Животът на планетата Земя през очите на обитателите й

left arrowprevious day next dayright arrow Po letech - 10. 2. 2016
photo

8. 2.Понеделник

photo

9. 2.Вторник

photo

10. 2.Сряда

photo

11. 2.Четвъртък

photo

12. 2.Петък

photo

13. 2.Събота

photo

14. 2.Неделя


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Středa ovšem začala úplně jinak. Sice byla zima, jakou v Praze neznáme, ale nepršelo, nesněžilo a dalo se vylézt ze dveří. A k mému překvapení se dá město projít coby dup. Dopoledne nás čekal asi nejsvětlejší zážitek z celého pobytu - muzeum Becherovky. Opravdu, jestli budete ve Varech, tak tam běžte. Běžte také do kavárny Republika, která je hezky v pražském střihu. A to je pochvala! Na oběd jsme nevěděli kam, tak jsme se nakonec zatoulali na pizzu. A hádáte správně, Nikča se sice rvala statečně, ale nedostala se možná ani do půlky. Odpoledne nás ještě kromě další části města čekaly masáže a řízek.
Коментари

Трябва да си регистриран, за да добавиш коментар.

Влизане с парола Регистрация

2/22/2016 10:53:11 PM
To je návrat … paráda … už se tady také toulá Káťa … je zajímavé, jak rychle na to mozek reaguje … já jsem jen spatřil jméno a hned se všechno vybavilo … 2,5 roků … a už se bavím … po zaklení spláchnout … to musí být hra (není to námět na inovaci … no … ) … baví mne také že Geralt z Rivie není z Rivie … hádanka není těžká … už jen nějaké zaklínadlo proti smradu … usměvavá slečno Nikčo … těším mne … a zajímá, kdy uvidíme autorský week … týden je krásně optimistický (a poslední fotka je super) a plný jídla … a tak si dovolím doufat, že Tvé zdravotní problémy jsou už minulostí … těším se na pokračování …
2/19/2016 8:56:06 AM
Návratové týdny mám moc rád! Díky za něj a doufám, že nebudeme čekat na další více jak 2 roky :-)


Етикети more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Po letech - 10. 2. 2016