Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Nepohotovost - 21. 6. 2024
photo

19. 6.Wednesday

photo

20. 6.Thursday

photo

21. 6.Friday

photo

22. 6.Saturday

photo

23. 6.Sunday

photo

24. 6.Monday

photo

25. 6.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno jsem zjistil, že musím ještě rychle vyřešit jednu výpověď pojištění, což obnášelo tři úkoly. První byl vytisknout někde jeden papír, druhý - podepsat ho a ověřit podpis na poště, a nakonec poslat dokument poštou na adresu. Psaní podacího lístku a vypisování odesílatele a adresáta na obálku mi přijde jako největší retro. Ještě, že po mě nechtějí, abych si kupoval známky a lepil je na obálky. Fakt středověk. Na co se ale soustřeďují je, že už si nemusíte kupovat výherní losy fyziky, ale v aplikaci. Ještě před odjezdem na focení jsme stihli naskládat čtyři krabice věcí do auta a přijel jsem na zakázku akorát na čas. Fotím „Den absolventů Lékařské fakulty“ a moc mě zaujala přednáška pana Ladislava Duška o budoucnosti českého zdravotnictví. Skončím s focením dřív a jedu natankovat a odvést Dostálovým ty 4 krabice oblečení pro dítě. Vendulka píše, že má Eliška horečku 39,6. Přichází bouřka a já se snažím vymyslet, kam skrýt auto před krupami a nakonec nikam, tak řeším vyteknou lednici.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/2/2024 9:32:46 PM
Přesně tak. :-)
7/2/2024 6:14:12 PM
To je to prokletí OSVČ, trochu jsem si toho užil: když není práce, je to o nervy...a když je práce moc, tak taky...musíš se to naučit vybalancovat, jiná rada není...


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Nepohotovost - 21. 6. 2024