Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 115/11 Vánoční nálada - 5. 12. 2013
Share week
photo

5. 12.Thursday

photo

6. 12.Friday

photo

7. 12.Saturday

photo

8. 12.Sunday

photo

9. 12.Monday

photo

10. 12.Tuesday

photo

11. 12.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
V noci se ještě se Zdendem koukáme na Desperada a pak mě Z. hodil domů. Ještě se mi nechce spát, hlavně musím dočíst Svědectví! Ehm..ok 4 hodiny ráno, jdu spát:D Letos jsem neviděla jediného Mikuláše, anděla či čerta a přesto jsem dostala dárek! 5 zásad pravého kafaře. Coffee vykukuje, čeká na pamlsek. Navečer jedeme do divadla. Hraje se repríza ''Byla cesta ušlapaná'' (prodávám trička a placky) a drama ''Melanie a Anne''. Při cestě domů nás chytla vánice. Že by už zima nastoupila?
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/9/2014 12:45:38 AM
Ahoj Oli, vy máte novýho psa?! Pošli mi fotku!:)) Díky, budu zítra štěstí potřebovat - kromě divadla jsem si (blbec) zapsala na zítřek (vlastně už dnešek) 3 zkoušky ve škole:/ To bude náročný den.. U Flauberta jsem v půlce, štvou mě (Pat a Mat:D). Ale mezitím jsem stihla přečíst 3 Čapkovy cestopisy:)
1/8/2014 11:35:59 PM
Ahoj Lily, držím palce na zajtra...Fajn week, hlavne zverinec a Coffee (my máme psa Willisa!)..Som zvedavá, či sa prehryzieš cez Flauberta...Aj ja si kvôli fotonádobíčku kupujem kabelky XXXL...a tuším čím ďalej, tým väčšie...:)) Maj sa a pozdravuj...:)))
1/3/2014 1:09:02 AM
Ahoj! Honzo, i kdyby ta brasna vazila tunu, nevadi mi nosit ji:) No ale to chapes urcite:) Lenko, dekuji za vycerpavajici komentar:D tykani je samozrejmosti, oc je to jednodussi v anglictine, ze?:) Moleskine je super, uz mam 2.po sobe. Coffee je celebrita tady na wol a to za chvili bude slavit 3 roky a 3 mesice! Doufam, ze se tohoto jubilea dozije:) Korculovani je brusleni, ze? Lenko, Sevillu musis zazit!! Navsteva min na 3-4 dny. To mesto budes milovat:) A to jsme tam ani nezazili poradnou fiestu..Dekuji za navstevu:)
1/2/2014 10:33:25 PM
tak pokračovanie: A sobota sa mi páči celá aj s korčuľovaním. Pondelok. Coffee nema chybu :o). A potom to ospevovanie Sevilly. Aj ségra mi o nej básnila. Ja snáď pojdem kuknúť nejaké letenky do Malagy :o). A pondelňajšia 6, 7. 8 ach. A čerešňa na torte Coffee :o). No a utorkové a stredové fotky. Hmmm. Paráda. Lído, mne sa u teba vždy páči a teším sa na ďalšie dobrodružstvá ;-)
1/2/2014 10:32:41 PM
Lído, máš opäť krásny week. Veľmi rada sa k tebe vraciam ;-). Jo, ak sme si nejak oficiálne nepotykali, tak oficiálne ti ponúkam tykanie ;-). Tak a idem pokračovať v komente. Štvrtok. Tu sa mi páči Moleskine diár. Ja mám Moleskine Memo Pocket a som s ním veľmi spokojná. Beriem si ho na cesy a odkladám vstupenky a iné blbôstky z ciest. Páci sa mi Coffee :-). Jak tam má tie noviny s tv programom :-). A tá snehová „vánice“ ta je parádna. Veľmi sa mi páčia piatkové fotky. A to foto u zubára. Paráda, ja som sa chystala poprosiť zubárku, či môžem fotiť. A jak som bola v ambulancii tak zo všetkého stresu som zabudla :-). Sobota, opäť fujavica. Ooo, aké fotogenické. Závidím :-). Jeeee a ja som sa nevlezla do jedného kemntu :-)
1/2/2014 12:28:23 PM
Ahoj :) Super týden. To táhání fotovýbavy je fajn, hlavně z koncertů, když táhnu bágl a většinou ještě LPčko, když neodolám a hodlám utrácet :D Páteční 5 je skvělá, pro mě asi nejlepší. I ostatní dny super samozřejmě. Měj se a pozdravuj


Tags more tags

next dayright arrow 115/11 Vánoční nálada - 5. 12. 2013