/2013 9:45:11 AM
Setkání s panem fotografem muselo být skvělé. Úterý je výborné a vánočnímu punči moc fandím! Už teď se těším na fotky!
11/24/2013 12:18:11 PM
Zdeňku, bezva týden, na ten punč se těším...slovo ÚKLID mě přivádí do nepříčetného stavu, protože nám vyměňovali okna a proto téměř dva týdny jsem měl rozbombardovanej byt (a neměl jsem přístup na internet, včera jsem se konečně zase připojil) a tak teď pořád jenom uklízím a uklízím...snad to stihnu do vánoc...:-)
11/23/2013 10:11:08 PM
Zdeňku, opět výborné. Moc pěkné fotograie doplněné dobrým komentářem. To vše dohromady dává skvěle zachycený týden.
11/22/2013 1:55:22 PM
Zdravím Zdeňku a moc děkuji za milé pozvání na Vánoční punč. Moc mě mrzí, že Vás nemám blíž, jinak bych se moc ráda zúčastnila. Snad se poštěstí jindy. Moc vydařený týden, jen z těch čtvrtečních drátů a té ohnivé devítky jde až strach :-).
11/22/2013 9:45:38 AM
Moc pěkné fotky a komentáře...Ty dráty to je běs...neděle taková retro, 7 obzvlášť pěkná a líbila se mi páteční cesta kolem Starého Jičína...a samozřejmě vánoční poezie...díky za pozvání na vánoční punč...snad příště...teď všechny zdravím :-)
11/22/2013 6:48:34 AM
Zdeňku,opět krásné čisté snímky a skvělé povídání:-))Je mi líto,že sis pokazil film prošlou vývojkou:-((Sobotní bomba ...pobavila.Jsem ráda,že už i někdo jiný pracuje na vánočním úklidu ...nejenom já:-)))Počasí bylo u nás také tak ,den plný sluníčka a najednou déšť.Mamince přeji ať se uzdraví!!!Do fotosoutěže chodím už jenom pro kontakt s ostatními soutěžícími,nechci o některé přijít.Letošní témata jsou některá pro amatéry nedostižná a jak píšeš je to stále dokola a jedno a to samé:-)Postřehla jsem ,že hodně lidiček už soutěž opustilo:-(( Je to škoda,když jsem soutěž začínala byla tam jiná atmosféra.Moc Ti děkuji za Tvé komentáře...ty mě pokaždé dodají sílu pokračovat v dalším týdnu:-)))Je mi opravdu líto ,že nebudu u toho stánku pít ten adventní punč,vyřiď všem ostatním co přijdou můj pozdrav:-((Měj se fajn a ahoj,Mirka
11/21/2013 10:49:04 PM
Pá4. Fakt krasavice. Kuba ať si užije autíčko! Včera jsem jej opět viděl v jídelně. Vánoční úklid, no okna jsme myli před měsícem a už na ně nedojde :-). Setkání s panem Poláškem bylo zajimavé, něco jsi mi už prozradil. Škoda, že fotky nevyšly :-(. Po8!!! Na punč bohužel nepřijdu :-(((. St5. Že by 17 ? Tedy Jakub ? :-). St8. Víš, že jsem ji poznal. Jepice je pěkná. ČT9, to už poznám. Tvoje láska, kyslikový konventor :-).


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Setkání s Panem Fotografem - 18. 11. 2013