Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 15.-2012 Velikonoční - 8. 4. 2012
Share week
photo

8. 4.Sunday

photo

9. 4.Monday

photo

10. 4.Tuesday

photo

11. 4.Wednesday

photo

12. 4.Thursday

photo

13. 4.Friday

photo

14. 4.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1.Velký ptačí chorál za úsvitu, tak typický pro tuto jarní dobu, dnes nebyl tak mohutný, ptáčky zaskočila asi zima. Tady na vrbičce teď sedí jedna ze sýkorek. 2.Ranní procházka ve třech - paráda. 3.Hezky zbarvená vrba. 4.Maliny nám na zahradě už bují. 5.Dnes přišla na lůj modřinka. 6.Pan Zelený má ale kliku… 7.Trochu oslavujeme Vaškovy narozeniny. 8.9.Večer před spaním.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/6/2012 9:38:28 PM
Z Vašich fotek bych tipoval, že žijete někde na venkově a nikoliv v Praze. Vy jste důkaz, že není až tak důležité kde člověk žije, ale jak žije. Máte tady také pěkné detaily, třeba ponrava je skvělá. Limonádového mám také moc rád, tuhle srandu neumí udělat nikdo jiný ve světě. Také se mi líbí čtvrteční sedmička, i když na té už je Praha tušitelná. Také máte můj obdiv za odhodlání k malování. Já to chtěl mnohokrát zkusit, ale nikde jsem nenašel odvahu a čas. A pavouček je moc roztomilý, připomněl mi obraz od mého oblíbence Kurovského (http://www.kurovsky.cz/images/30.jpg). Jeho doménou jsou sice takové snové mimozemské krajiny a různé výlety za zrcadlo, ale tento pavouček se trochu vymyká. Mějte se.


Tags more tags

next dayright arrow 15.-2012 Velikonoční - 8. 4. 2012