Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Nahorny Karabach II - 22. 1. 2013
Share week
photo

16. 1.Wednesday

photo

17. 1.Thursday

photo

18. 1.Friday

photo

19. 1.Saturday

photo

20. 1.Sunday

photo

21. 1.Monday

photo

22. 1.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
jedem domu..... na ceste este navstevuji maly historicky chram Dadivank a kousek od vesnice Vank chram Gandzasar.... v Stepanakerte se potulujem po trznici..... Ukazal jsem 14 dnu zivota na malem uzemi ,v malem state, v zemi, kterou neuznalo OSN, v zemi kde válka jako by skoncila vcera..(v podstate nikdy neprestala ) ale to este dnes nevim..... nevim cim to je, ale budu se este chtit vratit a pokracovat v me praci....uvidime......Ne...napsal jsem chybu...neukazal jsem život v malém státu...to ne...eště se chci vrátit a točit dále.......no , ale uvidíme....... jedem domu..... na ceste este navstevuji maly historicky chram Dadivank a kusok od vesnice Vank, chram Gandzasar.... v Stepanakerte se potulujem po trznici..... Ukazal som14 dnu zivota na malem uzemi ,v malem state, v zemi, ktoru neuznalo OSN, v zemi kde válka ako by skoncila vcera..(v podstate nikdy neprestala ) ale to este dnes neviem..... neviem cim to je, ale budu se este chcet vratit a pokracovat v mojej praci....uvidime......Nie...napisal jsem chybu...neukazal jsem život v malém státu...to nie...eště se chcem vrátit a točit dálej.......no , ale uvidíme.......
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

12/28/2013 7:32:17 PM
Po všech stránkách fascinující prostředí a život v něm...krásné portréty lidí a děsivě prázdné obvodové zdi domů...zírám s pokleslou čelistí...zážitek!


left arrowprevious day Nahorny Karabach II - 22. 1. 2013