Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Nepohotovost - 20. 6. 2024
photo

19. 6.Wednesday

photo

20. 6.Thursday

photo

21. 6.Friday

photo

22. 6.Saturday

photo

23. 6.Sunday

photo

24. 6.Monday

photo

25. 6.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Elišce chutnala moje snídaňová kaše. Dnes se zase s Eliškou uvidím až večer, protože jde do školky a pak rovnou ke Křížkům za kamarádkou Stelinkou. My jedem s Vendulkou do maximusu na wellnes, naobědváme se tam a doma se ještě válíme v posteli a jedu si předat instax papíry s ženichem z poslední svatby. Pak jedu fotit na Špilberk grilovačku CZS. Natáčí tam i Honza Minol se svým týmem. Kluk, který byl na skejtu prvním sponzorovaným čechem a teď už mám dlouho produkční firmu, ale vypadá pořád stejně, jak jsem ho znal z časopisů o skateboardingu. Po cestě k autu potkám Richarda Hubla z rektorátu a svezu ho kousek domů. Po zaparkování si konečně najdu čas pořádně vyčistit kožené části interiéru čističem na kůži. Myslel jsem si, že ten volant je špinavý, ale je ošoupaný. Vyčistil jsem ho tak důkladně, že začal pouštět barvu. Večer si chvíli hraju s Eliškou a ta po koupačce rychle usne.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/2/2024 9:32:46 PM
Přesně tak. :-)
7/2/2024 6:14:12 PM
To je to prokletí OSVČ, trochu jsem si toho užil: když není práce, je to o nervy...a když je práce moc, tak taky...musíš se to naučit vybalancovat, jiná rada není...


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Nepohotovost - 20. 6. 2024