Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Chlazený apendix - 27. 9. 2024
photo

25. 9.Wednesday

photo

26. 9.Thursday

photo

27. 9.Friday

photo

28. 9.Saturday

photo

29. 9.Sunday

photo

30. 9.Monday

photo

1. 10.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Vendulka učí na univerzitě, takže jsem musel focení v Rohde zrušit a hned, jak se pediatrička v ordinaci, tak volám. Dal jsem Elišce antipyretika, protože má i horečku a dozvídám se, že je to špatně. Tlumíme bolest, která je možná pro tělo důležitá. Posílá nás na chirurgii. Na chirurgii udělají Elišce ultrazvuk a zjišťujeme, že má počínající zánět slepého střeva. Máme na výběr v nemocnici zůstat na pozorování nebo jet domů a stavit se zítra ráno. Bereme druhou variantu. Od chvíle, kdy přijedeme z nemocnice, se Elišce vede líp. Celé odpoledne prospí a večer se díváme na pohádku a jdeme spát znovu. Já jsem ještě stihl zajet do Rohde pro vybavení a zrušit další dnešní focení, kde jsem měl být až do půlnoci. Mám strach. Nedokážu si představit, že by šla ta naše malá kočička na operaci a zároveň si nedokážu představit, že by se slepák nějak rozehnal.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/12/2024 9:27:10 PM
Děkuji Šárko, to je od tebe milé.
10/9/2024 11:40:01 AM
Neštěstí zažehnáno,to je dobře..On slepák dokáže pěkně potrápit, dobře že jste to nezanedbali..Práce máte s Vendulkou oba nad hlavu, ale všecko zvládáte, jste skvělí rodiče❤️🍀👍


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Chlazený apendix - 27. 9. 2024