Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Prvý školský, plný únavy - 5. 9. 2024
photo

2. 9.Monday

photo

3. 9.Tuesday

photo

4. 9.Wednesday

photo

5. 9.Thursday

photo

6. 9.Friday

photo

7. 9.Saturday

photo

8. 9.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
toto svetlo a tiene mám ráno vždy rada * dnes stíham fotiť až obed * v záhrade - čakáme kým sa trocha schladí, budeme mať figy * niektoré kvety to nevzdávajú * a ja už nevládzem - posedím na terase * dekorácia na terase by mohla byť aj krajšia * táto dekorácia je krásna * cesta domov * doma chvíľku kniha (chcela som ju dať do konca prázdnin - nevydarilo sa) toto svetlo a tiene mám ráno vždy rada * dnes stíham fotiť až obed * v záhrade - čakáme kým sa trocha schladí, budeme mať figy * niektoré kvety to nevzdávajú * a ja už nevládzem - posedím na terase * dekorácia na terase by mohla byť aj krajšia * táto dekorácia je krásna * cesta domov * doma chvíľku kniha (chcela som ju dať do konca prázdnin - nevydarilo sa)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/25/2024 11:05:53 AM
Út9!! So8! Tak máme doma školáka, zatím si to pochvaluje :-). Když vnoučata odjedou, Hela je úplně hotová a teď má na starosti další dítě, mě. Zdravím z Ova!
9/19/2024 10:32:03 AM
Prima week... Je fajn, že jsi se naučila průběžně odpočívat, unavený člověk toho moc nezmůže... Přeju úspěšný a pohodový nový školní rok... :-) Jo a vnučky, tak to je radost...


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Prvý školský, plný únavy - 5. 9. 2024